Skočiť na obsah

Support - Hotline

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

To musím opraviť to je zle preložené. Ja som to prekladal z anglického originálu a myslel som že to patrí ka e-mailu.

Táto možnosť by sa mala týkať toho malého vyskakovacieho okna, keď ti príde SS. To je notifikácia Fóra.

Notifikáciu e-mailom si môžeš vypnúť v sekcii Možnosti v kategórii Nastavenie e-mailu a tam je možnosť o ktorej som písal vyššie

:lol:

• Pred 2 týždňami...
  • Odpovedí 112
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

34

• game

15

• Cactales

6

• Pseudonka

4

Zverejnené

Sa chcem spytat, ze preco sa mi ako neprihlasenemu ukazuju casy poslanych prispevkov na hlavnej stranke o hodinu pozadu oproti skutocnemu casu a casu,ktory sa mi zobrazuje ako prihlasenemu a ci sa caka na oktober,ked sa to pravdepodobne automaticky vyriesi :lol:

Zverejnené

Pretože Fórum štandardne ukazuje GMT čas. V októbri sa to vyrieši, tak ako si napísal.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Je možné na fóre použiť funkciu písania do stĺpcov? Keď stlačím kláves "Tab" tak mi to len presúva kurzor po tlačidlách na stránke.

Zverejnené

do stĺpcov sa písať nedá, pokiaľ viem, tabuľku nespravíš

odbornejšie ti odpovie Axel.

Zverejnené

Napíš si to v Notepade a na Fóre to vlož do Code

stĺpec1			stĺpec2			stĺpec3
Zverejnené

Tentokrát som to riešil inak, chcel som vedieť, či je to možné. Cez Code to nejde, ak slová v jednom stĺpci majú rôznu dĺžku.

Chcel som to aspoň takto:

Obrázok

Cez Code je výsledok tento:

Česi 		6,7 mil. 	50 %
Nemci 		3,1 mil. 	23 %
Slováci 	2,0 mil. 	15 %
Maďari 		0,8 mil. 	5,5 %
Karpatorusíni 	0,5 mil. 	3,5 %
ostatní 	0,5 mil. 	4 %

Ale aj tak ďakujem. :lol:

Zverejnené

Cez Code to nejde, ak slová v jednom stĺpci majú rôznu dĺžku.

Ano to je problém, ale myslím že sa to dá vyriešiť tak, že stĺpce oddelíš viacerými tabulátormi. Ale to nie som si istý či to tak funguje, treba skúsiť.
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Tak tie stĺpce je možné riešiť cez tlačidlo "Vložiť CODEBOX", predtým som to skúšal cez "Označiť v CODE tagoch", len to pri dlhšom stĺpci nezobrazí celý text naraz, ale pridá rolovaciu lištu.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Axel Wers:

Ahojte. Nevedel som kam to mam napisat lebo novi este nemozu posielat PM. Co sa stalo s centralnet forom? Uz tam bude toto miesto neho?

Zverejnené

Prepáč ikcsi, niečo som omylom zle nastavil, všetky linky, ktoré obsahovali /forum sa presmerovali sem. Už som to opravil, už je to v poriadku, CF samozrejme funguje.

PM posielať môžeš po overení konta e-mailom.

Zverejnené

Dakujem. V poriadku. Tak ked chces mozes vymazat tieto nase prispevky. Bola to len konverzacia medzi mnou a tebou.

Zverejnené

Mne tú tému normálne načíta, takže asi to bude u teba. Aký prehliadač používaš a skúšal si to aj v inom prehliadači? A na tú čistú obrazovku ti to prejde hneď po kliknutí na ten odkaz alebo to najskôr dlhšie skúša načítať stránku?

Zverejnené

Mne ju tiež bez problémov zobrazí. Treba skúsiť v inom prehliadači alebo vymazať cache vrátane cookies.

Zverejnené

Už je to v poriadku. Prakticky od vcera vecera som sa tam nemohol dostat a takmer cele dnesne doobedie. U ostatnych stranok tem to bol vporiadku.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

nevie niekto, co si mam zapnut - vypnut,

aby mi to nerobilo take velke medzery medzi jednotlivymi riadkami?

Zverejnené

chce to riadkovanie ... ako na stroji ... len ho neviem nájsť :lol:

Zverejnené

tomassi, zrejme tam máš iba vynechaný riadok. Aký prehliadač používaš?

Zverejnené

Beta verzie IPB3 robili podobné riadky ako tomassimu, ale potom to bolo fixnuté. Takže malo by to byť niekde v prehliadači.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

ako vlastne funguje anketa?

ja som založil svoju prvú, a vypadá to že v nej nemôžem sám hlasovať (alebo to trvá dlhšie, kým sa to spracuje?)

Zverejnené

Možnosť hlasovať je hneď po založení ankety. Napíš, či ti vyhadzuje nejakú hlášku pri pokuse o hlasovanie, prípadne si to ešte otestuj v Testovacej kategórii, skús si tam založiť nejakú tému s anketou.

Zverejnené

ako vlastne funguje anketa?

ja som založil svoju prvú, a vypadá to že v nej nemôžem sám hlasovať (alebo to trvá dlhšie, kým sa to spracuje?)

netrvá to dlhšie, plus aj pre ostatných členov pripomeniem návod na zakladanie ankiet :

Zakladanie ankiet

Zverejnené

v testovačke anketa funguje hneď, asi som sa musel spraviť nejaký preklep

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov