Sniper Zverejnené 4. Marec, 2006 Zverejnené 4. Marec, 2006 Ak potrebujete niečo poradiť v ohľade fóra tak sa pýtajte tu.Neskôr tu pribudne návod na všetko.
Andulqa Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 pocuj Axel, preco nemozem zmazat svoj vlastny prispevok? (nikde nevidim nejake tlacitko na vymazanie, ani v edit to nie je) :lol: mohol by si to zas nastavit tak ako na tom predchadzajucom fore :)
Sniper Zverejnené 5. Marec, 2006 Autor Zverejnené 5. Marec, 2006 andulqa sú veci ktoré som ešte nepostíhal urobiť, ale spravím aj to. Sú tu zatiaľ len základné skupiny, dokonca ešte ani moderátori tu nie sú. cizy tu je support, ty bežne volávaš na technickú podporu a pýtaš sa ich prečo majú také ksichty?
Andulqa Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 jasne, v pohode, ja len aby si vedel ze nie je moznost mazat vlastne prispevky :) a na toho moderatora bude aj konkurz? :lol:
cizy Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 nie, ale odpovedat by si mohol, ja chcem videt vojaka
game Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 cizy, chlapec neopakovateľný a jediný ... už vieš papať a piť ? aj ručičkami hýbať ? no.... tak dnes tu všetci, ktorý chceli toto krásne nové fórum, pracujú ako žeraví .... a Axel bude mať vojaka, až dorobí svoju robotu, a bude mať vojaka o to skôr, o čo viac rúk mu pomôže.... no .... aký je to návrh ? :lol:
gh0strider Zverejnené 13. Marec, 2006 Zverejnené 13. Marec, 2006 cizy tu je support, ty bežne volávaš na technickú podporu a pýtaš sa ich prečo majú také ksichty? ROFLMAO
Nox Zverejnené 19. Marec, 2006 Zverejnené 19. Marec, 2006 Andulqa buď to Axel už opravil anebo to je v tom, že můžeš mazat svou zprávu jen když je to poslední zpráva v tom topicu
Sniper Zverejnené 19. Marec, 2006 Autor Zverejnené 19. Marec, 2006 Už každý môže mazať svoje príspevky bez ohľadu na to kde sú.
weirdo Zverejnené 24. Marec, 2006 Zverejnené 24. Marec, 2006 preco je pocet PM limitnuty na 50? niezeby nestacil teraz, ale za par tyzdnov urcite nebude.
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2006 Autor Zverejnené 24. Marec, 2006 Neviem koľko by to zaberalo v databáze, ale zajtra keď budem pri zmysloch sa na to pozriem.
henka Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 no ja by potrebovala poradiť jak sem dávate linky a kusy článkov z netu :lol:
RoSo Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 Vkladanie linkov: Keď píšeš príspevok a chceš odkázať na nejakú inú stránku, najprv si skopíruj link toho článku potom klikni na ikonku glóbu vedľa písmena A do okna, ktoré sa ti objaví nakopíruj link a potom do ďalšieho okna zadaj nejaké slovo napr. link, tu, článok, odkaz - proste čokoľvek čo ti vyhovuje Časť článku, ktorý tu chceš mať proste rovno skopíruješ ako text. (len nezabúdaj na autorské práva). Dúfam, že si potrebovala vedieť toto, že som ťa správne pochopil :lol:
havarka Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 henka a namiesto kopirovat mozes pouzit klavesovu skratku CTRL+Ca namiesto vlozit mozes pouzit klavesovu skratku CTRL+V
Bronto Zverejnené 16. Júl, 2006 Zverejnené 16. Júl, 2006 Mám problém. V sekcii Linux som založil túto tému. Chcel som dať do nej 2 anketové otázky, no zobrazila sa len druhá (zrejme som sa v tom zle zorientoval). Pri editácii sa už nedá editovať anketová časť témy. Preto by som poprosil kompetentných, aby do témy doplnili aj prvú anketu s otázkou "Akú distribúciu Linuxu momentálne používate?" s tými istými možnosťami odpovedí ako v druhej ankete a opravili preklep v názve témy (porovnanie namiesto porovnaie). Ešte sa chcem spýtať, či nemožnosť zmazať tému je zámerná. Ďakujem. edit : anketa opravená, n doplnené, nemožnosť mazať je zámerná :lol: g.
Bronto Zverejnené 17. Júl, 2006 Zverejnené 17. Júl, 2006 game Vďaka. Sú tam ešte 3 nedostatky: 1. V druhej anketovej otázke sa nedá hlasovať. 2. Výsledky pvej anketovej otázky majú patriť pod druhú anketovú otázku a naopak (potrebné vymeniť). 3. V názve témy má byť "linuxových distribúciách" namiesto "linux distribúciách". Ďakujem vopred za opravu. edit: nedostatky a resty odstránené :lol: g.
Sniper Zverejnené 17. Júl, 2006 Autor Zverejnené 17. Júl, 2006 1. V druhej anketovej otázke sa nedá hlasovať.keď zahlasuješ v jednej ankete a časom sa tam prídá druhá, nedá sa už hlasovať v tej druhej. Aby nedochádzalo k takýmto chybám preto je dobré si všetko najprv vyskúšať v Testovacej kategórii. Inak už je všetko v poriadku?
Sniper Zverejnené 3. August, 2006 Autor Zverejnené 3. August, 2006 preco nefunguje vyhladavanie?Trochu som pomenil setup. Teraz do vyhľadávania keď zadáš cizy cizymu cizyho tak ti nájde všetky výsledky v ktorých sú tieto slová, a netreba zadávať žiadne AND alebo OR. Treba však zadať minimálne 4 znaky.
bad_guy Zverejnené 14. August, 2006 Zverejnené 14. August, 2006 preco je pocet zaregistrovanych iny ako pocet skutocne registrovanych uzivatelov?:Štatistiky Fóra Board Stats Doteraz sa napísalo 16,084 príspevkov Doteraz sa zaregistrovalo 132 členov Najnovší člen je besorah Najviac súčasne prihlásených členov bolo 17 dňa 6. 8. 2006 20:22:11napriklad : Daekin Člen číslo : 148
Daekin Zverejnené 14. August, 2006 Zverejnené 14. August, 2006 na to ti mozem odpovedat aj ja :lol: (za spravnost nerucim, len budem tlmocit to, co povedal Igny na tuto istu otazku) cisla uzivatelov automaticky stale rastu, a kedze niektori sa mazali tak ich cisla uz ostanu volne... (do poctu registerovnych sa ale nerataju) dufam, ze to je aspon blizko pravde. (kompetentni nech ma opravia) :)
RoSo Zverejnené 15. August, 2006 Zverejnené 15. August, 2006 Adam Validating Hádam to bude aj kategóriou Validating - najlepšie by bolo prečítať si vyjadrenie nášho admina.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz