Skočiť na obsah

Voľby nového supermoderátora

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

RoSo onedlho odchádza preč, preto nebude na Fóre tak často ako doteraz.

Rozmýšľal som nad vecou, že by to chcelo ešte jedného supermoderátora, ktorý by mal aj iné veci na starosti. RoSo samozrejme supermoderátorom zostane naďalej, som s ním spokojný a jeho status nemienim meniť.

Nový supermoderátor by mal aj také veci na starosti že by mohol byť nejakým "hovorcom" ostatných členov na Fóre. V prípade keby bolo treba niečo riešiť (technické veci, vzťahy členov na Fóre a pod.) tak by sa postaral o to aby sa mne alebo game prednieslo iba to čo je potrebné - v prípade keby to museli riešiť administrátori. Ja mám na starosti technické veci, mám príliš práce a onedlho mi začína škola (to však nie je príliš podstatné). Je toho veľa a aj game má toho veľa. Každý deň niečo riešime.

Jeden človek navyše by sa hodil, okrem moderovania celého Fóra by mal na starosti vyššie spomínané veci.

Mal by to byť človek, ktorý ma o to skutočne záujem, ktorý vie byť zodpovedný a najmä spoľahlivý. Ktorý sa vie orientovať nielen v technickej oblasti ale aj medziľudskej. Človek ktorý si vie nájsť čas.

Môžete napísať návrhy, koho si predstavujete na tomto poste. A prečo.

• Odpovedí 47
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

15

• weirdo

9

• nutrinka

4

• Ignatius

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

:)

skúsime to seriózne, aby z toho aj bol nejaký výsledok :lol:

z terajších moderátorov weirdo má zajačie úmysly, a veľa toho ani nenamoderoval, miracle zatiaľ nemala tiež veľa roboty, zdá sa, že je tu každý zdravý ako rybička , RoSo bude zriedkavejšie, a fórum sa rozrastá ...

takže navrhujem zatiaľ Ajk, alebo tomassi

Zverejnené

na svoju obranu musim povedat, ze nebolo co moderovat, kedze pocitacovo zdatnejsie osadenstvo je tu dost zriedkave.

a ked uz mam za niekoho zahlasovat seriozne, tak som za Sliepku, pripadne Ignac by to mohol este byt.

Zverejnené

navrhoval by som z tejto temy spravit anonymnu anketu (nieco ako volby), kde moznosti by boli kandidati.... verejne sa zrejme len tak hockdo nevyjadri...

ja osobne by som dal LEGa, weirda alebo ignyho

Zverejnené

Anketu som plánoval pridať z tých mien ktoré by tu padli.

Čo sa týka weirda ten sa vyjadril že čas nebude mať ani na moderovanie PC. Uvidíme.

Možno tú anketu sem dám, kto čo klikne.

Zverejnené

Prečítajte si ešte raz prvý príspevok v téme, najmä to čo je tučným písmom. Trochu som ho ešte doplnil.

Zatiaľ boli nominovaní:

Ajk

Ignatius

L.E.G. von Trips

tomassi

weirdo

Predpokladám že weirdo mazmara napísal len zo srandy (nič proti mazmarovi).

Zverejnené

som čakala, ktorý narcis sa prvý ozve :lol:

ja navrhujem ajka alebo tomassiho

Zverejnené

na a ozval sa druhý :lol:

ozaj, bude sa voliť jeden alebo dvaja???

Zverejnené

seba :lol: :) :)

volte boha, volte mna

berú sa do úvahy iba nominácie ktoré sa týkajú iných členov.

ozaj, bude sa voliť jeden alebo dvaja???

zatiaľ by stačil jeden, uvidí sa. Ak bude spĺňať tie podmienky, ktoré som napísal v prvom príspevku tak jeden bude stačiť. Napr. RoSo viac-menej ich spĺňa, len s časom mi to pripadalo v poslednej dobe pomenej. No a keďže pôjde do cudziny tak 1 aktívny supmod tu bude potrebný. Aj keby mal byť iba na okrasu, mal by tu byť.
Zverejnené

Nepribudli zatiaľ žiadne nové nominácie. Takže máte čas dozajtra, ak chcete pridať ďalšie mená.

Zajtra t.j. 31.8.2006 o 20:00 budú nominácie uzavreté a bude tu založená anketa s nominovanými menami.

Zatiaľ sú nominovaní piati členovia Fóra:

Ajk

Ignatius

L.E.G. von Trips

tomassi

weirdo

Zverejnené

Opakujem: túto funkciu bude môcť vykonávať iba ten čo cíti že bude mať dostatok času na Fórum, vie komunikovať s ľuďmi (alebo aspoň si to myslí - čo je však tiež dosť diskutabilné), a vie sa na Fóre orientovať (z technického hľadiska, ale to sa aj potom spraví).

Zverejnené

btw, nechces sa nominantov spytat, ci nominaciu prijimaju? :lol:

Zverejnené

No však teba som sa pýtal a bol si od radosti celý bez seba :lol:

Zverejnené

Ajk

zatiaľ sa mi najviac osvedčil ako moderátor

Zverejnené

Nemusíte písať. Stačí hlasovať. Ani keď volíte HZDS nikomu nehovoríte že volíte ich, nie?:lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov