Tomáš Zverejnené 13. Marec, 2017 Zverejnené 13. Marec, 2017 Prosim vas pekne. Ako sa da kontaktovat admin ked mi z tohto nicku nejde kliknut napr. na axelov profil aby som mu ako adminovi poslal spravu? Nemam moj normalny nick ni neberie heslo neviem na koho a kam sa s tym obratit.
game Zverejnené 13. Marec, 2017 Zverejnené 13. Marec, 2017 Pises hluposti.Ani si to neskusil z ProvizornehoNicku. Nie si tu novacik, vies, ze sa mozes obratit aj na chat a spytat sa ma - tak to uz v tvojej situacii urobili mnohi forumaci, mohol si sa prist spytat na chat.Ale ked si uz tu, mozes mu napisat problem a poprosit o napravu aj tu.
Sniper Zverejnené 14. Marec, 2017 Autor Zverejnené 14. Marec, 2017 Ja nie som admin na tomto fóre už dlhé roky. Ja som len zástupná bytosť, ktorá rieši akútne veci v mene Megaprezidenta, ktorý to tu z diaľky riadi. A to si ako myslel, že sa nedá kliknúť na môj nick? Čože by sa nedalo... A svojho času si tu teatrálne vypisoval, že tvoje heslo sú štyri nuly, takže ak to nikto nezneužil, tak to heslo by malo fungovať. Ideálne by bolo keby si si ho potom zmenil.
game Zverejnené 14. Marec, 2017 Zverejnené 14. Marec, 2017 a dosť. Tomáš, toto si prosím čítal?ProvizornyNick poprosím, keď niečo "očakávaš" a potreboval by si na fóre pomoc, prosím obráť sa na administratora fóra, napíš mu v súkromných správach svoj problém a slušne ho popros, aby ti pomohol.písala som to nicku ProvizornyNick. každý nick môže písať súkromné správy hocikomu.ty, čo vieš urobiť reboot mobilu, mal si asi 17 či koľko svojich diskusných fór, teraz zrazu nevieš, ako kliknúť na profil a ako napísať súkromnú správu? ako píše tu vyššie Axel:minule si tu len tak hodil vo svojej téme svoje heslo do svojej témy do príspevku, boli to štyri nuly, dodnes to tam v téme je.takže máš pôvodný nick Tomáš a heslo 0000. tak sa prihlás, zapíš si to, a už neexperimentuj s provizóriami. admin tvoj ProvizornyNick zlikviduje.vec je vyriešená.--------------------- táto téma slúži skutočným hotline problémom.
Ryan Giggs Zverejnené 9. Jún, 2017 Zverejnené 9. Jún, 2017 Neviem ci som spravne, ale mam taku technicku otazocku. Pozna niekto pricinu preco ma zakazdym z fora odhlasuje aj v pripade, ze zaskrtnem kolonku "zapamatat si ma"? Prihlasujem sa cez Firefox (desktop), vzdy najaktualnejsi. To je nejaky bug?
Sniper Zverejnené 9. Jún, 2017 Autor Zverejnené 9. Jún, 2017 Skús si vymazať cache + cookies. Raz za čas by sa to malo robiť a obyčajne to vyrieši kopu problémov. Ak to nepomôže, skús iný prehliadač. Ak to v inom prehliadači bude fungovať, tak je možné, že najnovší FF má možno nejaký bug.
Ryan Giggs Zverejnené 11. Jún, 2017 Zverejnené 11. Jún, 2017 Cache aj cookies bolo prve co mi napadlo. Aj iny prehliadac. Tam to vacsinou funguje, obcas ma ale tiez odhlasi. Asi to bude nieco s FF, ja len ci nahodou nevies presnejsie co by to mohlo byt.
Tomáš Zverejnené 11. Jún, 2017 Zverejnené 11. Jún, 2017 A vadí že sa treba vždy prihlásiť? Alebo ťa to odpája aj počas toho ako beháš po stránkach fsp? Mne to cez PC robilo. Ale ja to mám vyriešené dobre. Keď mám smartfón tak ma Tapatalk drží prihláseného na všetkých fórach nonstop a keď mám obyčajný nesmart mobil tak fsp má našťastie dobrú wap verziu a tiež sa raz prihlásim a drží ma to nacookiesovaného aj po mesiaci ;-)
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2017 Autor Zverejnené 11. Jún, 2017 Asi to bude nieco s FF Otestuj to v inom prehliadači. Nič iné mi nenapadá.
Tomáš Zverejnené 26. Júl, 2023 Zverejnené 26. Júl, 2023 Ako sme sa bavili nedávno o tom že staršie zariadenia majú problém s týmto fórom... Tak som s tým truchu vybabral nechcene. Odinštaloval som aktualizácie na prehliadači Chrome a ten len raz upozorní že je to nebezpečná stránka ale dá možnosť preskočiť upozornenie a už sa to viackrát nezobrazí. Totižto na starých zariadeniach sú obvykle staré nepodporované operačné systémy (lebo hardwarovo už nieje možný upgrade) a tak ktorýkolvek prehliadač použijem, ich staré verzie buď nezobrazia stránku, buď upozornia že je to nebezpečné a ani nedajú možnosť preskočiť hlásenie, niektoré zase po každom pohybe na stránke vyhodia hlášku o bezpečnosti a to je dosť nepríjemné pri každom načítaní preklikávať.
Sniper Zverejnené 28. Júl, 2023 Autor Zverejnené 28. Júl, 2023 Ja som tiež s tým vybabral. Kúpil som si nový mobil. Mám na to, neprežral som si všetky peniaze.
game Zverejnené 28. Júl, 2023 Zverejnené 28. Júl, 2023 Dňa 26. 7. 2023 at 14:55, Tomáš napísal: Ako sme sa bavili nedávno o tom že staršie zariadenia majú problém s týmto fórom... Alebo naopak: toto fórum má problém so starými zariadeniami 🙂
Sniper Zverejnené 28. Júl, 2023 Autor Zverejnené 28. Júl, 2023 No Tomáš s tými starými haraburdami si už moc nepomôže, keďže internetové stránky používajú technológie, ktoré jeho staré haraburdy z kontajnerov a bazárov nepoznajú. Jeho problém, nemá si prežrať všetky peniaze.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz