game Zverejnené 7. Júl, 2006 Zverejnené 7. Júl, 2006 takéto niečo s nastudeno plnenými paprikami robieva moja svokra ... :) a je to skvelé ... :) dair, v tejto téme človek vždy dostane hlad .... myslím najvyšší čas napiť sa vody ... hm a asi aj ísť spať :lol:
Hellé Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 odchádzam varit marhulové knedličky so zemiakového cesta obalené v kokosovej struhanke a poliate maslom..držte palce... :lol:
henka Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 ja dám lečo :lol: ale ideme aj opekať ak sa zas nerozprší
nutrinka Zverejnené 21. Júl, 2006 Zverejnené 21. Júl, 2006 u nás pred chvíľou máti dovarila plnenú papriku na zajtrajší obed...otec už stihol pol hrnca zbaštiť /bohuvďaka, aspoň mi menej ostane/
Andulqa Zverejnené 25. Júl, 2006 Zverejnené 25. Júl, 2006 ja som dnes robila marhulove gulky :lol: mnam :)
weirdo Zverejnené 26. Júl, 2006 Zverejnené 26. Júl, 2006 dneska to vidim na 7 cheeseburgerov z Mekaca
arwiel Zverejnené 27. Júl, 2006 Zverejnené 27. Júl, 2006 dnes som o 6:30 vypražala patizón a k tomu som uvarila zemiaky... bolo mi to úplne jedno aké to bude /v živote som nič také nevarila/ lebo ja to jesť aj tak nebudem...
nutrinka Zverejnené 27. Júl, 2006 Zverejnené 27. Júl, 2006 vyprážané patizóny sú super, mamča niekedy spraví so zemiakmi a s jej domácou tatárskou... ale my sme momentálne mali navarené bigos/cuketový guláš...je to ako lečo, len tam ide ešte cuketa a oravská slaninka..mňam
arwiel Zverejnené 28. Júl, 2006 Zverejnené 28. Júl, 2006 dnešný obed aj po sebe spapkám... robila som rožky plnené tvarohom, vyprážané a obalené v cukre... s ribezlami uňo-ňuňo!!! :lol:
weirdo Zverejnené 28. Júl, 2006 Zverejnené 28. Júl, 2006 dneska sa chystam na Gordon Blue do restiky ...
Andulqa Zverejnené 28. Júl, 2006 Zverejnené 28. Júl, 2006 my sme dnes zili pracovne, prisiel ujo parketar a robil nam parkety tak som najprv myslela ze dnes ani jest nebudem, ale mamina spravila leco podvecer, mnam a zajtra idem na oslavu 70tky priatelovej babky, tak sa tak urcite dobre napapam :lol:
arwiel Zverejnené 29. Júl, 2006 Zverejnené 29. Júl, 2006 satré dobré cestovinky... dačo sa na ne hadam len najde...
Nokia Zverejnené 29. Júl, 2006 Zverejnené 29. Júl, 2006 vcera som bol u vodnika a dal som si bryndzove halusky co bola osudova chyba, zjedol som ani nie polku a bol som na prasknutie :lol: takze dnes som mal na obed druhu polku bryndzakov :)
game Zverejnené 29. Júl, 2006 Zverejnené 29. Júl, 2006 dnes neskorší obed, práve ho vyrábam : tohto leta len druhýkrát lečo s veľa vajíčkami :) hm... skôr vajíčka so zeleninou :lol:
chrust Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 Klasika - pečené kuriatko,hranolky :) Hranolky sú moja špeci.Vyrábam ich zo zemiakov a vyprážam na domácej bravčovej masti.Musia byť vo vnútri mäkké a z vonka chrumkavé,opečené až do červenkasta.Dobré hranolky dokážem urobiť aj zo zlých zemiakov.Mám na to svoj gríf a dôležitá je aj panvica včetne pokrievky.Snažím sa jedlá soliť čo najmenej,ale tieto hranolky si nasolím teda fest.A vy sa ako postavíte k zajtrajšiemu obedu :lol: ?
game Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 postavím sa v prvom rade k sporáku : )... bude to nedeľná polievka z kuracieho chrbta krídel a so zeleninkou a nejako upravené kura, nemám ešte predstavu, ako ... :lol:
aljak63 Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 My mame zajtra Szegedinsky gulas :lol: mnaaaaaam
Aikaterine Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 my asi rybičky... filé so zeleninou a zemiaky.. achjo, dala by som si niečo fakt mäsové :lol:
littlewitch Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 po dllllllllllhom čase plnené rezne :lol:
game Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 premýšľam nad kuraťom po americky .. neviem, či to má nejaké normálne meno, ja to volám "čo farma dala" : ) trochu koreňovej zeleniny, zemiaky, kukurica, plátky slaniny, cibuľa, na kúsky pokrájané kura, všetko do jednej zapekacej misy, posoliť, trochu olivového oleja ...pokrájané zemiaky poobraciam v soli a olivovom oleji, medzi to poukladám kura, na to na prúžky pokrájanú mrkvu a trochu petržlenu, na štvrťky nakrájanú cibuľu, mala by tam ísť na krúžky nakrájaná kukurica, ale posypem to zrnkami kukurice a na každý kúsok kuraťa ide plátok prerastenej slaninky - prikryť alobalom, nechať zmäknúť, potom bez prikrytia dopiecť ... to je jeden z cudzích receptov, čo som mala odvahu vyskúšať, a osvedčil sa.
Jozef50205 Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 Je to moja záľuba už asi dvadsať rokov. Keď mám čas , tak kuchyňa je môj relax. Dnes varím švej žužu, rýchle a jednoduché, včera večer som si naložil do pácu nakrájané mäso, korenie, soľ, cibuľa,horčica,kapia paprika,feferonku a dal do chladu. Príloha- doma upečený chlieb alebo tmavá ryža. Prajem všetkým dobrú chuť k dnešnému nedeľnému obedu a ak ľúbite papkať, čo ja áno, napíšte , čo dobré ste žuli , a môžte dať aj RECEPT. :lol: :) :)
Andulqa Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 Taketo podobne temy tu uz su. ale mohli by sa sem pisat nejake zaujimave recepty ked tak, len by trebalo upravit popis temy :) myslim ze taka tema tu nie je, ale mozno sa mylim :lol: ja tiez rada varim, uz sa tesim na vlastnu kuchynu kde budem moct sama experimentovat, lebo doma sa mi az tak moc nechce ked mama furt vari a ona ani nie moc rada experimentuje s novymi jedlami :)
Jozef50205 Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 pozeral som iba hobby, nič tam nebolo, asi som si mal dať do vyhladavaca, nevadi , zamer bol ten isty ako v zivotnom style, len teda varenie ako hobby.... mozu sa kludne temy spojit, ale keby figurovala v hobby snad by to bolo lepsie, ale ponechvavam to na moderatorovi.... :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz