Skočiť na obsah

Aký rýchly máte internet?

Vaše internetové pripojenie  

15 členovia hlasovali

1. 1. Aký typ pripojenia máte?

• Dial-up
    • ISDN
      0
    • DSL
    • Wi-fi
    • Kábel
    • Mobil (GPRS,EDGE,UMTS a pod.)
      0
  2. 2. Aký máte downstream (download)?

• Do 64 kbit
    • Do 128 kbit
      0
    • Do 1024 kbit (1 Mbit)
      0
    • Do 2048 kbit (2 Mbit)
    • Do 4096 kbit (4 Mbit)
      0
    • Do 8192 kbit (8 Mbit)
      0
    • Do 12288 kbit (12 Mbit)
    • Nad 12 Mbit
  3. 3. Aký máte upstream (upload)?

• Do 64 kbit
    • Do 128 kbit
      0
    • Do 256 kbit
    • Do 512 kbit
      0
    • Do 1024 kbit
    • Do 2048 kbit
    • Do 4096 kbit
    • Nad 4096 kbit

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mne klesá a klesá okolo 18 kB/sec ale mala by byt 64kB sec!!!!!! Tak vazeni to je CYTA CYprus Telecomunication Authority

Zverejnené

1597 kb/s ale sťahuje okolo 250 kB/s, niekedy aj 270 kB/s. (podľa toho odkiaľ sťahujem).

Škoda že u nás v lazoch ešte nieje fibernet. T-com nechcem - to má každý, mikrovlnku mi dávali, ale chlapec nemohol nájsť signál.

Ešte je dobrý Antik ale u nás není len v Košiciach po bytovkách.

Zverejnené

1597 kb/s ale sťahuje okolo 250 kB/s, niekedy aj 270 kB/s. (podľa toho odkiaľ sťahujem).

klingonka, nezvyšovali vám rýchlosť? niektorí provideri to tuším nedávno urobili.

podľa toho, koľko kilobytov (kilobajtov) za sekundu sťahuješ mi vychádza, že nemáš 1536 kb/s ale 2048 kb/s.

Zverejnené

Zdá sa mi že áno ale asi sa mýlim. To len T - com zvyšoval. Nič nespomínali že zvyšujú.

Zverejnené

tak akože ja sa na toto môžem vykašlať, toto je nehorázna rýchlosť!!!! určite sa mi už niekde prvé šediny objavili z tohto pripojenia!!!! 2 roky dlhé som to vydržala!!! ešteže mi končí zmluva konečne za 2 týždne... nemám ešte definitívne vybraté komu vložím do rúk svoje nervy tentokrát, ale T-mobile to rozhodne už NIKDY!!! nebude !!!! rozmýšľam nad chellom medium, to by malo byť výrazne lepšie skoro za tú istú cenu ako mám teraz, akurát ešte nemám doriešené ako to bude keď sa v dobe viazanosti presťahujem, či je to prenosné, musím si tam zavolať, čo najskôr a poinformovať sa...

Zverejnené

Chello je dobré, platinum. A ešte lepšie je Fibernet od Orange. Podĺa konkrétnych možností. T- Com azda už ani nie. Viac na www.sme.sk rubrika sťažnosti :lol:

Zverejnené

tak akože ja sa na toto môžem vykašlať, toto je nehorázna rýchlosť!!!!

Prepac, ale co si cakala od mobilneho internetu? :lol:

Inac, chello je tusim s prestahovanim uplne bezproblemove.

alfi

Ja neviem co maju ludia za problem s T-Comom. Ja ich mam a maximalna spokojnost. Linka bola aktivna do 48.hodina, rychlost povacsinou okolo propagovanej rychlosti, stabilita. Bez problemov.

Zverejnené

Ja mám T-mobile a som spokojná (vraj máme blízko vysielač). T-com nechcem preto lebo keď si od nich dám internet, tak mi tam nahodia vysoký program za pevnú linku, že ani neviem koľko budem platiť za telefón aj za internet. Vraj je to nejako závislé na paušáli za telefón a my pevnú linku už dlho nemáme.

Ja by som si najradšej dala fibernet (keby bol).

Zverejnené

Ja mám T-mobile a som spokojná (vraj máme blízko vysielač). T-com nechcem preto lebo keď si od nich dám internet, tak mi tam nahodia vysoký program za pevnú linku, že ani neviem koľko budem platiť za telefón aj za internet. Vraj je to nejako závislé na paušáli za telefón a my pevnú linku už dlho nemáme.

Ja by som si najradšej dala fibernet (keby bol).

Klingonka toto je dalsi "urban rumor" sireny medzi uzivatelmi...uz davno nieje viazana sluzba internet na nutnost mat aj hlasovu sluzbu...skus sa ist opytat do telecomu

Zverejnené

Prepac, ale co si cakala od mobilneho internetu? innocent.gif

of course, necakala som vela, ani vela nepotrebujem, ale tato "pekelna" rychlost ma sere len tyzden cca, predtym to bolo na moje potreby v pohode a celkom bez problemov... ted vacsinou ten idiotsky modem ani nema signal!!! uz sa nebudem rozculovat a vydrzim to tych par dni no...
Zverejnené

Ja mám aj anténku a mám 4 paličky signálu. Poradila by som ti toto : mohli by ti dať anténku za korunu, nájdeš si dobré miesto na signál, prilepíš kam chceš alebo na radiátor (má to magnetku) ale už sa ti to neoplatí keď ti končí zmluva.

Bola som sa pýtať v T-come o internet, ale už dávno, nevedela som že sa to zmenilo. Vtedy mi povedali že nemajú voľné prípojky či čo. Od vtedy mám averziu voči T-comu.

Zverejnené

Ja neviem co maju ludia za problem s T-Comom. Ja ich mam a maximalna spokojnost. Linka bola aktivna do 48.hodina, rychlost povacsinou okolo propagovanej rychlosti, stabilita. Bez problemov.

Odpoveď alfiho na tento príspevok sa nachádza v téme Alfiho univerzálne rady, tam treba smerovať všetky reakcie na danú problematiku.
Zverejnené

Rýchlosť sťahovania dát:

1.2 MB/s

Rýchlosť nahrávania dát:

682.93 KB/s

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

tak konečne mám nové pripojenie:

kábel

Rýchlosť prijímania dát (download) : 507,5 kB/s ( 4060 kbps )

Rýchlosť odosielania dát (upload) : 114,8 kB/s ( 918 kbps )

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Práve som sa dozvedel, že zhruba do mesiaca by sme sa mali zapojiť do optickej siete, ktorú tu zavádza nejaká trenčianska spoločnosť :) (konkurencia Fibernetu na lokálnej úrovni). Vraj maximálne rýchlosti majú byť okolo 200 Mbit, to určite potrebovať nebudem, uvidím čo ponúknu :lol:

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Budem meniť internet (lacnejší a rýchlejší), mám k dispozícii niekoľko alternatív. Aké pripojenie by ste si vybrali? Resp. napíšte mi dôvody a výhody prečo pomalší download by som mal obetovať kvôli rýchlejšiemu uploadu.

Ponuka:

• 30/2
  • 12/12
Zverejnené

Hm, pokiaľ aj relativne veľa uploaduješ, tak je to jasne (12/12). A ak nie, tak je to asi jedno, pretože 30 či 12 je v podstate jedno, nemaš to veľmi kde využiť. Ja mam papierovych 48, v skutočnosti (meranim) je to cca 25, no je mi to v podstate nanič, je to zbytočne veľa. Nikdy som takou rychlosťou odnikiaľ realne nesťahoval a to ani z FTP na optike.

Zverejnené

Neupladujem, ale potrebujem rýchly upload kvôli administrácii webov, odosielaniu dát na vzdialený server a pod. Len neviem či tých 12 Mbit sa dá reálne využiť.

Zverejnené

axel realne 2Mbit upload je postacujuci, ak obcas uploadujes nejakych 100 mega (predpokladam ze tvoje databazy nemaju gigabajty) tak 2 mega uplne staci :lol:

a zas k vyuzitiu 30megovej linky :) moj rekord pred par rokmi bolo vyuzit 1gbit linku na cca 80Mbit/s :) len pc uz vrcalo a nestihalo ;)

Zverejnené

Skôr by som sa priklonil k nazoru, že až toľko sa využiť neda. Ale zase 2 bude asi malo, nie?

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

No práveže ma zaujíma jedna vec - keď uploadujem väčšiu databázu tak v phpMyAdmin je hláška:

Čiastočný import

Povoliť prerušenie importu v prípade, že sa blíži časový limit behu skriptu. Týmto spôsobom sa môžu importovať aj veľké súbory, ale môže to zároveň spôsobiť problémy s transakciami.

Predpokladám že ak budem mať rýchlejší upload (12 mbit) tak ten časový limit skôr stihnem ako keby som mal len 2 mbit.

Minule keď som uploadoval databázu tak mi import 3x prerušilo kvôli tomu že ten časový limit vypršal. Raz to skúšala aj Andulqa (1 mbit) a dopadla myslím že podobne.

moj rekord pred par rokmi bolo vyuzit 1gbit linku na cca 80Mbit/s :lol: len pc uz vrcalo a nestihalo :)

Neviem ako máš PC pripojený ku káblu, ale keďže ja mám 100 mbit sieťovku tak všetko rýchlejšie ako 100 mbit je už pre mňa nepodstatné, 1 Gbit linka detto :)
Zverejnené

mal som to cez gigovu sietovku na gigovy switch ...limitujuci clen bol disk ktory fakt ze nestihal :lol:

Zverejnené

novšie kompíky už majú 10/100/1000 Mbps sieťovku integrovanú priamo na základnej doske. samostatná 1000 Mbps sieťová karta nie je problémom, dnes stojí približne 5 - 15 €, oplatí sa to podľa mňa upgradnúť pri zmene providera a radšej zobrať rýchlejšie pripojenie, ak človek často pracuje s veľkým objemom dát.

edit:

ako podotkol nokia, druhá vec je, či to zvládne starší disk.

Zverejnené

Do nového PC určite nebudem investovať v dohľadnej dobe a v budúcnosti nie je problém zvýšiť rýchlosť. Aj tak si myslím, že najrýchlejšiu variantu 200/200 ktorú ponúka môj budúci provider nikdy nevyužijem :lol:

Prenosová rýchlosť diskov je tiež ďalší limit, ale aj to by sa dalo riešiť. Teraz ma zaujíma hlavne pripojenie PC - svet.

Len potrebujem vedieť či tých 12 mbit sa kvôli tým časovým limitov skriptov viac oplatí ako 2 mbit alebo sú tam aj iné obmedzenia na strane vzdialeného serveru, pri ktorých mi 12 mbit bude na nič.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov