Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no, game sem kedysi dala recept na bravčové pečené v kastróle, ale skúsil som tak urobiť aj zaja, a je to dobré ... akurát som okrem čierneho korenia, kmínu a soli pridal aj trochu bobkového listu

zajo.thumb.jpg.39f34060abb86dd2a3f0d517af5b0bb6.jpg

jo, a keďže sem viac nechodím ako chodím, tak koncom augusta sme varili slivkový lekvár

853799829_lkvr.thumb.jpg.f3c8990dbd6adf554d53c99dd4967c1a.jpg

• Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 2
Zverejnené

@clovek2, v pohode, to som tam zrejme svojho casu nenapísala, ide to aj zo zajaca, a najlepsie sú takto spravené kuracie kúsky, a prepolené  stehná úplne super... to som zvykla robiť s cesnakom, šup šup hotové, kým sa očistili uvarili zemiaky, bolo hotové vlastne aj masko.

A samozrejme bobkovy list v pohode.

Správne si urobil. 🙂

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

včera som vytĺkol posledných zajov, jedného som na skúšku napácoval, a budúcu sobotu ide do údiarne

zajo.thumb.jpg.c4013602d3893590323f22fcac910540.jpg

Zverejnené

Klobása s rožkami a zeleninou. To bude aj na večeru aj raňajky lebo toho mám veľa teraz. To by som zjedol čo @clovek2varí vyzerá to chutne.

Zverejnené

Klobása sa jedáva s chlebom a horčicou, zelenina sa nezvykne pridávať ako príloha, ale na to sme si u teba už zvykli, že do bachora nahádžeš hocičo.

Zverejnené

Tak to som nevedel s čím sa to jedáva. Už budem vedieť. Zajtra idem pre horčicu.

Zverejnené

Ty si to možno nevedel, zvyšok Homo Sapiens vie, že ku klobáse zelenina chuťovo proste nejde. A dokonca ani k obedu.

Zverejnené

de gustibus non es disputandum,   klobasa a kimci mi nerobi problem.   Zakladna otazka je, chuti ti to Tomas ?  Klobasa s varenymi sardinkami na pare ?

Zverejnené

Ale klobása je doplnok k tomu leču, ja hovorím o klobáse ako hlavnom jedle, rajčiny a papriky mám veľmi rád, ale neviem si predstaviť ku klobáse nakrájať rajčinu a papriku a tak to surové žrať jak Meliško, a navyše, ktovie čo všetko si henten galantský Gordon Ramsay predstavuje pod pojmom "zelenina", však on je schopný do paráka k tej klobáse nahádzať aj mrkvu s kalerábom.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

spacer.png

Toto 

Po výdatnom referende, výdatný obed hehe :-)

• Díky! 1
Zverejnené

Aaa to len tak aby rýmovalo. Proste dlho som už nebol v pande tak som hlasoval a odtial rovno na obed. Kamoška to pochválila iba za ten pohár coly som dostal vynadané. Ale v podstate dobré jedlo. Ostrokyslá polievka v tom je tofu a všeličo ešte. Kungpao s ryžou a zeleninou.

Zverejnené

Ty sa venuj svojmu bachoru a nie politike. Na tú si ešte nedorástol. A bodka.

Zverejnené

Dúfam, že si to celé prehnala cez parák, aj s tou majonézou, nech to má ten správny šmrnc.

• Díky! 1
Zverejnené

parak nemam..take haraburdy maju zakaz vstupu do mojej kuchyne...:zubiska: zial, boli to len obycajne mrazene sardinky narychlo opecene  a nakrajana uhorka:yes_yes:

nemam tolko casu na kulinarstvo jak Tomaš:zubiska:

• Díky! 1
  • Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Letoooo:yes_yes:

Jahodove knedliky s kokosovou struhankou...pridavam foto vyrobneho procesu, aby mi @Tomáš nepisal,ze som to kupila mrazene v lidli:zubiska:20230528_113503.jpg.b5d9267f18999be4a0bd6a7a2f6f786b.jpg20230528_114825.jpg.6384b2784dc7db3fada0c0a4d22cd52b.jpg20230528_130940.jpg.ecd9afd3497c5cece15029754e380ca8.jpg

• Pridať bod 4
Zverejnené

Fuuuuu toto by som si velmi dal. Brutálne to je. Ale keďže to neviem narýchlo zohnať tak moja večera (áno o 22h) je toto:

spacer.png

Párky so zeleninou na pare dusené. Je tam cibula, cesnak, a niečo zelené čo mi matka dala neviem čo to je ale dal som to tam.

Zverejnené

Čo ty máš furt s tým cesnakom? Aký máš tlak?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov