Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

takéto niečo s nastudeno plnenými paprikami robieva moja svokra ... :) a je to skvelé ... :)

dair, v tejto téme človek vždy dostane hlad .... myslím najvyšší čas napiť sa vody ... hm a asi aj ísť spať :lol:

Zverejnené

odchádzam varit marhulové knedličky so zemiakového cesta obalené v kokosovej struhanke a poliate maslom..držte palce... :lol:

Zverejnené

ja dám lečo :lol: ale ideme aj opekať ak sa zas nerozprší

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

u nás pred chvíľou máti dovarila plnenú papriku na zajtrajší obed...otec už stihol pol hrnca zbaštiť /bohuvďaka, aspoň mi menej ostane/

Zverejnené

ja som dnes robila marhulove gulky :lol:

mnam :)

Zverejnené

dnes som o 6:30 vypražala patizón a k tomu som uvarila zemiaky... bolo mi to úplne jedno aké to bude /v živote som nič také nevarila/ lebo ja to jesť aj tak nebudem...

Zverejnené

vyprážané patizóny sú super, mamča niekedy spraví so zemiakmi a s jej domácou tatárskou...

ale my sme momentálne mali navarené bigos/cuketový guláš...je to ako lečo, len tam ide ešte cuketa a oravská slaninka..mňam

Zverejnené

dnešný obed aj po sebe spapkám... robila som rožky plnené tvarohom, vyprážané a obalené v cukre... s ribezlami uňo-ňuňo!!! :lol:

Zverejnené

my sme dnes zili pracovne, prisiel ujo parketar a robil nam parkety tak som najprv myslela ze dnes ani jest nebudem, ale mamina spravila leco podvecer, mnam

a zajtra idem na oslavu 70tky priatelovej babky, tak sa tak urcite dobre napapam :lol:

Zverejnené

satré dobré cestovinky... dačo sa na ne hadam len najde...

Zverejnené

vcera som bol u vodnika a dal som si bryndzove halusky co bola osudova chyba, zjedol som ani nie polku a bol som na prasknutie :lol:

takze dnes som mal na obed druhu polku bryndzakov :)

Zverejnené

dnes neskorší obed, práve ho vyrábam : tohto leta len druhýkrát lečo s veľa vajíčkami :)

hm... skôr vajíčka so zeleninou :lol:

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Klasika - pečené kuriatko,hranolky :)

Hranolky sú moja špeci.Vyrábam ich zo zemiakov a vyprážam na domácej bravčovej masti.Musia byť vo vnútri mäkké a z vonka chrumkavé,opečené až do červenkasta.Dobré hranolky dokážem urobiť aj zo zlých zemiakov.Mám na to svoj gríf a dôležitá je aj panvica včetne pokrievky.Snažím sa jedlá soliť čo najmenej,ale tieto hranolky si nasolím teda fest.

A vy sa ako postavíte k zajtrajšiemu obedu :lol: ?

Zverejnené

postavím sa v prvom rade k sporáku : )

... bude to nedeľná polievka z kuracieho chrbta krídel a so zeleninkou a nejako upravené kura, nemám ešte predstavu, ako ... :lol:

Zverejnené

my asi rybičky... filé so zeleninou a zemiaky.. achjo, dala by som si niečo fakt mäsové :lol:

Zverejnené

premýšľam nad kuraťom po americky .. neviem, či to má nejaké normálne meno, ja to volám "čo farma dala" : )

trochu koreňovej zeleniny, zemiaky, kukurica, plátky slaniny, cibuľa, na kúsky pokrájané kura, všetko do jednej zapekacej misy, posoliť, trochu olivového oleja ...

pokrájané zemiaky poobraciam v soli a olivovom oleji, medzi to poukladám kura, na to na prúžky pokrájanú mrkvu a trochu petržlenu, na štvrťky nakrájanú cibuľu, mala by tam ísť na krúžky nakrájaná kukurica, ale posypem to zrnkami kukurice a na každý kúsok kuraťa ide plátok prerastenej slaninky - prikryť alobalom, nechať zmäknúť, potom bez prikrytia dopiecť ... to je jeden z cudzích receptov, čo som mala odvahu vyskúšať, a osvedčil sa.

Zverejnené

Je to moja záľuba už asi dvadsať rokov. Keď mám čas , tak kuchyňa je môj relax. Dnes varím švej žužu, rýchle a jednoduché, včera večer som si naložil do pácu nakrájané mäso, korenie, soľ, cibuľa,horčica,kapia paprika,feferonku a dal do chladu. Príloha- doma upečený chlieb alebo tmavá ryža. Prajem všetkým dobrú chuť k dnešnému nedeľnému obedu a ak ľúbite papkať, čo ja áno, napíšte , čo dobré ste žuli , a môžte dať aj RECEPT. :lol: :) :)

Zverejnené

Taketo podobne temy tu uz su.

ale mohli by sa sem pisat nejake zaujimave recepty ked tak, len by trebalo upravit popis temy :) myslim ze taka tema tu nie je, ale mozno sa mylim :lol:

ja tiez rada varim, uz sa tesim na vlastnu kuchynu kde budem moct sama experimentovat, lebo doma sa mi az tak moc nechce ked mama furt vari a ona ani nie moc rada experimentuje s novymi jedlami :)

Zverejnené

pozeral som iba hobby, nič tam nebolo, asi som si mal dať do vyhladavaca, nevadi , zamer bol ten isty ako v zivotnom style, len teda varenie ako hobby.... mozu sa kludne temy spojit, ale keby figurovala v hobby snad by to bolo lepsie, ale ponechvavam to na moderatorovi.... :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov