elfant Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Krasny priklad, ako sa v pripade hranicneho zufalstva ateista utieka k niekomu, kto podla neho neexistuje :innocent:Len aby to nedopadlo aku s rybarom, ktory vylovil zlatu rybku a zazelal si velkeho cierneho vtaka.Splnila mu to, na pleci sa mu zrazu sedel havran. :smilieee: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Drahy vsemocny Boze, zariad, aby dnes Svedi vyhrali nad Ceskom. Vdaka. Amen :smilieee: Ateista, ktorý prosí Boha a obáva sa, že ho opustí. :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenocide Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Myslim, ze namiesto vysmechu, by malo byt zjavne, ze sportove podujatia takejto urovne su zjavne bozim vytvorom - pretoze to je jeden z mala pripadov, ked sa aj ateisti nanho obracaju. A preco by ich nemal vypocut, ze? Ved to je uprimna prosba :smilieee: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted May 13, 2011 Author Share Posted May 13, 2011 dámy a páni, nechatujte. na chat je vedľa Chat. ďakujem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CREEPER Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Vdaka Boze, mas to u mna :D Tak zas o rok :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CREEPER Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 film Billa Mahera, ktovie, ako tam dlho tam vydrzi, kedze zjavne porusuje autorske prava, takze treba vyuzit cas, kym tam je :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oiler Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 film Billa Mahera, ktovie, ako tam dlho tam vydrzi, kedze zjavne porusuje autorske prava, takze treba vyuzit cas, kym tam je :) ja ho moc nemam rad, ale film bol dobry...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alamo Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 prosím adminov o zhovievavosťnie je tu namontovaná kontrola pravopisu, a musím použiť slová aké musím minulí mesiac, ako som poctivo hákoval na šichte, skladal autosedačky s pása, nakladal ich do palieta do jednej som musel dať autolekárničku.. následkom čoho som si privrel palec do šuplíka pre ňu určenéhoz mojich úst vtedy (od srdca) vyšlo: "ty kurevstvo vy######ané, ten kto na teba sadne, bodaj sral neprestal!!!" (nebolo to po tichu.. počula celá linka..)asi som ju preklial.. nemci serú k smrti..neviem, asi na linku zavolám exorcistu.. tak ma napadlo, čo sa antického, a aj iného mnohobožstva týkaako je možné keď už mali toľko bohovako to že nemali ani jedného na sranie? je to náhodou dôležitá životná činnosť, týkajúca sa životných funkcií (skúste nejsť týždeň na "veľkú"), a boh srania absentuje..čo je zaujímavé ani kresťanstvo pokladajúce sa za oveľa pokrokovejšie, nemá pre túto životne dôležitú oblasť žiadneho svätéhoako je to možné? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 pasovalo by to skôr do Blogu na dnešný deň, ale témou skôr sem ... v škole sme sa kedysi Jozefa Ignáca Bajzu učili, aj René mládenca ... dokonca jeden spolužiak ho mal aj na mature, to bolo pekne dávno ... dodnes si pamätám/e, čo som mala napísané v poznámkach v zošite, že to bolo o putovaní René mládenca a jeho zážitkoch, ale neviem, či sme o tom všetkom a J.I Bajzovi vedeli vtedy aj oveľa viac. neviem, nakoľko ho učia v školách dnes. Jozef Ignác Bajza nastoľoval otázku celibátu v kázňach i v beletrii Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 toto ma dostalo ... nemôžem si pomôcť, ale už len ten prvý riadok ma usmial :) Kňaz nemôže žiadať presnú sumu za slávenie omše za blízkeho. Môže však prijať aj viac, ako stanovených päť eur. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5945354/milodary-za-omsu-budu-vyssie.html#ixzz1PrNYBQge Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 :) pochopila som to tak, že je to taká "kytica kvetov" za nášho blížneho a je len na každom jednom z nás, či tú "kyticu" darujeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 dufajme, ze to bude za tie prachy ucinnejsie ako doposial :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pink Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Chorých uzdravujte, mŕtvych krieste; malomocných očisťujte, zlých duchov vyháňajte. Zadarmo ste dostali, zadarmo dávajte. /Mt 10:8/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfant Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Mozno by isla tym /Mt 10:8/ uhradit faktura za elektrinu, alebo za novu omietku ... treba skusit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pink Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 mozno.. vy viete, ako to chodi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Aky krasny termin pre poplatok, milodar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alamo Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 omšu za niekoho?nech sa neondejú a za poplatok odslúžia aj omše "proti niekomu", to by mali ešte len obrat v biznise Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 :D Všetci sme dostali zadarmo, vzácny dar - život .. vážme si to, zadarmo teda dávajme, nezištne, milujme blížnych .. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 iskra, ty si jak ilustracia zo Straznej veze :) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Hellé, verím, že aj ty, si za rovnaké zaobchádzanie s osobami bez ohľadu na náboženské vyznanie alebo vieru, zdravotné postihnutie, vek alebo sexuálnu orientáciu.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 o ano ,samozrejme, ja som schopna zaobchadzat rovnako hnusne s hocikym, bez ohladu na cokolvek :D koniec OT :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 http://prievidza.sme.sk/c/5976870/s-udajnym-zjavenim-chceli-obyvatelia-handlovej-obchodovat.html Oni to sice myslia uplne vazne, ale myslim ze to patri tu. Tiez si myslim, ze medze by sa predstavivosti nemali klast a Panenku Mariu moze kazdy vnimat inak, ale mne to aj tak pripomina nieco uplne ine, vecnejsie a uchopitelnejsie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 poprosím príspevok presunúť semhttps://www.freespace.sk/tema/4996-opticke-iluzie/strana__view__findpost__p__149975:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 a budeš to chcieť späť do tejto témy, keď tam vyrastie kaplnka ! ešte to tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pink Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 tiez som sa zahladela na tu skvrnu, ale ved panenka maria, preco nie, len nie hlava, ale nieco ine... ehm.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts