Skočiť na obsah

Aký rýchly máte internet?

Vaše internetové pripojenie  

15 členovia hlasovali

1. 1. Aký typ pripojenia máte?

• Dial-up
    • ISDN
      0
    • DSL
    • Wi-fi
    • Kábel
    • Mobil (GPRS,EDGE,UMTS a pod.)
      0
  2. 2. Aký máte downstream (download)?

• Do 64 kbit
    • Do 128 kbit
      0
    • Do 1024 kbit (1 Mbit)
      0
    • Do 2048 kbit (2 Mbit)
    • Do 4096 kbit (4 Mbit)
      0
    • Do 8192 kbit (8 Mbit)
      0
    • Do 12288 kbit (12 Mbit)
    • Nad 12 Mbit
  3. 3. Aký máte upstream (upload)?

• Do 64 kbit
    • Do 128 kbit
      0
    • Do 256 kbit
    • Do 512 kbit
      0
    • Do 1024 kbit
    • Do 2048 kbit
    • Do 4096 kbit
    • Nad 4096 kbit

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ad machrovanie - toto je monitoring rychlosti internetu, zverejnil som rychlost. mame s tym nejaky problem?

Monitoring rýchlosti internetu poskytovaná štandardnými slovenskými providermi. Rýchlosť optickej siete kdesi v Čechách na intráku nemá pre túto tému relevantný význam. Takže tak som to myslel.

Na začiatku témy som to nezdôraznil, resp. som si to neuvedomil.

tomassi akú máš linku?

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

dnes je všetko akési spomalené, alebo som si zvykla na inakšie rýchlosti ... hm ...

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1056.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 132.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

Zverejnené

A čo mám hovoriť ja čo mám ten debilný Slovanet? :lol:

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 34.5 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 4.3 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

Toto už hraničí s drzosťou. Toto už okrádanie zákazníkov! Toto už je fakt podobný humbug ako pred rokmi v Česku.

tomassi to máš wi-fi alebo čo? Pre mňa je podstatné aký je to druh pripojenia.

Zverejnené

normálne na streche činžiaku máme krabičku, ktorá prijíma mikrovlny a odtiaľ ide kábel dole stupačkou až do mojeho kompu

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 945.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 118.2 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

chcel som udat nase domace, bo koncecne nam to opravili, ale dsl.sk mi nikdy teraz akosi neukazuje plno. ak chcem kapacitu vyuzit naozaj naplno, musism spustit viac spojeni....

tu je pre informaciu aktualna hodnota pripojenia zo skoly z labaku:

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 9460.0 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 1182.5 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

(troska pomale ale chlapici maju posustane emule a !!warez!!y)

Zverejnené

antik internet KE:Rýchlosť Vašeho pripojenia je 7083.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 885.5 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 3298.5 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 412.3 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

Zverejnené

Axel tak si uz daj nieco rozumnejsie ako slovanet :) tam aj ked budu mat 10Mbit furt to bude na dve veci :lol: :)

Zverejnené

Nokia bohužiaľ moc na výber nemám. Problém je v tom že kedysi (asi 3 roky dozadu) na mojom sídlisku sa stavala optická sieť (rýchlosť mala byť rádovo niekoľko mbitov ak nie viac ako 10 mbitov, to už neviem presne), už sa aj naťahovali káble ale potom sa okolo toho prestalo akosi hovoriť takže teraz už neviem čo je s tým. Tak namiesto 10 mbit za pár stoviek tu mám 1 agregovaný mbit.

Je to najmä hanba mesta že nedokáže zabezpečiť internetovú sieť. Tu s v prvom rade stavajú detské ihriska a polyfunkčné domy, ale noví investori a internet je tu čosi neznáme.

Wi-Fi zo zásady odmietam.

Slovanet mi končí koncom mája.

Zverejnené

Axel, mesto sa moze vykaslat na internet, to je cisto zalezitost podnikatelov, do coho peniaze natlacia

a ked sme u toho, dsl nieje zle, staci si dat ale rozumneho providera a nie slovanet :lol:

Zverejnené

Andulqa dam ti jednu radu, od isperu ruky prec :lol:

uz je neskoro, mam ho od septembra, doteraz okej, ale co oni teraz robia to je dost zle....akoze nic v zlom :)

akonahle bude mozne prejst na orange ftth tak to asi spravim, uvidim ako to je s tym fupkom, tych 100gb na mesiac je viac nez dost to by mi nevadilo pokial bude rychlost stabilna, co sa momentalne o isperi povedat neda....hlavne s tym novym uchvatnym fupkom co zaviedli ze ti po 300 prenesenych mb klesne rychlost o polovicu a po chvilke sa dostanem na 50KB/s co je dost ubohe, ani streamovat videa poriadne nemozem, lebo mi nestiha buffer, no fakt parada.....a to ja ani nie som nejaky chronicky stahovac, fakt sa tesim....ja by som aj teraz zmenila na nieco ine, ale zas neviem naco a nasi by len frflali keby som tak casto menila, tak nemam vela moznosti :)

Zverejnené

a naco potrebujes take velke rychlosti? isper laka kazdeho na velke rychlosti, ale to ze kvalita sluzieb je naprd uz nikoho potom netrapi

ja mam dsl a stabilne mi to chodi 1Mbit, od aprila to bude 1.5Mbit a som spokojny, pretoze mam kvalitnu linku 24 hod denne, 7 dni v tyzdni

Zverejnené

NOKIA

kde pisem prosim ta ze potrebujem velke rychlosti???

ja som k nim presla hlavne kvoli tomu ze my sme predtym mali chello classic a brat sa odstahoval a nasi nechceli platit tak vela, tak som dala isper lebo to ma aj priatel a je to lacne, to ze bola dobra rychlost bol len bonus a za ten polrok co ho mam som nemala ziadny problem s nimi...ale 50 KB/s je velmi malo lebo to nie je ani 1 Mbit ked dobre ratam...

Zverejnené

andulqa vychadzal som z toho ze chces orange optiku co nieje lacna vec a mas tam velmi velke rychlosti

ale berem vseobecne ze milion ludi sa necha nalakat firmami ako roburnet a isper ktore ponukaju uzasne megabity za smiesnych par sto korun... ale pridana hodnota nula bodov, tot vsjo

Zverejnené

tak ja neviem, imho, ta optika vyjde dost lacno, lebo samotny internet bude stat len 699 mesacne, co nie je vobec vela....len tie zariadenia su drahsie, tak neviem co je potom pre teba lacne :lol: :) :)

topic on ;)

Zverejnené

andulqa

Tak to je dost a aka je rychlost?

Ja mam doma cez kabel za 600 s DPH a max. rychlost je 3,2Mbit , standartna je okolo 2,8-2,9Mbit

a pripojovaci poplatok je 500 SK aj ked niekedy to bolo okolo 2500 SK

Zverejnené

internet bude stat len 699 :lol:

lenze

zariadenia su u orangu veeelmi drahe

viazanost na tri roky co je neumerne vela

ta rychlost je dobra, ale 100GB na mesiac pri takej rychlosti nieje bohvieco

ale urcite to bude lepsie ako isper

axel ked uz si sem presunul prispevky, tak som si zas opat vsimol ze anketa je na dve veci, na h. a na nic

daj uz prosim ta konecne prec tie T1 a T3 a daj tam proste len ze napr viac ako 5MBit a viac ako 10Mbit alebo nieco podobne

lebo v tej ankete su pomiesane jablka, hrusky slivky a ceresne

Zverejnené

ta rychlost je dobra, ale 100GB na mesiac pri takej rychlosti nieje bohvieco

100 GB neurobí hocikto. Pre notorického sťahovača je to síce nič, ale bežnému userovi to bohate stačí.

Anketa bude upravená a reštartovaná keď sa v apríli zrýchli DSL.

Zverejnené

ako uzivatel isperu mozem povedat

:) :) :lol: ;)

NIKDY SI HO NIKTO NEDAVAJTE ;)

Zverejnené

Axel pri takej rychlosti ako ponuka orange je idealne vyuzit ju napr na online pozeranie televizie vo vysokom rozliseni

a tam minies 100GB ani nevies ako

Darkman tak ich zrus :lol:

Zverejnené

Ja rýchly net potrebujem iba kvôli administrácii webu, TV nepozerám skoro vôbec, ani p2p skôro vôbec nepoužívam :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov