Skočiť na obsah

Hare Krishna

Keith Flint

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ano samozrejme ze sa to da vygoooglit tak ako 95% prispevkov co tu su napisane. co ma po tom ked sa zabiju sami ale moze sa stat ze spravia nieco co bude zle pre nevinnych ludi. ako napriklad ked sa rozhodnu zabit tym ze vypustia plyn. pred tym sa uz da tazsie ubranit aj ked ho vypusti slabsi jedinec

• Odpovedí 32
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Keith Flint

12

• cizy

6

• game

3

• RoSo

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no jasne ... Óm Shinrikjó a vodca sekty Shoko Asahara a plyn v tokijskom metre...

až na to, že tu nešlo o slabý článok, ale o sektu spojenú s terorizmom typu neskoršej Al Kajdy...

Zverejnené

su to slabe clanky, lebo sa nechaju zlakat do sekty a ovladat sa, pravdepodne maju deficit vlastneho nazoru a nutne potrebuju niekam patrit.

Zverejnené

game: ale islo tam o slaby clanok veru islo. alebo snad si poznala niekoho z nich osobne?

su to slabe clanky, lebo sa nechaju zlakat do sekty a ovladat sa, pravdepodne maju deficit vlastneho nazoru a nutne potrebuju niekam patrit

tak to je uplna pravda. taketo nieco je aj problematika skinheadov
Zverejnené

nuž áno ... tento svet je osamelejší, než sa zdá

čím viac nás je, čím je vyspelejšia technika, čím viac káblov nás obklopuje, čím je "láska" instantnejšia. valí sa vo všetkých formách z každého média, tým vedia byť ľudia osamelejší

a tým viac túžia niekam patriť

nie každému stačí náhražka... tak ide tam, kde ho vítajú ...

Óm Shinrikjó spôsobila zdesenie v japonskej spoločnosti, pretože vysvitlo, že tam patrili inteligentní ľudia, vzdelané deti, vysokoškoláci, ... a viedol ich takmer úplne slepý človek, ktorý bol vlastne veľké nič a oni ho na slovo poslúchali ...

Japonci sa zdesili, ako to vychovávajú svoje deti, kde je chyba

a niekde v tej pretechnizovanej spoločnosti je : v Japonsku páchajú mladí ľudia hromadné samovraždy, dohodnú sa na internete, a stretnú sa len raz v živote : spolu umrieť ...

niekde je chyba

Hare Krišna začal byť populárny s príchodom hippies, detí kvetov, keď sa v šesťdesiatych rokoch hýbal svet ...

zmes budhizmu a hinduizmu a hudby a vegetariánstva a meditácií ... a všeličoho ešte bola odpoveďou mládeže na sterilný život stredných vrstiev na západe a v Amerike ... na keep smiling, na vzorovú rodinku, na predmestské domčeky, na techniku, na farizejstvo a ešte všeličo iné ...

Hare Krišna mal vtedy opodstatnenie ... ale ktovie

šesťdesiate roky s hnutím hippies, voľnou láskou, slobodným životom, koncertmi v blate, keď mohli deti vytáčať rodičov už len tým , ako vyzerali, boli jedinečné a neopakovateľné....

dnešný život je vlastne znovu sterilný, a kontrolovaný, a nasmerovaný ...

a možno niekde drieme niečo z bývalých detí kvetov ... a aby sa znovu v zbúrili proti autoritám ...

ale to už nehovorím o Hare Krišna... :lol:

Zverejnené

no ale tito ludia by si mali uvedomit ze nejde zit len tak ako v stredoveku z ruk do huby. oni tiez pouzivaju mobilne telefony, televizory, pocitace... takisto ako aj vesmirni lide a ini sektari co sa stazuju na moderne vydobytky a nejake vybracie ktore su vyzarovane a pouzivaju ich dokonca castejsie ako hocikto iny.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

nahodou, mne su sympaticky, neviem co presne je ich cielom, ale mne sa strasne paci ako spievaju, vzdy ked ich vidim sala z nich energia a usmievaju sa

Áno, tiež sú mi sympatickí, nič zlé na nich nevidím, mám s nimi viacero skúseností z centra BA, bola som aj lákaná na rôzne stretnutia, ale nešla som. Robia bordel ? Pripadá mi to skôr ako energická, radostná oslava života, vždy keď to vidím som v úžase z toho nadšenia, čo z nich srší, absolútne vôbec nechápem, čo negatívne sa dá na tom vidieť.

Mám doma aj nejaké knižky, nekupovala som ich síce ja, ale možno by som sa dala zlanáriť na zainvestovanie do jedného, dvoch titulov (čisto zo záujmu o pochopenie, nie zo záujmu o začlenenie sa k spomínaným).

Okrem toho tá reštika (ak hovoríme o tej istej) je perfektná, jedlo zaujímavé, iné ako trebárs v klasickej indickej, atmosféra príjemná, aj keď zo začiatku sme sa tam cítili nesvoji, lebo nám pripadala príliš komorná a mali sme dojem, že si nás každý prezerá akoby sme tam nepatrili, ale to bola asi len jemná paranoja (neviem)

Zverejnené

no a to jedlo akoze vpohode nato ze tam nebolo mäso to bolo dobre chutilo mi to len blbe bolo ze som o dve hodiny bol uplne hladny zas z toho

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov