Skočiť na obsah

Nedokončené registrácie

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

V tom linku by malo byť také dlhé číslo alebo čo, na to si klikal? Skús ešte raz, malo by to fungovať alebo sa skús potom odhlásiť a znovu prihlásiť. Neviem čo je vo veci, nikto nemá s tým problém. Daj vedieť či to funguje, ak nie je tam v maily ešte napísaný iný postup ako si aktivovať konto.

• Odpovedí 28
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

12

• game

3

• bazalka

2

• havarka

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

V tom linku by malo byť také dlhé číslo alebo čo, na to si klikal?

My sa poznáme z iného fóra tak určite vieš že sa na takéto fórum neregistrujem prvýkrát. Poznám všetky bezpečnostné bariéry pri registrácii a viem čo mám robiť. Takto sa registruje aj na mnoho ďalších fór. Áno klikol som na link s dlhým číslom. Vždy sa to tak robí.

ak nie je tam v maily ešte napísaný iný postup ako si aktivovať konto.

Jasné. Aktivoval som sa cez ID číslo. He he máš pekné fórum a keby si nepokazil to presmerovanie na centralnete tak tu ani niesom. Akurát vtedy som chcel ísť pozrieť na CN a hodilo ma to sem :-)) Ja na výmenené odkazy a bannery nikdy neklikám, som skôr zvyknutý na ignoráciu reklamy na stránkach.
Zverejnené

fajn, problém s nedokončenou registráciou je zrejme vyriešený.

Zverejnené

My sa poznáme z iného fóra tak určite vieš že sa na takéto fórum neregistrujem prvýkrát. Poznám všetky bezpečnostné bariéry pri registrácii a viem čo mám robiť. Takto sa registruje aj na mnoho ďalších fór. Áno klikol som na link s dlhým číslom. Vždy sa to tak robí.

To som veľmi rád že to vieš, málokedy sa stane že to niekomu nefunguje, je to skôr rarita.

He he máš pekné fórum a keby si nepokazil to presmerovanie na centralnete tak tu ani niesom. Akurát vtedy som chcel ísť pozrieť na CN a hodilo ma to sem

Práve z toho dôvodu že som ťa tu videl som sa išiel pozrieť na CN a presmerovalo ma to sem aj mňa :lol: chybu som spravil že som hodil jeden redirect do nesprávneho .htaccess súboru. Resp. som ten redirect nesprávne napísal. Kedysi som mal jednu stránku na freespace.sk/forum a do .htaccess súboru som dal redirect z linku /forum na FSPF. Tým som nechtiac presmeroval všetky odkazy, ktoré obsahujú v linku /forum, na FSPF, takže okrem CF som omylom presmeroval aj UrBex forum. Ako som na to prišiel, tak som to hneď opravil.
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov