Skočiť na obsah

Na ako dlho zadržíte dych?

Odporúčané príspevky

• Pred 10 mesiacmi...
  • Odpovedí 35
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• weirdo

6

• Wink

3

• pink

3

• D'Ady

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Asi som to nikdy poriadne neskúšal ................... ale teraz som si to stopol a vyšlo, mi že 1minuta 31 sekúnd

Zverejnené

20 - 30 sekund pri troske stastia... :lol: fakt na toto nemam vydrz :)

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

nahodou som nasiel tuto staru temu...

tak 1:30 bez pripravy :)

pred 30 rokmi a tisickami cigariet som dal jedenapol bazena 50-ky alebo 16 m pod vodu na nadych

Zverejnené

ady, nejak ti neviem uverit :) a 16 m hlbka je ine ako plavat 75 metrov... teda ak si nemal tukovu pneumatiku, vtedy by to bolo skoro mozno zajedno...

ja, ako mlada cucoriedka som urobila 1.46 po treningu.. ale vtedy som plavala kilometer kazde rano... dnes to radsej skusat nebudem, kym by som dopisala riadok bez dychu, bolo by po mne... :)

Zverejnené

mne to nešlo nikdy ... v škole som sa podobným srandám v bazéne vždy vyhýbala, pokiaľ to len šlo, zakaždým som mala pocit, že sa ma ktosi chce zbaviť

keď som videla v rukách profesora stopky, vždy som bola posledná v rade, okamžite, proste dvadsať sekúnd, max tridsať, to je hranica.

Zverejnené

no, chapem ta, presne tak nejak som ja vnimala napriklad 1200-vku... akoze beh... stale ma pobolieval clenok, alebo potom koleno.. ked to vyslo, tak som sa z lavicky kukala ako moje cervene spoluziacky nevedia lapit dych... a ked to nevyslo, tak si pamatam ako som lapit dych nevedela ja.. este hodinu po behu som mala horucu hlavu a prave preto som nedokazala napisat pisomku z matiky... nemala som okysliceny mozog.. biologia nepusti...

Zverejnené

ady, nejak ti neviem uverit :) a 16 m hlbka je ine ako plavat 75 metrov... teda ak si nemal tukovu pneumatiku, vtedy by to bolo skoro mozno zajedno...

vtedy som ju este nemal :) 16 m hlbka nebol problem, i ked priznavam, ze to bolo v mori a doplatili na to trochu moje usne bubienky...

no a na plavanie pod vodou je taka finta (pouzitelna v bazene) - co najskor treba ist ku dnu a potom plavat "prilepeny" o dno, dlhymi, tiahlymi, pomalymi tempami

Zverejnené

nepatrí to celkom sem, ale toto bola moja druhá nočná mora - beh.

nevadilo mi skákať cez kozu a bradlá a kdejaké blbosti a zhyby a kotúle a bársčo / šplhať som sa nevedela naučiť, s tým sa nakoniec všetci učitelia zmierili /

to dýchanie v bazéne či teda nedýchanie pod vodou som objavila neskôr ako beh, že mi vadí.

beh mi vadil už ďaleko predtým, keď sme len behali, bazén prišiel neskôr.

behu som sa vyhýbala podobne, dokonca si pamätám, ako som raz filmovala natiahnutý sval, ale čosik sa vtedy meralo kvôli nejakému celoštátnemu neviem čomu, tak som musela akosi dobehnúť, tak som dobehla akože s boľavým svalom, ... skoro som umrela.

takže ťa chápem .... :) robila som to isté

Zverejnené

ady

no, ak si ju /pneumatiku/ nemal, tak to bolo ako kemen, to nebolo umenie... :) aj ked usi sa s tym nevedeli zmierit :) to plavanie nad dnom je ok, len 75 metrov sa mi vidi aj tak dako privela... sak to je olympijsky bazen a pol... eeeeeeeee....

game

beh bol super, ale iba na chvilu... robila som atletiku, akoze nebola som majsterka europy, aj ked ste si to urcite mysleli, ale take male akoze preteky byvali.. ale ani s takou kondickou by som len tak neurobila skoro dve minuty bez dychu...

mna fascinuje hlbkove potapanie na nadych, stale nerozumiem tomu, ze niekto moze byt pod vodou pat minut...

Zverejnené

v telke bezala tusim na CT taka relacia (moderoval to Maros Kramar), kde sa ukazovali, predvazdali, ale aj vedecky zdovodnovali vselijake nemoznosti; medziinym tam v jednom dieli netrenovany clovek po instruktazi a pod odbornym vedenim zvladol pod vodou vela (8 ???) minut

nepamatam si nazov, ale nebolo to tak davno (2 roky ?), takze zaujemca urcite najde v archive :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov