Skočiť na obsah

ICQ, Messenger

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No tamto bolo ICQ6 na druhej strane.. aj QIP píše aj čas odoslania... Čo sa týka Mirandy na druhej strane, tak neviem - zas toľko mi tí ľudia čo ju používajú nepíšu, abych si bol istý, že som od nich nejakú offline správu dostal... a trilian už vôbec neviem - to má momentálne len jeden kontakt u mňa, pričom prakticky nepíšeme...

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

"The server did not accept the client version" . o O ( ??? )

• Odobrať bod 1
Zverejnené

no icq opat updatlo svoj protokol a stara mirandovska dllka ma s nim problem...musis updatnut icq.dll fajl v mirande

Zverejnené

Na to, ze si Bc. mas uzastnu schopnost poskytnut minimum informacii... aspon nazov klienta by si mohol dat...

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

Dark aj to ze sem nehodil screenshot hodeny do wordu dokazuje aspon nejaku davnu inteligencie :lol:

ale podla hlasky sa da zistit ze to bude miranda a ak by pan bc poznal gugel hned by vedel kde je problem, ale to asi chceme privela

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
  • Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

v jednom kuse mi ICQ vyhadzuje rámček,

že je Daekin online

robí to aj vám

alebo len testuje koľko resetov za sebou jeho počítač zvládne? :lol:

Zverejnené

môj akčný rádius Daekina neobsahuje, ale mne to robieva Hedgehog, hoci nie neustále, ale každý deň a denne veľakrát mi oznámi, že je pripojený ... majú to zrejme v rodine :lol:

Zverejnené

zivotne obdobie spojene s ICQ uz mam za sebou. uz ho pouzivam len na uchovanie historie - ze ked sa s niekym bavim na facebooku, a su vyslovene vety historickeho vyznamu, tak ich copnem do ICQ.

Zverejnené

Facebook mi prijde maximalne neprakticky na takuto komunikaciu, hlavne z toho dovodu, ze ta pri dlhsej necinnosti odpaja a nieje mozne poslat chat spravy v offline rezime.

Zverejnené

hmmm.....je mozne, ze QIP infium 9034 ma nejaku chybu v ICQ protokole...

predpokladam, ze predtym vam to nerobilo, to som mal verziu 9032...

skusim sa povrtat v nastaveniach, lebo pravdupovediac ma nasrdilo vcera, lebo som sa prihlasil ako invisible a ozval sa mi jeden znamy...uz to mi bolo divne...

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

ICQ kúpili Rusi

možno sa teraz ruskí nádejní kamaráti s azbukou budú hrnúť hromadnejšie než doteraz : )

ICQ zmenilo majiteľa. Kúpili ho Rusi

Komunikačná služba ICQ zmenila svojho majiteľa už po druhý krát

...

Služba ICQ bola spustená v roku 1996 izraelskou firmou Mirabilis, o dva roky neskôr ju však odkúpila americká AOL.

...

Používateľské prostredie bolo preložené do 16 jazykov a službu aktívne používa mesačne viac ako 32 miliónov používateľov.

Čítajte viac: http://pocitace.sme.sk/c/5350703/icq-zmenilo-majitela-kupili-ho-rusi.html#ixzz0mQamutLA

Zverejnené

no boh .. clovek aby sa zacal obzerat po niecom inom ..

• Pred 10 mesiacmi...
Zverejnené

zda sa mi to, alebo s prichodom FB ide pocet aktivnych pouzivatelov ICQ rapidne dole?

Zverejnené

istotne

na FB to máš all in one

to,

že technická úroveň tohto chatu je oveľa menšia ich nezaujíma-netrápi

- môžu tu chatovať so svojou mamou, tetou, kolegyňou (to isté patrí aj pre mužský rod, akurát v menšom počte ^_^),

kt. nie sú natoľko počítačovo gramotné

bude to zrejme v tom,

že ľudia sú lenivý zapínať ICQ, resp. to už nepovažujú za potrebné

duplom,

keď na FB môžu chatovať s oveľa väčším počtom ľudí ako majú v ICQ liste

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov