Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Poznáte otázku: "Deti, čím by ste chceli byť?"

Tak sa vás aj ja pýtam, akú inú profesiu by ste chceli vykonávať mimo tej súčasnej, poprípade u študentov, čím by ste chceli byť, ak by ste nemali pôsobiť v odbore, ktorý študujete?

• Odpovedí 60
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• arwiel

5

• Nokia

5

• Sniper

4

• game

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

vždy som chcela byť smetiarom... nie jazdiť na aute či robiť niektorého z naskakavačov, ale pekne behať po meste s metlou a lopatkou... ak to takto budem v škole flákať ako po minulé roky, aj tak skončím... :lol:

Zverejnené

Ja by som napr. chcela vyvolávať fotky, študovať staré knihy, mať vlastnú kapelu a ešte by som chcela byť vojak, ale taký ten, čo nikdy nezomrie. Plazila by som sa v blate a lejaku, to by som chcela...

Zverejnené

Ja by som chcel byť stolár. Vyrábať pekné skrine, stoličky, poličky či iný nábytok.

Zverejnené

tak, robiť s umením, to by aj mňa bavilo.. maľovať, písať.. tvoriť jednoducho... no sú to len sny... :lol:

Zverejnené

tiez by som chcela robit nieco s umenim, malovanie, pisanie a tak, bolo by to super, aaach :lol:

Zverejnené

zial az taky vyber nie je ...kebyze som si nevedel najst robotu v odbore co studujem tak ak dostanem dobru ponuku a prijatelny plat tak beriem takmer hocijaku pracu, ale radsej by som pracoval vo svojom odbore :lol:

Zverejnené

keby som nestudoval to co studujem pripadne sa vybral inou proffesijnou cestou, tak by som bol skladatel, dirigent, jazykovedec, docent alebo professor na fakulte, .. taketo daco

Zverejnené

:lol: Ja este nemam ani sajnu co by som chcela byt. Akoze ja - no talent :) ,takze nejake to umenie urcite nie. By som chcela byt nejaka reporterka, alebo daco take, keby sa dalo. Co uz daco vymyslim.

Zverejnené

chcel by som robit v nejakej reklamnej agenture a vymyslat furt nove veci, to ma desne bavi a mam na to aj talent :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

ja som vzdy chcel byt rybar na rybarskej lodi najlepsie dakde v norsku :lol: ..........ale urcite nie v rusku tam by to bolo krute :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

super stolár je tiež umelec ... bratranec je umelecký stolár a do každého vyrobeného kúska dá časť seba ...

s umením, s reklamou, vymýšľaním pekných vecí by tu chceli robiť viacerí - to je super, aspoň čiastočne sa mi to splnilo, občas, síce veľmi zriedkavo, ale robím niečo pre jednu reklamnú agentúru ... a písať a kresliť môžem aj tu ... takže zasa je to "niečo s umením"

zisťujem vo vlastnej rodine, že to nie je ľahký chlebík ... ale krásny :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Mňa ešte napadlo... taký antikvariát aj so starými platňami, hudobnými nástrojmi a inými haraburdami, mohol by sa tam aj podávať čaj či káva, bola by tam čitáreň, ticho, len vôňa kníh a šuchot ich obracajúcich sa strán, príjemní ľudia... :lol: Krásna predstava. Ja by som bola správca toho všetkého, hmmm.

Zverejnené

Mňa ešte napadlo... taký antikvariát aj so starými platňami, hudobnými nástrojmi a inými haraburdami, mohol by sa tam aj podávať čaj či káva, bola by tam čitáreň, ticho, len vôňa kníh a šuchot ich obracajúcich sa strán, príjemní ľudia... :lol: Krásna predstava. Ja by som bola správca toho všetkého, hmmm.

ty správca, ja to budem vlastniť :)

inak, na to, aby som mala alternatívnu profesiu, by som musela najprv vedieť, čo chcem a čo budem vlastne robiť v skutočnosti :)

Zverejnené

Ja by som chcel byt badatelom, ale nie na zemi, ale vesmiru.......proste postavit korab, s ktorym by som sa mohol pozriet do najvzdialenejsich kutov vesmiru............neuskutocnitelny sen, ale to by bol fakt ze sen. :lol:

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené
no neviem teda čím ešte budem, ak to dotiahnem na titul, možností bude vela :lol: ... ale tak najskôr bych pozarábala neaký majland (dúfam) v poisťovni alebo na daňovom, zdierať slovenský národ :) :) aj niečo s justíciou by sa dalo ... mno a potom chcem mať vlastnú krčmu, takú normálnu putiku, wáá ;) ... alebo možno aj dom služieb - bordel ;) však v tom sú velké prachy ;) teraz rozmýšlam, že ani hospic by nebol zlý, na slovensku je takýchto zariadení ešte pomenej, ale na to treba mať už balík a zbohatnúť či sa z toho dáko dá, no v súčasnosti ani nie ... možno keď sa nám tu namnoží viac milionárov, čo by chceli pre svojich dožívajúcich príbuzných len to najlepšie a neváhali by platiť pálky za vynikajúce služby, potom hey ... ešte si to premyslím ;)
Zverejnené

Ja som odjakživa chcel byť teroristom. Mojim snom bolo do vzduchu vyhodiť chemickú továreň a chemikáliami zamoriť celé mesto, kde by zomreli desaťtisíce ľudí.

Často krát som si predstavoval ako by som dynamitom odpálil priehradu a voda by zaplavila veľa miest a dedín, kde by sa utopilo veľa ľudí.

Ale moja najväčšia túžba, keby som bol teroristom, bola uniesť lietadlo a naviesť ho na nejakú jadrovú elektráreň. Rádioaktivita by zamorila široké okolie, veľa ľudí by zomrelo a tí ktorí by to nestihli by sa museli vysťahovať.

Určite sa raz stanem členom Hamásu alebo Al-Kájdy a pôjdem na výcvik do Afganistánu.

(pre návštevníkov Fóra ktorí spolupracujú s FBI, CIA, SIS alebo FSB: robím si prdel).

Zverejnené

sumeru OK, v najbližších dňoch ti dojde zásielka dynamitu a kam s tým pôjdeš ti poviem cez SS :lol:

Zverejnené

no, nedockala som sa zatial, ale vybrala som si exkluzivnu nahradnu profesiu - budem profesionalnou povalackou, ha! :) :lol:

Zverejnené

Urcite by som chcel byt generalny manazer hokejoveho timu, postavil by som tim tak, ako sa to paci mne a neproduktivni starcia neprevereni novacikovia by mali menej sanci!

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ked som v case najvacsieho zapalu jazdenia na koni premyslala so sesternicou cim budeme, tak nas napadlo, ze pojdeme spolu studovat na jazdecku skolu, otvorime si vlastnu a budeme trenerkami :lol:

to sme mali cca 12 rokov, ale bolo to podarene.....takmer sa to aj naplnilo...

a teraz som rada ze som tak neurobila :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov