Skočiť na obsah

Kinečko

weirdo

Odporúčané príspevky

Zverejnené

2.svetova vojna a ktomu este Boeing B-17 Flying Fortress moja srdcovka :) tak na toto ist musim!

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

otazka na Ryana (ale mozu aj ostatni)

vedel by si poradit, kt. z tychto filmov sa oplati vidiet,

resp. videl si z toho nieco?

Týždeň čínskych filmov

Všetky filmy sú v originálnom znení s anglickými titulkami

3.9.štv 17.00 Balet v ohni vojny /Ballet in the Flames of War/ IBA NA POZVÁNKY!

4.9.pia 18.00 Svedok histórie – Objavovanie japonských vojenských archívov /Witness to History – Uncovering the Japanese Military Archives/

4.9. 19.15 Nedotknuteľný /One step away/

5.9.so 18.00 Diablova nenásytnosť – Pravda o Jednotke 731 /The Devil´s Gluttony – the Truth of Unite 731 Unveiled/

5.9. 19.15 Norjmaa /Norjmaa/

6.9.ne 18.00 Pohľad na súčasný život čínskych „utešiteliek“ /A survey on the Current Living of Chinese „Comfort Women“/

6.9. 19.15 Konfucius /Confucius/

7.9.po 18.00 Svedectvo: Nanjingský masaker /Testimony: Nanjing Massacre Revisited/

7.9. 19.15 Cesta do školy /Walking to School/

8.9.ut 18.00 14 vojnových zločincov vo svätyni Yasukuni /The 14 Class: A War Criminais enshrined at Yasukuni/

8.9. 19.15 Americký sen v Číne /American Dreams in China/

9.9.str 18.00 Svedok histórie – Objavovanie japonských vojenských archívov /Witness to History – Uncovering the Japanese Military Archives/

9.9. 20.00 Kvety vojny /Flowers of War/

http://kinomladost.sk/tyzden-cinskych-filmov/

Zverejnené

Kvety vojny a Konfucia som videl, Americky sen a Ballet sa mi vaľaju na disku, ešte som sa k tomu nedostal. Zvyšok som nestretol.

Konfucius ma nezaujal, trochu nuda a veľa propagandy. Taky zvlaštny mix, v čom su sice aziati doma, ale toto už je za hranicou. Tvari sa to ako veľkofilm s veľkou vypravou atd. ale zaroveň to chce mať parametre nezavisleho, komorneho snimku. No ani jedno z toho nie je poriadne, ani extra dobre.

Kvety vojny celkom fajn, ale je to pateticke skoro ako z Holywoodu. Taky klasicky komerčny blockbuster. Tak s tym treba ratať. Nečakaj od toho žiaden nezavisly film. Do kina ale fajn, toto ti kľudne odporučim aj keď na riť z toho nesadneš.

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov