Skočiť na obsah

Aký rýchly máte internet?

Vaše internetové pripojenie  

15 členovia hlasovali

1. 1. Aký typ pripojenia máte?

• Dial-up
    • ISDN
      0
    • DSL
    • Wi-fi
    • Kábel
    • Mobil (GPRS,EDGE,UMTS a pod.)
      0
  2. 2. Aký máte downstream (download)?

• Do 64 kbit
    • Do 128 kbit
      0
    • Do 1024 kbit (1 Mbit)
      0
    • Do 2048 kbit (2 Mbit)
    • Do 4096 kbit (4 Mbit)
      0
    • Do 8192 kbit (8 Mbit)
      0
    • Do 12288 kbit (12 Mbit)
    • Nad 12 Mbit
  3. 3. Aký máte upstream (upload)?

• Do 64 kbit
    • Do 128 kbit
      0
    • Do 256 kbit
    • Do 512 kbit
      0
    • Do 1024 kbit
    • Do 2048 kbit
    • Do 4096 kbit
    • Nad 4096 kbit

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no zistil som ze megabit bol kvoli mojmu kompu nastavenemu na 600MHz + hraniu CS pri posielani dat segre ..

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

hm, zabudol som updatovat. Chyba bola v debilnom AP od D-Linku, ktore nam zapojil Orange (samozrejme ze zrusili nas Asus WL520). Prehodil som to naspet a net mi ide okolo 8Mbps cez 2 steny a ocovi na MacBooku asi 20Mbps cez 1 stenu.

Upload slapal max. okolo 2.5Mbps

Zverejnené

2 steny 8Mbit ,1stena 20Mbit - weirdo ta 1 stena teda ma nieco do seba :lol:

Zverejnené

no mne to nameralo

Rýchlosť prijímania dát (download) : 370,7 kB/s ( 2966 kbps )

Rýchlosť odosielania dát (upload) : 366,8 kB/s ( 2934 kbps )

Zverejnené

Tak sem konečne môžem napísať zmenu:

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2028.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 253.6 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

Toľko som ani nečakal, podľa zmluvy by som mal mať iba 1536 Kbps.

Zverejnené

download

rýchlosť: 27 018 kb/s (3 377,3 kB/s)

stiahnutie 1 MB: 0 s

stiahnutie 100 MB: 30

za 1 minutu: prenesiete 197,9 MB

za 1 hodinu: prenesiete 11 873,4 MB

Upload

rychlosť: 10 349 kb/s (1 293,7 kB/s)

upload 1 MB: 1 s

upload 100 MB: 1 min 19 s

za 1 minutu: prenesiete 75,8 MB

za 1 hodinu: prenesiete 4 548,0 MB

Zverejnené

Kde robite tie testy ?

Inac ja mam stale pipojenie od ANTIKu www.antik.sk :lol:

Zverejnené

Toľko som ani nečakal, podľa zmluvy by som mal mať iba 1536 Kbps.

Tie rýchlosti DSL sú nestabilné, najmä u T-Com, väčšinou ukazujú viac, ale môže to aj klesnúť. Ako kedy. Ja sa nad tým nepozastavujem hoci ja mám Slovanet (tam mám stabilnú rýchlosť), je jedno či máš pár kB hore/dole, toto už nie je dial-up kde si pomaly rátal každý kilobit.

Čo sa týka testovacích stránok na meranie rýchlosti, tie neposkytujú relevantné údaje, často krát ukazujú oveľa menej. Najdôveryhodnejšie výsledky som vždy dosahoval na dsl.sk.

Rýchlosť akú mám na zmluve si overujem však najčastejšie tak že dám sťahovať nejaké video z rýchleho servera, vtedy stabilne sťahujem okolo 180 kB/s čo sedí s mojou rýchlosťou čo mám na zmluve.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

opravujem svoje hlasovanie, celkom idiotsky som zahlasovala.

Mám wi-fi,

Rýchlosť prijímania dát (download) : 135,5 kB/s ( 1084 kbps )

Rýchlosť odosielania dát (upload) : 63,6 kB/s ( 509 kbps )

:lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Neskutocne ma sere Slovanet. Vsade sama reklama, ze najrychlejsi net na Slovensku po vlastnej optike. <> . Dostali sa k hotovemu, ked odkupili mojho providera. Teraz, ked su problemy, musim volat na linku do Bratislavy, ked ma konecne po desiatich minutach prepoja, tak pipka nema ani sajnu, vo co go, prepoji ma na technika, to je taky typek, co nema o nicom sajnu, len zavola naspat do presova, zeby sa na to kukli. A ja mam stravit vikend na nete sposobom nejde - ide 12 KB/s. Jak ma vytacaju, kreteni.

Zverejnené

RoSo pozisťuj si info o tvojej sieti. Akú máš mať rýchlosť a či ju s niekým nezdielaš. Odkedy Slovanet prestal uplatňovať agregáciu tak mi fiči stabilne 180 kB/s.

Zverejnené

Info o mojej sieti? Ziadna agregacia, opticke pripojenie, jediny v bloku,5 MB/s down, 3 MB/s up. O to nejde. Problemy sem tam boli a budu, je vsak rozdiel v pristupe mojho povodneho providera a Slovanetu. Teraz ked chcem nieco nahlasit, tak prevolam pol hodinu. Slovanet kupil plne vybudovanu opticku siet, prisiel k hotovemu, takze ho tak aj beriem. A ta technicka podpora stoji za prd. Servis aj tak vykonavaju technici z Kryhy, akurat ze musim problem hlasit do blavy a oni to hlasia spat.

Nie je to o agregacii, ale o fuserstve na technickej podpore slovanetu.

Zverejnené

mne by sa skôr hodila anketa Aký pomalý máte internet? :lol:

som účastníkom bezdrôtovej siete, prostredníctvom ktorej sa pripájam k internetu.

v zmluve mám 256/64kbps a rýchlosť je aj dodržaná, horšie je to s výpadkami kvôli počasiu. bez pripojenia som priemerne 1-2 dni v mesiaci, hlavne v zimnom období, no doteraz mi to nejako výrazne neprekážalo. som však rozhodnutý po skončení zmluvy zmeniť providera i spôsob pripojenia, v okolí máme viac možností a sú čoraz zaujímavejšie cenovo i rýchlosťou.

v čase, keď som uzatváral zmluvu to však bolo celkom výhodné, platím 300,- mesačne a vyššia šírka pásma bola drahšia viac ako dvojnásobne. navyše som v minulosti začínal s pripojením 56kbps (download : ) cez dial-up modem, bežne to išlo okolo 35kbps, som teda zvyknutý.

Zverejnené

Neviete či sa bude v najbližšej dobe zrýchlovať DSL? Zvyčajne na začiatku jari provideri pridávali 512 kbit. Patrilo by sa, je hanba že tretia najrýchlejšie rastúca eknomika v EU má najpomalší internet.

Zverejnené

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1767.2 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 220.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

Zverejnené

Momentalne zo speedmeter.sk

Výsledky merania rýchlosti

Rýchlosť prijímania dát (download) : 718,2 kB/s ( 5746 kbps )

Rýchlosť odosielania dát (upload) : 460,4 kB/s ( 3683 kbps )

Vcera mi dosla odpoved z technickej podpory Slovanetu na piatkovy mail, v ktorom som sa stazoval na down 12 KB/s. Pekne v nom technik vysvetlil, ze 10 MB/s nie je garantovana, ale najvyssia mozna rychlost a ze to nemam merat speedmetrom na dsl.sk . Ale do pukla, 12 KB/s je kua vzdialene od maximalne moznej. Ani slovo o tom, preco to bolo tak pomale, ale ze mam stahovat z viacerych serverov a rychlosti si zratat. Taky mudry mail, takze ja som debil, co si nevie zmerat rychlost. Meral som ju aj na speedmetri.sk, a tych 12 KB/s mi ukazalo aj pri FlashGet, ked som stahoval z rapidu. A ten stahuje viacerymi pripojeniami fragmentovo. Ale to je jedno. Podstatne je, ze technicka podpora Slovanetu smrdi, technici su arogantni, a namiesto toho, aby napisali, ano, bol vypadok na nasej strane, alebo robili sme servisny zasah, prerabame siet, proste vysvetlit to, urobia zo mna debila. Vyhnal by som ich na rolu zemiaky okopavat, na to maju odbornost.

Providera menit nemienim, vypadky nie su caste a stale je to pre mna najlepsi pomer sluzby a ceny. Dokonca chcem vyuzit ich produkt pri 18 mesacnej viazanosti, 16 MB/s down , 1 MB/s up. Ale ti kreteni z technickej podpory si u mna uz nepolepsia. Ak s nimi budem musiet komunikovat, vzdy im dam vediet, co si o nich myslim.

Zverejnené

Ja som mával podobné problémy, že som mal download ani nie 30 kbit/s ale v Slovanete vraj ukazovalo, že mám medzi 700-800 kbit/s. Ten e-mail s celou históriou konverzácie mám stále v Outlooku :lol:

Zverejnené

Axel

Skús chello alebo Orange opto, pokiaľ to nablízo máš, je to š p i c a /musel som to slovo odmedzerovať, lebo vykrížkovalo/ a cena lepšia, ako tí... oní, ja na Orange až o rok, lebo zmluva nepustí... všetci chcú na dva roky

Zverejnené

Moj net sa dostava z formy, akoby koncil aktivnu karieru. Vcera robili zasah na sieti, menili switche, komplet migraciu klientov Kryhy na Slovanet a vysledok pre mna k tomuto momentu je: namiesto statickej IP dynamicka, namiesto 5MB/s down mam 1MB/down a namiesto 3MB/s upload som dostal 30KB/s up. K tomuto baliku premia zrusenie emailoveho konta na Kryhe bez nahrady na webmaily Slovanetu. Dalsim bonusom je zrusenie moznosti pripojit na net viacero pocitacov na zaklade povolenia MAC adresy, teraz mam povoleny len router. Pridanou hodnotou je mnozstvo pretelefonovanych korun na technicku podporu (kde sa, cuduj sa svete, rozpravam s chlapikom, ktory problematike naozaj rozumie a vobec ma nevytaca).

V najblizsej dobe planujem so Slovanetom uzavriet zmluvu s viazanostou 18 mesiacov. Naozaj.

P.S. nie som masochista

Zverejnené

Hmmm, to je ozajstný podraz a dovod na okamžité vypovedanie zmluvy z dovodu nedodrženia podmienok... a máš pole volné, UPC ani Orange také nerobia

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov