game Zverejnené 15. August, 2006 Zverejnené 15. August, 2006 je to kategóriou Validating, to sú registrovaní ale neaktivovaní členovia.
Sniper Zverejnené 18. August, 2006 Autor Zverejnené 18. August, 2006 Ku dňu 18.8.2006 133 Members 19 Awaiting validation 19 ľudí ešte mailom nepotvrdilo svoju registráciu. To znamená že je tu zaregistrovaných dokopy 152 ľudí. Ale ani to nie je úplne pravda, lebo napr. ja tu mám prístupové práva na 4 nicky (kvôli bezpečnosti), a sú tu aj nejaké duplicitné registrácie (to keď niekto zle zadá mailovú adresu a potom mu nemá kam prísť registračný mail, však nemesis? :lol: ) Tak okolo 145 ľudí tu môže byť.
gagino Zverejnené 4. December, 2006 Zverejnené 4. December, 2006 Ospravedlnujem sa, ak to tu uz niekde je, ale da sa nejako este dostat do archivu stareho fora? Pred dost dlhou dobou som tu chodil, pod inym nickom, myslim, ze rosomak, ale potom som prestal nejako a teraz by som potreboval najst jeden svoj prispevok (mal by tam byt link na jeden obrazok co zhanam). Da sa teda do stareho fora este nejako dostat?
Sniper Zverejnené 4. December, 2006 Autor Zverejnené 4. December, 2006 Ahoj, ano dá, staré fórum je na známej adrese http://freespace2.info/forums/ a po prihlásení môžeš surfovať na fóre.
Sniper Zverejnené 13. December, 2006 Autor Zverejnené 13. December, 2006 Toto s Fórom nič nemá. Skús reload. Ak problém pretrváva niečo máš s Mozillou.
Nokia Zverejnené 13. December, 2006 Zverejnené 13. December, 2006 s firefoxom nic nemam, akurat ze forum obcas ukazuje obrazky len ako IPB image, nie ako obrazok :lol:
Sniper Zverejnené 13. December, 2006 Autor Zverejnené 13. December, 2006 Ukazuje tak aj tlačítka ako napr. DELETE, EDIT, ON/OFF a pod.?
Sniper Zverejnené 13. December, 2006 Autor Zverejnené 13. December, 2006 No asi tinypic.com má výpadok :lol: :)
Hedgehog Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 To s tým výpadkom asi nebude mať až tak veľa - niekedy na tej istej stránke obrázok vidím a druhý nie. Bolo by to vysvetliteľné, že majú rôzne zdroje, ale avatary su uložené u nás, nie? A predsa sa u niektorých v niektorú dennú dobu nezobrazujú...
Sniper Zverejnené 14. December, 2006 Autor Zverejnené 14. December, 2006 Nie všetcia majú avatary uploadnuté. Napr. Darkman dosť dlhú dobu mal avatar na inom servery a vidieť ho po celý deň bol sviatok. Inak ja s načítavaním obrázkov na Fóre, ktoré sú hostované priamo na freespace.sk som ešte nikdy nemal problém. Možno je to vec prehliadača, napr. mne Maxthon nie vždy zobrazí obrázok, ktorý má niečo v súvislosti s bannermi - filtruje reklamy.
gh0strider Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 Preco mam pod avatarom a vsetkymi tymi info ze Varovat 0% , co to znamena?
game Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 to je warn systém pre zlých chlapcov a dievčatá :lol: keď sa nevie vpratať do kože, než sa dopracuje k banu, je upozorňovaný warnom - veľmi jednoducho povedané to takto akosi funguje ... už je to odskúšané :)
game Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 midGet, neplaš sa :lol: to tam má pod menom každý a máš tam nulu :) ty si dobrý chlapec :) pozri na chorcheho - a uvidíš ten rozdiel
havarka Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 game, ale my nie sme administrátori, my vidíme iba svoj stav. :-)
game Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 no iste ... tak nepozerajte na nikoho, kým tam máte nulu, ste dobré deti :lol:
gh0strider Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 jaj tak, lebo na zaciatku fora to tu nebolo a potom som tu dlho nebol, ja som si myslel ze uz dake varovanie za to ze neprispievam ze dostanem kick :lol: btw, ked som chcel odpisat cez "add reply" tak mi vyhodilo chybu >> Fatal error: Call to undefined method forum_functions::load_template() in /root/forums/sources/classes/class_forums.php on line 392 tak som siel cez fast reply :) to len keby sa Axel nahodou nudil :)
Sniper Zverejnené 18. December, 2006 Autor Zverejnené 18. December, 2006 Fatal error: Call to undefined method forum_functions::load_template() in /root/forums/sources/classes/class_forums.php on line 392To je problém na strane providera, nejaký výpadok PHP. Pokým to spraví raz, nič to neznamená. Keď to robí stále v jednom kuse, 10-20 minút, provider sa v niečom vŕta. Keď to robí stále v jednom kuse celý deň, tak už je niekde problém.
lukas Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 Ja mam taku jednu uplne jednoduchu otazku. Ako sa tu pridavaju obrazky?Mam taky pocit, ze to tu vedia vsetci okrem mna. :lol:
Sniper Zverejnené 23. Júl, 2007 Autor Zverejnené 23. Júl, 2007 V paneli okna kde píšeš príspevok sú ikony, jedna z nich je na pridávanie obrázkov. Obrázok uploadni napr. na tinypic.com, ale aby mal šírku najviac 800px a do nejakých 120 kB. Potom klikni na tú ikonu a vlož tam link obrázku. Do oficiálneho Helpu píšem návody ako na to (aj iné veci) ale k tomuto som sa ešte nedostal.
lukas Zverejnené 30. Júl, 2007 Zverejnené 30. Júl, 2007 v ovladacom paneli som nastavil, aby mi neposielalo mail ak dostanem SS, ale posiela :lol:
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2007 Autor Zverejnené 30. Júl, 2007 Poslať upozornenie na e-mail keď dostanem Súkromnú Správu Aktivovanie tejto možnosti odošle upozornenie na vašu e-mailovú adresu keď dostanete novú Súkromnú Správu.Pozri sa či to máš naozaj odfajknuté. Mne to funguje tak ako má :lol:
lukas Zverejnené 30. Júl, 2007 Zverejnené 30. Júl, 2007 Želáte si dostávať z Fóra upozornenia na e-mail ak dostanete novú Súkromnú Správu?pri tomto mam v nastaveniach fora zvolene nie
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz