Skočiť na obsah

Voľby nového supermoderátora

Sniper

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 47
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

15

• weirdo

9

• nutrinka

4

• Ignatius

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Voľby budú trvať do pondelka. Keď prídem z lochu tak anketa sa uzavrie.

Podotýkam že víťaz ešte nemusí byť SupMod. Konečné slovo bude mať vedenie fóra. Aj keď výsledok veľa napovie.

Zverejnené

Axel, ja by som bol volil SDKU a kludne by som to povedal kazdemu. AJK.

Zverejnené

Hlasoval som za Igiho, aby som mu vyjadril svoju podporu. Ale to len kvôli tomu, že v ankete má Ajk jednoznačný náskok a tak môj hlas ani veľmi nepotrebuje :lol:

Zverejnené

:lol: vďaka :) A ja teraz budem druhý z kandidátov /po Weirdovi/, ktorý sa priná, že koho volil - jednoznačne Ajk :)

Zverejnené

Keď teda píšete komu dávate hlas tak skúste písať aj prečo.

Zverejnené

No prečo... pretože som presvedčený, že z daných kandidátov najlepšie spĺňa podmienky, ktoré si uviedol... :lol:

Zverejnené

:lol: mal si hlasovať za seba, tak ako to robia naši "slávni" politici :)

Zverejnené

citim sa menejcenny, kedze som bez hlasu :lol:

Tak ja som ti teda ten svoj dala :) (Aj ked myslim ze to tvoj stav velmi nezmeni :) )

Zverejnené

no ja ani nechcem byt supermod, ale ked uz ma do hlasovania osadili nasilu, tak nech nevyzeram ako nechceny :)

btw, Wink, dakujem :lol:

Zverejnené

Počkaj weirdo ja nájdem tú časť diskusie kde si mi písal že by si to bral

:lol:

Do 20h máte možnosť ešte hlasovať, kto nehlasoval. Keďže o tom čase tu asi z technických príčin nebudem (musím ísť niečo do krčmy vybaviť) tak game tému zamkne. Potom budú vyhodnotené výsledky.

A opakujem, víťazstvo nezaručuje supmod post. Tu ide len o prieskum verejnej mienky, kto by podľa členov bol najlepší Super Moderátor. Ja svojho favorita som mal vybratého ešte pred voľbami, na výsledok budem brať síce ohľad ale moc by som na to nespoliehal.

Zverejnené

Ani ja sa necítim na SuperMODa

keďže som dal hlas IGN, tak sa vzdávam v jeho prospech

vážim si, že ten jediný hlas som dostal od takmer istého SuperModerátora

Zverejnené

Ajk je odteraz Supermoderátor

Na Ignatiusa tiež nezabudnem, s ním to čo ešte poriešim.

Zverejnené

axel, prezrad teda, kto bol tvojou predstavou supermoda predtym, ako prebehlo hlasovanie?

Zverejnené

Už dávnejšie Ajk. Zámerne som sa vyjadroval o voľbe neutrálne aby som ostatných neovplyvnil.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov