game Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Krasne zeny :klobuk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Nejaké tie mužské črty nezmiznú nikdy, ale tieto "pretransformované" ženy často krát vyzerajú lepšie ako originálne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 práve som sa dočítala, že bolo vraj finále Miss Slovensko 2017...tak ju tu máme: promenáda v plavkách je promenáda v spodnom prádle, a miss je červenovlasá Hanka Závodná: http://www.topky.sk/cl/100313/1625995/Toto-je-Miss-Slovensko-2017--Medzi-superkami-bola-jedinecna-https://domov.sme.sk/g/61164/miss-slovensko-2017?ref=https%253A%252F%252Fpresov.korzar.sme.sk%252Fc%252F20521445%252Fvychodniarka-excelovala-na-miss-slovensko-2017.html&photo=p2502751 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ady Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 nastastie som z toho videl len kusok pri prepinani z nejakeho ineho programu a potom som si pockal na finale.Ja teda nie som prilis vyberavy, ale myslim, ze mam vkus a z 12 sutaziacich by som tam pustil tak max. styri.Co ma zaujalo, tak viacere (mozno vacsina) mali vyrazne brady a licne kosti. Zeby novy ideal krasy, alebo efekt licenia? Mimochodom, licenie oci bolo hodne predvecera palenia carodejnic...Snad ako polahcujuca okolnost moze sluzit, ze na inych obrazkoch vyzeraju tie baby (niektore) trochu lepsie ako v sobotu vecer na televiznej obrazovke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 tiež som sa podivila úprave, a aj róbam, ale zas mi to žily netrhalo. Zas na druhej strane ma potešilo, nech si vraví kto chce, čo chce, že sa tam dostali aj kočky "krv a mlieko", nie práve také, čo na nich kostičky len tak hrkotali. Ve´d nielen chudé baby môžu byť pekné, a vôbec sa mi nepáči, keď sa tvorcovia módy a odborníci na krásu snažia vtesnať pekné baby do rozmerov x*y*z, čím vyrábajú anorektičky a bulimičky. naozaj neviem, prečo by nemohli byť aj drobné dievčatá, alebo dievčatá, ktoré nie sú celkom vychudnuté, byť za pekné. Ako keby pekné boli len tie chudulinké. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 27, 2020 Author Share Posted June 27, 2020 Zoe Saldana :srdiecko2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 pekná kočka, len prepána, čo to má v tom uchu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 5, 2020 Author Share Posted July 5, 2020 náušnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Najlepšia žena je game! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 ochbože. pst. game to predsa vie, netreba to kričať do sveta.(irónia, prosím) Link to comment Share on other sites More sharing options...
electric blue Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 pred 13 hodinami, Tomáš napísal: Najlepšia žena je game! súhlas! a ešte moja mamina moja mamka je anjel na zemi. to potvrdí kazdy kto ju pozná .Dakujem mami ze si ( a mna vykopli z pekla ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 12, 2023 Author Share Posted January 12, 2023 Ktorá je Milla Jovovich a ktorá je Linda Evangelista? Fotky nevznikli v rovnakej dobe, Linda Evangelista bola fotená ešte v dobe, keď bola mladšia a krajšia. A štíhlejšia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Tá na pravo. Keď som pozeral Resident Evil tam to je vidieť. Čistá ona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robopol Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Tomáš ty už ani obrázky nerozoznáš, Jovovich je naľavo. dokaz https://www.journaldunet.com/ebusiness/crm-marketing/1000962-mannequins-les-mieux-payes/1000972-milla-jovovich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Fotky skreslujú. Vo filme sa mi zdalo že bola taká okatejšia, ako tá na pravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 12, 2023 Author Share Posted January 12, 2023 Aj keby fotky skresľovali, tak kto pozná obe buchty tak vie, že napravo je Linda. Ale tá podobnosť je brutal. To je niečo podobné @Tomáš ako keby boli fotky dvoch rovnakých kebabov, ale len ty by si vedel, ktorý je kurací a ktorý teľací. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts