Skočiť na obsah

POST e-mail

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Po čase otvorím schránky čo mám na POSTe a tam kopa e-mailov kde adresát je napísaný úplne iná neznáma adresa. A samé pracovné a finančné ponuky.

V poslednej dobe tam nachádzam samé vivné e-maily. Stalo sa vám niečo podobné?

• Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• RoSo

1

• Nokia

1

• Ajk

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Mám tam kopu spamov, ale všetky sú adresované mne. Nerozčuľuje ma to, pre normálnu e-mailovú komunikáciu používam centrum.sk, tam sa mi ešte žiaden spam nedostal.

Zverejnené

V rokoch 2002-2004 som mal na poste zalozeny ucet... od zaciatku som bojoval so spamom, jedneho dna roku 2004 som boj so spamom prehral... a zalozil si ucet na zozname (doteraz som spokojny).. ked sa mi o mesiac podarilo na post prihlasit, mal som tam 1 500 (cca) neprecitanych sprav, a co som na to kukol, vsetko to bol spam.. ucet mi potom zrusili, ani neviem kedy, uz sa mi tam neda prihlasit

Zverejnené

post email pouzivam len k tomu aby mi chodili info ku foru nic viac

ziaden spam mi tam nechodi :lol:

Zverejnené

a tam kopa e-mailov kde adresát je napísaný úplne iná neznáma adresa. A samé pracovné a finančné ponuky.

Takých som už dostal tiež dosť, akurát mne to chodí na atlas, ale zas nič, čo by som nestíhal mazať :lol:
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Hoci mail na Post.sk prakticky už nepoužívam, ale stále kontrolujem schránky a v poslednej dobe je tam veľa spamov. Postrehol to ešte niekto?

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Kopu spamov a podstatne je, ze mi minimalne dva milucke mailiky od miluckeho dievcatka neprisli, tak som si zalozil schranku inde a vedia o nej okrem mna len dve osoby...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov