Tomáš Zverejnené 29. Jún, 2024 Zverejnené 29. Jún, 2024 Čo bude na obed? Bude? Bolo! V hlavnom meste o 15€ lacnejšie ako v Tatrách.
Hellé Zverejnené 29. Jún, 2024 Zverejnené 29. Jún, 2024 Preco furt jes to iste?na svete je miliarda jedal
Sniper Zverejnené 30. Jún, 2024 Zverejnené 30. Jún, 2024 Lebo toto je Tomáš. Ja budem mať rezne dnes.
Vilma Flinstonova Zverejnené 3. Júl, 2024 Zverejnené 3. Júl, 2024 Dňa 30. 6. 2024 at 11:21, Sniper pridal: Lebo toto je Tomáš. Ja budem mať rezne dnes. my sme mali minulý týždeň.
Tomáš Zverejnené 20. Júl, 2024 Zverejnené 20. Júl, 2024 Helle tie tvoje výtvory sa mi vždy páčia aj iskrine. Jaaa už ani neviem čo obedujem keď v podstate jem stále. Už ani neviem kde končia raňajky a kde začína obed. Napríklad išiel som do nejakých malých potravín a bola tam nakrájaná sedliacka slanina. Ani som nepozeral kolko to je dekov a vypýtal som polovičku. Sadol som na lavičku a zjedol som to s rožkami. Vrátil som sa a vypýtal som aj druhú polovicu a zase som na lavičke zjedol časť toho s rožkami. Na zastávke pri čakaní na MHD som zase z toho zobkal, a pri príchode som to dojedol a vypil na to 1,5L flašovú kofolu. Potom som pokračoval v cukrárni kde som si dal puding s banánmi a šlahackou, potom som si dal čapovanú kofolu, do tej 1,5L flaše čo mi ostala po tej prvej kofole som napustil pramenitú vodu a zarobil s jahodovým sirupom. Ja proste muím všetko mať ochutené, vypil som polovicu a presunul k reštaurácii, som si dal kurací vývar, rezeň s ryžou a zeleninovou prílohou. Na to som vypil zvyšok pramenitej sirupovej vody a ešte čapovanú kofolu. Potom som sa vrátil do cukrárne a dal som si ladovú čokoládu. Tak čo z toho bol obed a čo raňajky? 1
game Zverejnené 20. Júl, 2024 Zverejnené 20. Júl, 2024 Já bych to podělila... prestávkou na objednávku v reštaurácii. Od polievky to bol obed. Do polievky raňajky a desiata a čosi malé pod zub pred obedom.
Tomáš Zverejnené 21. Júl, 2024 Zverejnené 21. Júl, 2024 Čo budeš dnes variť? Ja plánuem šašlik. Síce ho navaria iní ale to plánujem mať na obed.
Sniper Zverejnené 21. Júl, 2024 Zverejnené 21. Júl, 2024 To nám všetkým bolo úplne jasné, že to navaria iní, nechápem prečo spamuješ fórum takýmito zbytočnými informáciami. Je desať hodín, na prvé dva obedy si čo mal? pred 10 hodinami, Tomáš pridal: Napríklad išiel som do nejakých malých potravín a bola tam nakrájaná sedliacka slanina. (...) Potom som sa vrátil do cukrárne a dal som si ladovú čokoládu. A tvoja údajná cukrovka čo na to? Či aj to všetko boli kecy v snahe konečne zaujať obecenstvo?
Proteus Zverejnené 21. Júl, 2024 Zverejnené 21. Júl, 2024 Mozno cakal, ze sa cukrovkou dostane do chranenej dielne. A mozno, ked ju ma a bude viest tento zivotny styl, raz sa mu splni sen, byt v chranenej dielne. Necudoval by som sa ak by aj tam bol sikanovany. A aby som nebol mimo temu, Tomas, vcera som kupil kuracie cecky v bille v zlave, dva kila a urobil rezne. Z jedneho som urobil na omacke, horcica, kecup, koreniny. Tolko reznov tomas, ze asi zamrazime. Chapem, ze ty by si ich dal na dva krat, mozno. Mozno naraz, ked tqk citqm, co si schopny pojest. A inak, kto to vsetko plati? Dostal si extra gazu?
Tomáš Zverejnené 23. Júl, 2024 Zverejnené 23. Júl, 2024 Dňa 21. 7. 2024 at 10:18, Sniper pridal: A tvoja údajná cukrovka čo na to? Či aj to všetko boli kecy v snahe konečne zaujať obecenstvo? Nijako to nepociťujem. Ale lekári nezvykli kecať. Vysoky tlak, problémy s pečeňou, cukrovka tá lahšia forma kde si nepichám inzulín. To sú výsledky lekárov. Ale ja absolútne nič nepociťujem. Dňa 21. 7. 2024 at 11:40, Proteus pridal: inak, kto to vsetko plati? Dostal si extra gazu? Na dovolenku som dostal extra gážu a moja vakácia sa prelína s kamošom z anglicka a ten ma všade pozýva. Takže nič extra za tým nieje len mi nehovorte že parazitujem lebo to boli moje peniaze ktore som si “nasporil” pod nútenou správou. A kamoš zase pozýva sám to navrhne, ja mu nehovorím že kúp mi to a hento. Zlatokopky to tak robia. Takže ja som ešte na vyššej morálnej úrovni ako ony. Tie pýtajú, ja nepýtam, mne sami ponúkajú. Kde by som ja na obed bol keď nie v bistre. Treba si dipriať kým je z čoho. Raz príde doba keď nebude z čoho tak sa aspoň dobre naobedujem kým môžem.
Proteus Zverejnené 23. Júl, 2024 Zverejnené 23. Júl, 2024 47 minutes ago, Tomáš said: Treba si dipriať kým je z čoho. Raz príde doba keď nebude z čoho tak sa aspoň dobre naobedujem kým môžem. Jasne jasne. To bude kedy? Asi tak za tri dni? Alebo pockaj, teraz tu mas pozyvaca. Tak ti peniaze dlhsie vydrzia. Asi.
Hellé Zverejnené 23. Júl, 2024 Zverejnené 23. Júl, 2024 Som na dovolenke. Dam to na tomasa. Zjem a vypijem vsetko, na co budem mat chut. A ked ma vcucne kebabaren, dam si kebab..uvidime co zivot prinesie.. 1
tyso Zverejnené 23. Júl, 2024 Zverejnené 23. Júl, 2024 Dal som si kebab, a uz som si aj spomenul preco ho nechcem. 3
Tomáš Zverejnené 23. Júl, 2024 Zverejnené 23. Júl, 2024 Akurát som chcel povedať že foť to všetko čo chceš pojesť. Nech sa inšpirujeme.
Hellé Zverejnené 23. Júl, 2024 Zverejnené 23. Júl, 2024 Mala som cezar salat..to asi nebude inspirativne..a to este som krutony nezjedla... Pivo ty nepijes..tak mozno zajtra sa do toho pustim vo velkom..ale kebab necakaj
Tomáš Zverejnené 23. Júl, 2024 Zverejnené 23. Júl, 2024 Ale máváš tu dobré veci čo aj doma robíš, aj iskra, aj proteus tak všetci vlastne. Také chute mi niekedy vaše fotky robia, že radosť pozerať. Tak uži si dovolenku a nazdravie aj keď pivo nepijem. 2 1
Hellé Zverejnené 24. Júl, 2024 Zverejnené 24. Júl, 2024 Zatial len nudne hotelove ranajky a kava a kolaciky 1 1 1
Tomáš Zverejnené 24. Júl, 2024 Zverejnené 24. Júl, 2024 Ja som mal waffel gofri si slahačkou a čokoládovou polevou. Ďalej palacinky so šlahackou, nutelou, banánom, čapovanú kofolu, americký hotdog, cesnakový langoš. To bol len obed. Na raňajky 2 klobásy a 6 rožkov s horčicou. 1 1 1
Hellé Zverejnené 24. Júl, 2024 Zverejnené 24. Júl, 2024 Ta ja obed az teraz.. plus male pivo..a toto bol moj cely obed, aby si dakde nehladal polievku a dezert..😁
secretka Zverejnené 24. Júl, 2024 Zverejnené 24. Júl, 2024 pred hodinou, Tomáš pridal: Ja som mal waffel gofri si slahačkou a čokoládovou polevou. Ďalej palacinky so šlahackou, nutelou, banánom, čapovanú kofolu, americký hotdog, cesnakový langoš. To bol len obed. Na raňajky 2 klobásy a 6 rožkov s horčicou. To je tvoja strava od pondelka? 1
Sniper Zverejnené 24. Júl, 2024 Zverejnené 24. Júl, 2024 Nie, to má za posledné dve hodiny. 6 rožkov a 2 klobásy + hento čo mal na obed, boha a ešte sa bude diviť ako sa dokázal vyžrať na 130 kíl. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz