Skočiť na obsah

ICQ, Messenger


Sniper

Odporúčané príspevky

No ja mám pocit, že práve ten server na ktorom som ja asi padol či čo. Pamätám že raz boli takéto problémy, každý druhý v mojom liste sa nemohol pol dňa nalogovať a mne celý deň všetko fičalo. ICQ na druhý deň vydalo správu, že s niekoľkými servermi boli problémy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Pravdepodobne sa mi poškodila databáza ICQ, vyletel mi skoro celý zoznam fuč, takže komu príde odo mňa autorizácia, nech to len potvrdí a zbytočne sa nevypytuje, odpovedať štyridsiatim ľuďom na to isté nemám čas a ani chuť :lol: :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

lebo to tak na icq odjakziva fungovalo :lol:

po urcitej dobe ta to proste nepusti so starou verziou, musis na novu :)

preto pouzivam nahrady original klienta :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No tak to ste na tom pomerne lepsie ako ja ... icq5.1 mi spustit nejde lebo si POVINNE musim naistalovat 6ku (no preste tak ako vy) - ale tu prichadza problem, napise mi ze si ju nemozem nainstalovat lebo ICQ 5.1 mam spustenu, takze ju mam vypnut - tak som ju vypol a stiahol si ICQ 6 priamo zo stranky icq, no pocas instalacie mi napisalo ze nastal problem a zrusilo mi ju ... takze nejdem mi ani jedno, vdaka za "revoluciu" - tak neznasam tieto debilne updaty, upgrady a neviem este ako sa to vola - naco to je? Vsak boha uz som na nieco zvyknuty, tak naco mi bude nieco nove ked na tu verziu predtym som zvyknuty??? :) :) ;)

 

 

EDIT: po pol hodine nadavania sa instalacia vydarila (asi na 4.krat) - no vdakaaaaa :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ľudia, veď je viac možností. prečo si inštalujete ICQ 6.0 keď už dopredu viete, že vám ten klient nevyhovuje?

 

v tejto téme prebehla celkom dobrá diskusia o výhodách a nevýhodách rôznych alternatívnych programov, stačí si len vybrať niečo vhodnejšie. s icq 6 som tiež nebol veľmi spokojný. keď už sa pustíte do mazania a inštalovania, podľa mňa sa oplatí trocha času obetovať a vyskúšať zopár ďalších programov než používať stále ten istý, hlavne ak vám nevyhovuje.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja uz som sa zmieril s tou ICQ 6, aj ked som si este s nikym cez to nepisal a mal som to zatial len raz pustene, tak ale uz som zmieril s tym ze moje Icq5.1 je minulostou :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vsak tu kvetinku mam aj pri qipe ci mirande :lol:

a mna by stvalo ze icq je ako virus, zerie 100mega ramky, kopec reklam ukazuje a uzitok veskery zadny :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja mam hry na ICQ na haku...proste pouzival som ho..a nerad to menim..pouzivam aj skype..ale tam mam vacsinu kamaratov zo zahranicia..ostatnich mam na icq..tak preto som si na neho proste zvykol..aj ked sa mi nepaci

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ono to ani nieje o lenivosti..lebo nainstalovat to je to najmenej...proste kym to funguje tak to beriem..zvyk je zelezna kosela :lol: a ja to svoju nerad vyzliekam :):):)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pouzivam aj skype..ale tam mam vacsinu kamaratov zo zahranicia..ostatnich mam na icq..tak preto som si na neho proste zvykol..aj ked sa mi nepaci

tom, neviem či som to dobre pochopil, ale ide len o zmenu programu, ktorý človek používa. ak si vyberieš iného klienta, všetky tvoje kontakty ktoré máš na icq ti zostanú, vymeníš len software ktorý používaš na komunikáciu. alternatívy ktoré spomenul nokia tiež využívajú protokol ICQ, ide len o zmenu pracovného prostredia. :-)

 

 

..inak myslím že by ťa mohlo zaujímať aj toto, len tak bokom :-)

ICQ je software pro instant messaging využívající protokolu OSCAR.

Program byl vyvinut izraelskou firmou Mirabilis a vydán v roce 1996.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak to som nevedel..myslel som ze keby som uvazoval o zmene..vsetky kontakty mi zmiznu..to bol najvaznejsi dovod preco som nad zmenou ani nerozmyslal..takze pri najblizsom probleme uz budem vediet..

Program byl vyvinut izraelskou firmou Mirabilis a vydán v roce 1996

ajjajjaj to som nevedel...no vies ako na mna :lol::)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ked to mal byt cely problem :lol:

vsetky icq kontakty su storovane na serveri...preto sa mozes prihlasit z hocijakeho klienta a z hocijakeho pc a mas svoje kontakty

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tiež mi viac vyhovuje alternatívny klient, ale pokiaľ niekto chce používať originálneho ICQ klienta a nechce ICQ6 môže sa skúsiť vrátiť ku staršej verzii, napríklad ICQ PRO 2003b, tá by si nemala vynucovať aktualizáciu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ICQ PRO 2003b stále funguje. je dokonca potrebný na prenesenie dát do mirandy. aspoň ja som to tak robil :lol:

každopádne, aj s alternatívnym klientom budú vždy problémy.

ale zmena poteší :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vysvetlí mi niekto, prečo si MUSÍM nainštalovať sprosté icq 6, inak ma to nepustí na 5.1???

 

ja tú šestku NECHCEM!!!

 

UAAAAAAAAAA :lol:

Niektoré alternatívne ICQ klienty a anglická verzia ICQ 5.1 prestali fungovať

 

DSL.sk, 1.7.2008

 

Dnes približne o 18:00 sa prestali úspešne prihlasovať viaceré alternatívne ICQ klienty a tiež anglická verzia ICQ 5.1.

 

Zatiaľ nie je definitívne známe, či ide o technické problémy siete ICQ alebo prišlo napríklad k zmene protokolu alebo blokovaniu niektorých alternatívnych klientov.

 

Až do odhlásenia jednotlivé klienty fungovali, po odpojení sa ale už opäť nedokázali pripojiť. Podľa nášho testu sa nepripojili aktuálne verzie Pidgin, QIP ani Kopete, všetky hlásili chybu informujúcu o starej verzii klienta a potrebe upgradu. Rovnako nefungovalo pripojenie cez meebo.com. Podľa niektorých čitateľov sa nepripojil napríklad ani Adium na Mac OS X.

 

Miranda 0.7.7, iChat a QIP Infium sa pri našom teste s rovnakým účtom a štandardnými nastaveniami pripojili bez problémov. Rovnako sa pripojilo ICQ Pro 2003b a podľa čitateľov napríklad aj Trillian 3.1.

 

Ako sme informovali v tomto článku, ICQ začalo minulý týždeň upozorňovať užívateľov alternatívnych klientov na dostupnosť novej verzia ICQ 6 a jej výhody.

 

ICQ 5.1 v anglickej verzii, ktorá v čase deaktivácie slovenskej verzie ICQ 5.1 ešte fungovala, sa pri našom dnešnom teste podobne ako slovenská verzia odmietla spustiť a aktualizovala sa na ICQ 6.

 

Koniec aj anglickej verzie ICQ 5.1 avizovaný na obdobie najbližších týždňov potvrdili pre server DSL.sk predstavitelia spoločnosti Zoznam, slovenského partnera ICQ, v polovici júna.

Mne tiež QIP prestal z ničoho nič fungovať, stiahol som si novšiu verziu a nabehol bez problémov. Chvíľu som uvažoval nad návratom k ICQ2003b PRO, ale nechcelo sa mi to inštalovať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mne miranda pred tyzdnom pri starte vypisala, ze pouzivany protokol prestava onedlho platit. Tak som stiahol novy ICQ plugin, a ziadny vypadok som nepostrehol.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 1 mesiacom...

potrebujem sa dostat z ineho compu na svoje ICQ konto, ale samozrejme si uz nespominam na heslo. je nejaky sposob, ako sa k tomu dostat?

 

a stretol som sa aj s pripadom, ze niekto pozna svoje heslo, ale neberie mu ho. to mi najprv vravela mala macicka a dnes aj jeden spoluziak. tak to uz co je, ked niekto ma heslo, a ani tak sa tam nedostane. tak ako sa tam ja mam dostat bez hesla :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov