Skočiť na obsah

Support - Hotline

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ak potrebujete niečo poradiť v ohľade fóra tak sa pýtajte tu.

Neskôr tu pribudne návod na všetko.

• Odpovedí 112
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

34

• game

15

• Cactales

6

• Pseudonka

4

Zverejnené

pocuj Axel, preco nemozem zmazat svoj vlastny prispevok? (nikde nevidim nejake tlacitko na vymazanie, ani v edit to nie je) :lol: mohol by si to zas nastavit tak ako na tom predchadzajucom fore :)

Zverejnené

andulqa sú veci ktoré som ešte nepostíhal urobiť, ale spravím aj to. Sú tu zatiaľ len základné skupiny, dokonca ešte ani moderátori tu nie sú.

cizy tu je support, ty bežne volávaš na technickú podporu a pýtaš sa ich prečo majú také ksichty?

Zverejnené

jasne, v pohode, ja len aby si vedel ze nie je moznost mazat vlastne prispevky :)

a na toho moderatora bude aj konkurz? :lol:

Zverejnené

cizy,

chlapec neopakovateľný a jediný ... už vieš papať a piť ?

aj ručičkami hýbať ?

no.... tak dnes tu všetci, ktorý chceli toto krásne nové fórum, pracujú ako žeraví .... a Axel bude mať vojaka, až dorobí svoju robotu, a bude mať vojaka o to skôr, o čo viac rúk mu pomôže....

no .... aký je to návrh ? :lol:

Zverejnené

cizy tu je support, ty bežne volávaš na technickú podporu a pýtaš sa ich prečo majú také ksichty?

ROFLMAO

Zverejnené

Andulqa buď to Axel už opravil anebo to je v tom, že můžeš mazat svou zprávu jen

když je to poslední zpráva v tom topicu

Zverejnené

Už každý môže mazať svoje príspevky bez ohľadu na to kde sú.

Zverejnené

preco je pocet PM limitnuty na 50? niezeby nestacil teraz, ale za par tyzdnov urcite nebude.

Zverejnené

Neviem koľko by to zaberalo v databáze, ale zajtra keď budem pri zmysloch sa na to pozriem.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

no ja by potrebovala poradiť jak sem dávate linky a kusy článkov z netu :lol:

Zverejnené

Vkladanie linkov:

Keď píšeš príspevok a chceš odkázať na nejakú inú stránku, najprv si skopíruj link toho článku

Obrázok

potom klikni na ikonku glóbu vedľa písmena A

Obrázok

do okna, ktoré sa ti objaví nakopíruj link

Obrázok

a potom do ďalšieho okna zadaj nejaké slovo napr. link, tu, článok, odkaz - proste čokoľvek čo ti vyhovuje

Obrázok

Časť článku, ktorý tu chceš mať proste rovno skopíruješ ako text. (len nezabúdaj na autorské práva).

Dúfam, že si potrebovala vedieť toto, že som ťa správne pochopil :lol:

Zverejnené

henka

a namiesto kopirovat mozes pouzit klavesovu skratku CTRL+C

a namiesto vlozit mozes pouzit klavesovu skratku CTRL+V

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Mám problém. V sekcii Linux som založil túto tému. Chcel som dať do nej 2 anketové otázky, no zobrazila sa len druhá (zrejme som sa v tom zle zorientoval). Pri editácii sa už nedá editovať anketová časť témy. Preto by som poprosil kompetentných, aby do témy doplnili aj prvú anketu s otázkou "Akú distribúciu Linuxu momentálne používate?" s tými istými možnosťami odpovedí ako v druhej ankete a opravili preklep v názve témy (porovnanie namiesto porovnaie). Ešte sa chcem spýtať, či nemožnosť zmazať tému je zámerná. Ďakujem.

edit : anketa opravená, n doplnené, nemožnosť mazať je zámerná :lol:

g.

Zverejnené

game

Vďaka. Sú tam ešte 3 nedostatky:

1. V druhej anketovej otázke sa nedá hlasovať.

2. Výsledky pvej anketovej otázky majú patriť pod druhú anketovú otázku a naopak (potrebné vymeniť).

3. V názve témy má byť "linuxových distribúciách" namiesto "linux distribúciách".

Ďakujem vopred za opravu.

edit: nedostatky a resty odstránené :lol:

g.

Zverejnené

1. V druhej anketovej otázke sa nedá hlasovať.

keď zahlasuješ v jednej ankete a časom sa tam prídá druhá, nedá sa už hlasovať v tej druhej.

Aby nedochádzalo k takýmto chybám preto je dobré si všetko najprv vyskúšať v Testovacej kategórii.

Inak už je všetko v poriadku?

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

preco nefunguje vyhladavanie?

Trochu som pomenil setup.

Teraz do vyhľadávania keď zadáš cizy cizymu cizyho tak ti nájde všetky výsledky v ktorých sú tieto slová, a netreba zadávať žiadne AND alebo OR. Treba však zadať minimálne 4 znaky.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

preco je pocet zaregistrovanych iny ako pocet skutocne registrovanych uzivatelov?

:

Štatistiky Fóra
Board Stats 	Doteraz sa napísalo 16,084 príspevkov
Doteraz sa zaregistrovalo 132 členov
Najnovší člen je besorah
Najviac súčasne prihlásených členov bolo 17 dňa 6. 8. 2006 20:22:11
napriklad : Daekin

Člen číslo : 148
Zverejnené

na to ti mozem odpovedat aj ja :lol: (za spravnost nerucim, len budem tlmocit to, co povedal Igny na tuto istu otazku)

cisla uzivatelov automaticky stale rastu, a kedze niektori sa mazali tak ich cisla uz ostanu volne... (do poctu registerovnych sa ale nerataju)

dufam, ze to je aspon blizko pravde. (kompetentni nech ma opravia) :)

Zverejnené

Adam	   	Validating

Hádam to bude aj kategóriou Validating - najlepšie by bolo prečítať si vyjadrenie nášho admina.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov