Sniper Zverejnené 17. Apríl, 2011 Autor Zverejnené 17. Apríl, 2011 Nabudúce ukáž screen z takej ankety, lebo inak si neviem vysvetliť čo a prečo ti nešlo hlasovať.
D'Ady Zverejnené 26. Máj, 2011 Zverejnené 26. Máj, 2011 dnes mi to tu prudko blbne... asi som vcera urazil nejakeho skriatka,ked som mal problem s vlozenim obrazka :smilieee:1. zostavala mi visiet rozbalena ponuka profilu (vpravo hore: Moj profil, Moje nastavenia, atd.); nech som klikol kdekolvek, stale tam bola; napravilo sa to jedine Re-upload stranky2. pri odpovedi vo fore som nemal moznost formatovat text, nad oknom editora uplne chybali listy (ako keby to bola len rychla odpoved)2a. z "Rychlej odpovede" sa da prepnut na "plny editor", ale nazad to nejde... (to len konstatujem, ze je to asi tak)3. Moznosti - Kliknite sem ak chcete konfigurovať možnosti príspevku; njn, ked kliknem na zelene (+) tak sa to rozbali a tiez to nejde nazad zbalit; alebo ide a ja to nevidim ? ked som mal problem popisany v bode 2., tak tam bolo vidiet kusok cohosi klikatelneho, ale po kliknuti sa nic nedialo (vid obrazok) ps - Firefox 3.5.12 so siestimi beznymi doplnkami ps - a este com som vcera pisal PM phladom velkosti obrazkov v prispevku, nuz - na monitor 1024*768 sa to nezmesti;tu davam maly (!) screen toho, ako sa mi zobrazuje predosly prispevok
Sniper Zverejnené 26. Máj, 2011 Autor Zverejnené 26. Máj, 2011 Neviem prečo tam máš 2 políčka na uploadovanie, asi nejaká chyba zobrazenia. Používaš však zastaralú verziu Firefoxu, odporúčam aktualizovať na 4.x, takže preto ti tam ukazuje také somariny. Aktualizuj Firefox, vyčisti cache, a potom si pozri, či je všetko v poriadku. U mňa hej.
game Zverejnené 8. Marec, 2012 Zverejnené 8. Marec, 2012 preložím sem poznámku clovek2, týka sa viac tejto témy, v pôvodnej zanikla, našla som ju tam len náhodou : axel, tlačítka citát/multicitát mi nefungujú, ani toolbar v editore mi nevysvieti, vyhodilo mi len hlášku že môj prehliadač to nepodporuje. používam FF10 + adblock + ghostery, tak neviem či sa mám vrátiť k 3.6ke to bola najlepšia verzia, vyššie verzie mi moc nesadli. edit. v ss napísal, že to skúsi v Opere, ale FF používa radšej. : )
Pseudonka Zverejnené 8. Marec, 2012 Zverejnené 8. Marec, 2012 nefunguje mi to stále ... :( :( :( :( nefunguje multicitát používaný Google Chrome, keď stlačím multicitát, na prvého na tej strane, žiadne čierne okno sa mi neotvorí, vôbec mi nič neotvorí. ale citovať funguje síce duplicitne, ale funguje. Porieši sa to Axel ? edit.g. dodávam, sme prekonzultovali, čo robí Citát, čo Multicitát, a že v každom príspevku, kde Ps.cituje, mažeme duplicitný citát.
member2793 Zverejnené 8. Marec, 2012 Zverejnené 8. Marec, 2012 V Opere to funguje normálne, vo FF ee, ale radšej by som predsa len ostal pri FF.
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2012 Autor Zverejnené 9. Marec, 2012 Mne to funguje bez problémov, Citát aj Multicitát, vo Firefoxe 10.0.2 a v Chrome 18. Po stlačení Multicitátu sa vpravo dole objaví tmavé tlačítko, na ktoré keď kliknem, tak dole do okna mi vloží citovaný text. Tlačítko Citát mi tam ten text vloží hneď. Skúsil by som vypnúť AddBlock, ale v tom asi nebude problém, mne inak občas pomôže čistá inštalácia prehliadača, keď sú nejaké neriešiteľné problémy.
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2012 Autor Zverejnené 9. Marec, 2012 No ono to musí fungovať cez všetko, nie iba cez Firefox, či Chrome. Keby niečo nešlo, to by som vedel dávno, pretože používam prakticky všetky prehliadače.
Pseudonka Zverejnené 9. Marec, 2012 Zverejnené 9. Marec, 2012 neviem potom čo mám za verziu google chrome.. keď mi to nechce ísť.. ukážem ti to ak chceš.. dám sem screen
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2012 Autor Zverejnené 9. Marec, 2012 Tam nejde o verziu, mne vždy všetko fungovalo v každej. Skôr bude problém s javascriptom, asi niečo ho tam blokuje alebo čo, v každom prípade chyba Fóra to nie je.
Pseudonka Zverejnené 9. Marec, 2012 Zverejnené 9. Marec, 2012 ja to ani netvrdím že je to chyba fóra... len mi to nefunguje pozriem sa na to keď prídem z práce... ;)
member2793 Zverejnené 9. Marec, 2012 Zverejnené 9. Marec, 2012 Rabótajet! Asi nestačilo len povoliť cookies pre túto stránku, pomohol až reštart kompu, obvykle ho nevypínam ale iba uspávam.
valcik Zverejnené 23. Január, 2014 Zverejnené 23. Január, 2014 Dá sa v nejakom užívateľskom nastavení upraviť editor príspevkov tak, aby mi pri písaní príspevkov zobrazoval v textovom poli tagy pre jednotlivé funkcie (quote, code ..) v textovej podobe? Keď niekoho citujem, citovaný text sa v editore automaticky zobrazí vo výslednej podobe - vidím len okno s citátom, bez tagov. Pri dodatočnej úprave textu alebo rozdeľovaní citovaného textu do viacerých blokov je to pain in the arse! edit:Momentálne vidím v editore pri citovaní príspevku toto:http://i44.tinypic.com/ioer0g.jpg.. a keď sa snažím rozdeliť text do viacerých blokov, celé to pitomé quote okienko sa začne rozdeľovať, rozťahovať a podobne. Šlak aby trafil tieto moderné vynálezy, jeden by z toho oplešivel! :zubiska:
D'Ady Zverejnené 23. Január, 2014 Zverejnené 23. Január, 2014 skus ikonku uplne vlavo hore [bBCode Mode] (ak som dobre pochopil tvoju otazku)
valcik Zverejnené 5. Február, 2014 Zverejnené 5. Február, 2014 Vďaka, presne to som hľadal! Akurát mi nenapadlo, že treba hľadať priamo v editore a nie v nastaveniach. :thumbsup:
game Zverejnené 17. Február, 2014 Zverejnené 17. Február, 2014 malý oznam :členom nefunguje dnes pridávanie "plusiek" na príspevky. chvíľu prosím vydržte, ste v poradí : ) ďakujem. komu ešte niečo nejde, napíšte mi ss.
member2793 Zverejnené 17. Február, 2014 Zverejnené 17. Február, 2014 komu ešte niečo nejde, napíšte.mne prosím nejde jedno moje rádio, ale nie som si celkom istý či som tu správne -_-
game Zverejnené 18. Február, 2014 Zverejnené 18. Február, 2014 malý oznam č. 2: môžete pluskovať príspevky, dámy a páni, všetko je na mieste :)
secretka Zverejnené 20. Február, 2014 Zverejnené 20. Február, 2014 môžete pluskovať príspevky, dámy a páni, všetko je na mieste :) Stále sa mi zdá, ze všetko na mieste asi nie je; domnievam sa, že ja mám s pluskovaním akýsi problém ... ... menili sa aj počty kto koľko plusiek môže prideliť? :hmmm: Už včera sa mi zdalo, že mi neprávom vyhadzuje hláškuDosiahli ste povolený limit pozitívnych hlasov za 1 deň Aj keď si nemyslím, že by som mala mať problém s počítaním číslic, na ktoré mi stačia prsty jednej ruky a myslím, že nie som až taká rozšafná, aby som sa nadmieru pluskovala a pritom SA nevedela "dopočítať", ale mám pocit, že chybička se někde vloudila. :ermm:
D'Ady Zverejnené 20. Február, 2014 Zverejnené 20. Február, 2014 ja som si uz v minulosti vsimol, ze to pocita nejako divne, nakoniec som vydedukoval, ze sa tym nemysli kalendarny den, ale 24 hodin od-do
game Zverejnené 20. Február, 2014 Zverejnené 20. Február, 2014 je to 24 hodín - limit je počet plusiek za 24 hodín, vždy pustí najbližšiu plusku až po uplynutí tohto času.keď som dávala plusky od rána do večera a minula som ich, púšťa mi plusky na ďalších 24 hodín podľa toho, kedy uplynulo tých 24 hodín pre nasledujúcu plusku
secretka Zverejnené 20. Február, 2014 Zverejnené 20. Február, 2014 Tých 24 hodín mi je úplne jasných a snažila som sa ten čas nejako podvedome držať v hlave. Keď klikám cca od obeda ... a do večera "sa vyčerpám", vždy mi bolo jasné, že môžem v tejto činnosti pokračovať AŽ na druhý deň okolo obeda. :)V tomto problém nevidím. Ak bol ale včera môj výsledok /tento čas som si poznamenávala úmyselne/7:52 - nie10:19 - nie19:15 - niecca okolo 20:10 - áno /2x/a dnes ráno už opäť 2x nie, preto som sa opýtala, či sa menil počet možných kliknutí.Je rozdiel dva a či prípadne viac. Ak mám možnosť dvakrát, OK, budem to mať na pamäti. :smile2: edit. OK, už som zistila ako to je. :)
Sniper Zverejnené 28. Február, 2014 Autor Zverejnené 28. Február, 2014 Tak som to celé poriadne prekontroloval, bežní členovia +2, pokročilejší členovia +3, moderátori +4. Malo by všetko fungovať. 1
Tomáš Zverejnené 13. Jún, 2015 Zverejnené 13. Jún, 2015 Chcem sa spýtať že kde nájdem v mobilnej verzii fóra prehľad ten kam som prispel? Viete nech nemusím po celom fóre kam som čo napísal.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz