Sniper Zverejnené 30. Júl, 2007 Autor Zverejnené 30. Júl, 2007 To musím opraviť to je zle preložené. Ja som to prekladal z anglického originálu a myslel som že to patrí ka e-mailu. Táto možnosť by sa mala týkať toho malého vyskakovacieho okna, keď ti príde SS. To je notifikácia Fóra. Notifikáciu e-mailom si môžeš vypnúť v sekcii Možnosti v kategórii Nastavenie e-mailu a tam je možnosť o ktorej som písal vyššie :lol:
tomba Zverejnené 9. August, 2007 Zverejnené 9. August, 2007 Sa chcem spytat, ze preco sa mi ako neprihlasenemu ukazuju casy poslanych prispevkov na hlavnej stranke o hodinu pozadu oproti skutocnemu casu a casu,ktory sa mi zobrazuje ako prihlasenemu a ci sa caka na oktober,ked sa to pravdepodobne automaticky vyriesi :lol:
Sniper Zverejnené 9. August, 2007 Autor Zverejnené 9. August, 2007 Pretože Fórum štandardne ukazuje GMT čas. V októbri sa to vyrieši, tak ako si napísal.
Cactales Zverejnené 30. August, 2007 Zverejnené 30. August, 2007 Je možné na fóre použiť funkciu písania do stĺpcov? Keď stlačím kláves "Tab" tak mi to len presúva kurzor po tlačidlách na stránke.
game Zverejnené 30. August, 2007 Zverejnené 30. August, 2007 do stĺpcov sa písať nedá, pokiaľ viem, tabuľku nespravíš odbornejšie ti odpovie Axel.
Sniper Zverejnené 31. August, 2007 Autor Zverejnené 31. August, 2007 Napíš si to v Notepade a na Fóre to vlož do Code stĺpec1 stĺpec2 stĺpec3 stĺpec1 stĺpec2 stĺpec3 stĺpec1 stĺpec2 stĺpec3 stĺpec1 stĺpec2 stĺpec3 stĺpec1 stĺpec2 stĺpec3
Cactales Zverejnené 31. August, 2007 Zverejnené 31. August, 2007 Tentokrát som to riešil inak, chcel som vedieť, či je to možné. Cez Code to nejde, ak slová v jednom stĺpci majú rôznu dĺžku. Chcel som to aspoň takto: Cez Code je výsledok tento:Česi 6,7 mil. 50 % Nemci 3,1 mil. 23 % Slováci 2,0 mil. 15 % Maďari 0,8 mil. 5,5 % Karpatorusíni 0,5 mil. 3,5 % ostatní 0,5 mil. 4 % Ale aj tak ďakujem. :lol:
Sniper Zverejnené 31. August, 2007 Autor Zverejnené 31. August, 2007 Cez Code to nejde, ak slová v jednom stĺpci majú rôznu dĺžku.Ano to je problém, ale myslím že sa to dá vyriešiť tak, že stĺpce oddelíš viacerými tabulátormi. Ale to nie som si istý či to tak funguje, treba skúsiť.
Cactales Zverejnené 16. September, 2007 Zverejnené 16. September, 2007 Tak tie stĺpce je možné riešiť cez tlačidlo "Vložiť CODEBOX", predtým som to skúšal cez "Označiť v CODE tagoch", len to pri dlhšom stĺpci nezobrazí celý text naraz, ale pridá rolovaciu lištu.
Sniper Zverejnené 16. September, 2007 Autor Zverejnené 16. September, 2007 Ano, codebox je pre veľmi dlhé texty v "raw" formáte.
ikcsi Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Axel Wers: Ahojte. Nevedel som kam to mam napisat lebo novi este nemozu posielat PM. Co sa stalo s centralnet forom? Uz tam bude toto miesto neho?
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2009 Prepáč ikcsi, niečo som omylom zle nastavil, všetky linky, ktoré obsahovali /forum sa presmerovali sem. Už som to opravil, už je to v poriadku, CF samozrejme funguje. PM posielať môžeš po overení konta e-mailom.
ikcsi Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Dakujem. V poriadku. Tak ked chces mozes vymazat tieto nase prispevky. Bola to len konverzacia medzi mnou a tebou.
wysky Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 Pri kliknutí na odkaz na túto tému mi zobrazí iba čistú obrazovku a nie príspevky v téme.
Cactales Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 Mne tú tému normálne načíta, takže asi to bude u teba. Aký prehliadač používaš a skúšal si to aj v inom prehliadači? A na tú čistú obrazovku ti to prejde hneď po kliknutí na ten odkaz alebo to najskôr dlhšie skúša načítať stránku?
Sniper Zverejnené 3. Máj, 2009 Autor Zverejnené 3. Máj, 2009 Mne ju tiež bez problémov zobrazí. Treba skúsiť v inom prehliadači alebo vymazať cache vrátane cookies.
wysky Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 Už je to v poriadku. Prakticky od vcera vecera som sa tam nemohol dostat a takmer cele dnesne doobedie. U ostatnych stranok tem to bol vporiadku.
tomassi Zverejnené 7. August, 2009 Zverejnené 7. August, 2009 nevie niekto, co si mam zapnut - vypnut, aby mi to nerobilo take velke medzery medzi jednotlivymi riadkami?
game Zverejnené 7. August, 2009 Zverejnené 7. August, 2009 chce to riadkovanie ... ako na stroji ... len ho neviem nájsť :lol:
Cactales Zverejnené 7. August, 2009 Zverejnené 7. August, 2009 tomassi, zrejme tam máš iba vynechaný riadok. Aký prehliadač používaš?
Sniper Zverejnené 7. August, 2009 Autor Zverejnené 7. August, 2009 Beta verzie IPB3 robili podobné riadky ako tomassimu, ale potom to bolo fixnuté. Takže malo by to byť niekde v prehliadači.
alamo Zverejnené 16. Apríl, 2011 Zverejnené 16. Apríl, 2011 ako vlastne funguje anketa?ja som založil svoju prvú, a vypadá to že v nej nemôžem sám hlasovať (alebo to trvá dlhšie, kým sa to spracuje?)
Cactales Zverejnené 16. Apríl, 2011 Zverejnené 16. Apríl, 2011 Možnosť hlasovať je hneď po založení ankety. Napíš, či ti vyhadzuje nejakú hlášku pri pokuse o hlasovanie, prípadne si to ešte otestuj v Testovacej kategórii, skús si tam založiť nejakú tému s anketou.
game Zverejnené 16. Apríl, 2011 Zverejnené 16. Apríl, 2011 ako vlastne funguje anketa? ja som založil svoju prvú, a vypadá to že v nej nemôžem sám hlasovať (alebo to trvá dlhšie, kým sa to spracuje?) netrvá to dlhšie, plus aj pre ostatných členov pripomeniem návod na zakladanie ankiet : Zakladanie ankiet
alamo Zverejnené 16. Apríl, 2011 Zverejnené 16. Apríl, 2011 v testovačke anketa funguje hneď, asi som sa musel spraviť nejaký preklep
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz