Skočiť na obsah

Nedokončené registrácie

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zoznam ľudí, ktorí nedokončili svoje registrácie sa pomaly ale isto zväčšuje. Uvažujem nad tým že ich začnem asi mazať, lebo iba zbytočne zaberajú databázu:

Krypthon		10 Sep 2006 - 23:48

Bruno		10 Sep 2006 - 9:07

Mamtrmixm	7 Sep 2006 - 9:38

Luka_s		1 Sep 2006 - 18:05

mirek		26 Aug 2006 - 19:13

emik		11 Aug 2006 - 20:03

Ghost		6 Aug 2006 - 19:38

Fernet		28 Jul 2006 - 15:28

emčo		27 Jul 2006 - 21:00

yusmart		24 Jul 2006 - 15:56

pallas		16 Jul 2006 - 21:36

Songo		14 Jul 2006 - 22:48

wolf		8 Jul 2006 - 20:35

lili		2 Jul 2006 - 20:52

Adam		29 Jun 2006 - 14:52

daido		26 Jun 2006 - 21:56

neoterran		24 Jun 2006 - 18:03

Angel83		24 Jun 2006 - 11:31

Mintaka		19 Jun 2006 - 23:30

Colt		17 Jun 2006 - 13:42

LETIACITRAKTOR	13 Jun 2006 - 19:26

arabela		3 Jun 2006 - 22:43

didi3011		1 Jun 2006 - 15:20

juraj		12 May 2006 - 17:37

Za menom je dátum registrácie.

Viem iba toľko je Krypton a pallas sú neúspešné registrácie (zle zadaný e-mail), registrácia sa potom podarila pod iným menom.

Angel83 sa nepodarilo doručiť mail (buď plná schránka, alebo iný problém)

lili zadal/a pravdepodobne neplatnú e-mailovú adresu.

Yusmart je asi z postu, asi neskontroloval maile, neviem.

O zvyšku neviem nič.

Komu niečo hovoria mená uvedené v zozname?

• Odpovedí 28
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

12

• game

3

• bazalka

2

• havarka

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

samozrejme taketo zmazať

načo registracie na neexistujuce emailove adresy

Zverejnené

Asi pošlem každému najprv mail s textom "This is your last warning! If you want register to FSP Forum You must first... blabla".

Kto do týždňa nezareaguje toho zmažem.

Len potrebujem vedieť či niekomu nehovoria niečo tie mená.

Zverejnené

Súhlasím s Axelom, poslať výstrahu a dať týždeň a potom bez milosti likvidovať! Z uvedených mien mi žiadne nič nehovorí, neviem kto by to mohli byť...

Zverejnené

je. aspon je to ten isty nick, viiiiiis moj, ale to by trebalo aj citat co pise axel :lol:

Zverejnené

No ja idem odoslať ten mail. Idem to odoslať cez forum, ešte som to nerobil, ono to odošle všetkým "Validating" naraz.

Zverejnené

Yusmart zrejme zo zásady nečíta nič pomimo ...

písala som mu na ss aj na poste, či nemá problém s aktiváciou ... neráčil ani odpovedať :lol:

Zverejnené

Mená:

lili

pallas

Krypthon

boli zmazané. Dôvod: neexistujúce e-mailové adresy.

Ostatné budú ešte nejaký čas ponechané.

Zverejnené

Neviem, ja by som ludi co su validating dlhsie ako tyzden, bez milosti mazal... Validacny email maju uz pravdepodobne v kosi, alebo na dne schranky a mozno aj zabudli ze sa sem registrovali... ked budu potrebovat nech sa zaregnu znova... :lol:

Zverejnené

Yusmarta sa môžem spýtať cez ICQ....ale ja byť vami, tak ho zmažem. :lol:

Zverejnené

Problém môže byť aj technický. Mám indície že niektoré registrácie sa nedajú dokončiť. Po kliknutí na aktivačný link je užívateľ presmerovaný opäť na registračnú stránku.

Neviem prečo. Niečo to bude mať s IP adresou, ale to si len myslím.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Na post.sk akosi nechce doručovať registračné maile. Musel som posledné 2 registrácie aktivovať. Ktovie kto má v tom prsty, prečo to nejde :lol:

Vraj neexistujúce mailboxy. Skúšal som si ich zaregistrovať, ale existujú...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ako povedal Bolek Polivka alias Bohumil Stejskal.

_N_E_M_A_Z_L_I____S_E____S____N_I_M_A_!_!_!_

:) :lol: :)

Zverejnené

Už istú dobu registráciu netreba overovať mailom. Po vyplnení údajov je každý automaticky členom Fóra. Zatiaľ to takto je.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Takže opäť (od 1. Februára 2008) zmena.

Nakoniec som to vyriešil tak, aby vlk zostal celý a aj ovca nažratá.

Kto sa zaregistruje na Fórum, môže písať, ale jeho konto bude mať veľa obmedzení. Kto si neoverí e-mailovú adresu, tak tieto obmedzenia bude mať stále. A kto nenapíše ani jeden príspevok tak jeho konto bude automaticky za 60 dní zmazané.

Myslím, že toto je najlepší kompromis, ktorý zabezpečí aby sa na Fórum registrovali iba tí čo naozaj majú záujem (nielen písať) a tí čo sa na Fórum zaregistrovali len tak, tak tých budem mať v administrácii pod kontrolou.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Pozmenil som to tak, že nedokončené registrácie budú automaticky zmazané za 30 dní, 60 dní je už príliš dlhá doba, za ten čas niekto možno aj zabudol že sa sem registroval.

Ak sa niekto zaregistruje a svoju registráciu nepotvrdí kliknutím na link v registračnom e-maily, za týždeň-dva dostane znovu ten istý e-mail do svojej schránky. Ak ani potom svoju registráciu nepotvrdí tak za 30 dní odo dňa registrácie bude konto automaticky zmazané.

Priemerne je asi 25 nepotvrdených kônt v administrácii od doby čo sa registrácie e-mailom zavideli. Zhruba 2-3 registrácie sa potvrdia po "upomienke" (druhý e-mail). Doteraz sa zmazalo asi 10 nedokončených registrácií.

• Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

Momentálne v administrácii vidím 21 užívateľov nepotvrdilo svoje registrácie. 21 ľudí sa tu registrovalo a ak do mesiaca nepotvrdia svoje registrácie tak sa ich kontá automaticky zmažú. Nevie niekto na čo sa registrujú keď jasne majú napísané že ak si konto neaktivujú tak sa zmaže?

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Akoze som stale Validating?

Robil som vsetko podla pokynov na registraciu. Prisiel mi e-mail s aktivacnym linkom. Klikol som na neho a hodilo ma to na uvodnu stranku fora s upozornenim ze niesom aktivny.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov