Sniper Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 Po čase otvorím schránky čo mám na POSTe a tam kopa e-mailov kde adresát je napísaný úplne iná neznáma adresa. A samé pracovné a finančné ponuky. V poslednej dobe tam nachádzam samé vivné e-maily. Stalo sa vám niečo podobné?
RoSo Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 Mám tam kopu spamov, ale všetky sú adresované mne. Nerozčuľuje ma to, pre normálnu e-mailovú komunikáciu používam centrum.sk, tam sa mi ešte žiaden spam nedostal.
Ajk Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 V rokoch 2002-2004 som mal na poste zalozeny ucet... od zaciatku som bojoval so spamom, jedneho dna roku 2004 som boj so spamom prehral... a zalozil si ucet na zozname (doteraz som spokojny).. ked sa mi o mesiac podarilo na post prihlasit, mal som tam 1 500 (cca) neprecitanych sprav, a co som na to kukol, vsetko to bol spam.. ucet mi potom zrusili, ani neviem kedy, uz sa mi tam neda prihlasit
Nokia Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 post email pouzivam len k tomu aby mi chodili info ku foru nic viacziaden spam mi tam nechodi :lol:
Ignatius Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 a tam kopa e-mailov kde adresát je napísaný úplne iná neznáma adresa. A samé pracovné a finančné ponuky.Takých som už dostal tiež dosť, akurát mne to chodí na atlas, ale zas nič, čo by som nestíhal mazať :lol:
Sniper Zverejnené 23. November, 2006 Autor Zverejnené 23. November, 2006 Hoci mail na Post.sk prakticky už nepoužívam, ale stále kontrolujem schránky a v poslednej dobe je tam veľa spamov. Postrehol to ešte niekto?
chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Kopu spamov a podstatne je, ze mi minimalne dva milucke mailiky od miluckeho dievcatka neprisli, tak som si zalozil schranku inde a vedia o nej okrem mna len dve osoby...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz