Skočiť na obsah

Aký rýchly máte internet?

Vaše internetové pripojenie  

15 členovia hlasovali

1. 1. Aký typ pripojenia máte?

• Dial-up
    • ISDN
      0
    • DSL
    • Wi-fi
    • Kábel
    • Mobil (GPRS,EDGE,UMTS a pod.)
      0
  2. 2. Aký máte downstream (download)?

• Do 64 kbit
    • Do 128 kbit
      0
    • Do 1024 kbit (1 Mbit)
      0
    • Do 2048 kbit (2 Mbit)
    • Do 4096 kbit (4 Mbit)
      0
    • Do 8192 kbit (8 Mbit)
      0
    • Do 12288 kbit (12 Mbit)
    • Nad 12 Mbit
  3. 3. Aký máte upstream (upload)?

• Do 64 kbit
    • Do 128 kbit
      0
    • Do 256 kbit
    • Do 512 kbit
      0
    • Do 1024 kbit
    • Do 2048 kbit
    • Do 4096 kbit
    • Nad 4096 kbit

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Veď nepovedal, že aj upravená bude v apríli, len že sa vtedy zrýchli DSL :lol: :)

Zverejnené

Hedge precitaj si to este raz

anketa bude upravena a restartovana KED sa v aprili zrychli dsl

to znamena ked sa to zrychli (co sa stalo) upravi sa anketa

podmienovaci sposob :lol: ked sa nieco udeje, nieco sa zmeni... nieco sa udialo, nic sa nezmenilo :)

Zverejnené

No veď - niečo sa udialo, niečo sa zmení, akurát nik nevie kedy... Veď nepísal, že hneď keď sa dsl zrýchli... :lol:

Zverejnené

Kým sa vy hádate o somarinách, tak už to je :lol: Tak hlasujeme, hlasujeme... :)

Edit: Hedge bude mať napísané, že čo máme a za čo sme hlasovali...

Zverejnené

Tak už som ticho:

Wi-fi - Do 2048 kbit (2 Mbit) (von aj dnu)

Zverejnené

no konecne lepsia anketa :lol:

akurat mi tam chyba este moznost pripojenia gprs/edge/umts alebo cdma

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Tak pred chvilou som si otestoval nove pripojenie, co mam na Slovensku a vysledok mi vyvolal usmev na tvari :lol:

Výsledky merania rýchlosti

Rýchlosť prijímania dát (download) : 958,3 kB/s ( 7666 kbps )

Rýchlosť odosielania dát (upload) : 459,1 kB/s ( 3673 kbps )

Zverejnené

Slovanet ruší agregáciu, zavádza FUP, stiahnete max. 24.2 GB

K zaujímavej zmene u poskytovaných flatových programov v súvislosti so zvýšením download rýchlosti DSL liniek o 512 Kb/s prišlo od 1. apríla u spoločnosti Slovanet.

...

Zavedenými limitmi pre všetky flatové programy sú 10 GB mesačne ako prvý limit a 15 GB ako druhý limit. Po prekročení prvého limitu sa zákazníkovi zníži prenosová rýchlosť do konca mesiaca na 256 Kb/s, po prekročení druhého limitu na 32 Kb/s.

Ako Slovanet informuje na tejto stránke, prvý limit sa zvyšuje z 10 an 15GiB, druhý z 15 na 20 GiB a rýchlosť po prekročení všetkých limitov nebude len 32 kbit/s ale 'až' 64 kbit/s.

Když neprší, alespoň kape.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

no, musim aktualizovat, uz asi dva tyzdne. ADSL Turbo 3 od T-Com... 3mbit/256kbit.

momentalne to fici :

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 4077.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 509.7 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
:lol:
Zverejnené

Darkman ale to máš nejaké divné hodnoty.

Ten down by sa dal ešte chápať ale 2x upload je podozrivý.

Inak nad týmto som aj ja istý čas uvažoval.

Mal by som to asi aj o tretinu lacnejšie ako mám súčasné pripojenie. Len mi v Telekome nevedeli povedať ako rýchlo by mi to spravili, lebo by mi museli zrušiť linku a zaviesť novú. Teoreticky max. 30 dní by som bol bez netu. Reálne podstatne menej, ale aj tak, keby som bol niekoľko tých dní bez netu, to by bola pre Fórum nenahraditeľná strata.

Asi si počkám čo Orange vymyslí s tou optikou.

Zverejnené

:lol: no však vravím že mi to bolo podozrivé :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

V obci, kde bývam som mal na výber len dva možnosti pripojenia. EDGE pripojenie od ORANGEu alebo pripojenie od T-COMu. Z určitých dôvodov som si vtedy vybral prvú možnosť. Na surfovanie to postačuje a veľké súbory doma nesťahujem. Ale privítal by som, keby sa tá ponuka v dohľadnom čase zlepšila. :lol:

Zverejnené

U nás Orange tuším už kope jamy pre káble, takže ak sa rozhodnem zmeniť providera, moja rýchlosť by sa v budúcom roku mala radikálne zmeniť.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Aktualizacia za mna, Ignyho a Hedgeho:

Wifi, do 4Mbps download a do 4 Mbps upload (totiz realne mame 2.5Mbps, co do nizsej kategoriw u nepasuje)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Update aj ja .. 30Mbps/2Mbps - Fibernet. realne to ide okolo 5Mbps, ale to bude asi wifickom doma, takze sa s tym skusim pohrat.

Zverejnené

daj prec wifinu a zapoj sa na priamo, wifina v byte nikdy neda extra vela, kedze vacsinou ide na 802.11b a tych 11Mbit chodi realne 5-6Mbit

Zverejnené

mame gcko, a aj to je nastavene na gcko. priemerna rychlost siete u nas je 36Mbit, takze aspon 15 by to davat mohlo.

... a napriamo by to asi neslo, mama by kable pre 5 kompov nezniesla.

Zverejnené

no nastavene to na Gcko byt moze, ale ked sa zapojis s jednym pc na priamo tak uvidis ze problem bude vo wifi, mam s tym take skusenosti

Zverejnené

neviem, budem s tym musiet nejak vydrbat. zkusim zvysit vykon APcku.

tych 36Mbps nam priemerne ukazuje na kazdom kompe ... pod 18 to nepada. take hodnoty ako 5,5 alebo 11 - to sa vobec nestava. no ak to nepojde, tak s tym nic nespravim, lebo napevno kompy pripojit skratka nemozeme.

na druhej strane ma to vobec nekare, oproti priemernym 512kbps a 200ms pingu, co sme mali predtym, je to hafo pokrok. segra je spokojna, oco tiez. keby som chcel, mozem cez wifi hrat CS na online serveroch a pohoda jazz.

Zverejnené

Keď máš 30x pomalší net ako máš na zmluve tak tam bude nejaký technický problém, o ktorom by si mal informovať minimálne technickú podporu. Snáď to nie je nejaká agregácia... :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov