hisham Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 Chceš jeho písomné priznanie? :lol: Já nič, já muzikant.
game Zverejnené 1. Jún, 2008 Zverejnené 1. Jún, 2008 objavila som v lekárni jeden púder na nohy, / kedysi som kupovala jeden z Avonu, len ho nadobro vyradili z ponuky, hoci bol skvelý /, je lepší ako x sprejov a antibakteriálnych a chladivých a neviemakých ešte, ktoré som od vymiznutia toho púdra z Avonu vyskúšala :na odporúčanie jednej známej magistry je to púder s aktívnym striebrom, po nejakom týždni - dvoch prestali byť problémom aj trhové botičky z umelej kožepoužívam ho každé ráno po sprchovaní, v jemnej vrstve aj pod pančucháče či ponožky, dá sa sypať aj do topánok, to som prvý týždeň aj robila, potom to už nebolo treba ... v robote celý deň lodičky, a mám jedny obľúbené z trhu, a k tomu umelé pančucháče, no des ... ale od objavenia tohto púdra nemám problém ... skutočne odporúčam
Bijou Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 mne našťastie nie, asi...k tejto téme sa mi viaže dosť nechutný zážitok. Školský výlet do Paris, húlili sme tajne na jednej izbe s chalaniskom, čo bol široko-ďaleko známy týmto nožným zápachom, tak to riešil tak, že po nekonečnej ceste busom do Paris v teniskách si ich vetral na obločnej parapete. Zrazu sa ozval z chodby podozrivý zvuk prichádzajúcej profky, možno, tak niekto schoval čerstvo naloženú fajku priamo do tej jeho smradľavej topánky :lol: fuj... ale aspoň bola istota, že nič v tej izbe nesmrdí makakom :)
chrust Zverejnené 6. September, 2008 Zverejnené 6. September, 2008 Nie :lol: .To je jedna z mojich málo devíz,že mi absolútne nesmrdia.Ani po dlhšom zábere.Veľmi si ich pre to vážim ;) a cením si,že mi slúžia dlhé roky bez problémov :) .Niekedy si vyčítam,že by som sa mal o ne viac starať.Celá údržba spočíva v strihaní nechtov a dvoch umytí za deň.V lete,keď chodím v šlapkách bez ponožiek,tak mi tak vyschnú a stvrdnú podrážky a vtedy si ich namastím s niejakou masťou s glycerínom.Mám svoje nohy rád.Kupujem im obuv č.10 a snažím sa o kvalitu.Zaslúžia si to :) .P.S.: Jednému môjmu kolegovi nohy dosti páchnu,ale na ich obranu hovorí,že to tak musí byť,lebo rastú od riti... ;)
game Zverejnené 6. September, 2008 Zverejnené 6. September, 2008 púder používam v minimálnom množstve denne, stále je účinný, dúfam že mu to aj zostane, nie všetky topánky mám z pravej kože, a pančucháče z umelého vlákna musím nosiť, takže je asi lepšie predísť problémom ... nie každý je tá šťastná fajta, že nemá potné žľazy : ) to mi pripomenulo sesternicu a jej synčeka, medzitým už vyrástol na veľkého a rozumného inteligentného chlapca, neviem, ako je to s ním teraz, ale tomu malému smrdeli nohy od narodenia ... a to je fakt :lol:
Cat Eye Zverejnené 5. November, 2008 Zverejnené 5. November, 2008 Myslím si, že nie. Pri vyzúvaní gas-masku nepotrebujem. Nosím také vetrateľné kožené topánky a v zime sa v práci prezúvam. Ponožky mením denne.
lopata555 Zverejnené 22. December, 2008 Zverejnené 22. December, 2008 Mne strašne smrdia nohy, kvôli tomu si umývam každý deň nohy a mením ponožky .............. ale otvorenú obuv nenosím ani cez leto ................. ja potrebujem mať nohu spevnenú
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 22. December, 2008 Zverejnené 22. December, 2008 :lol: az tak strasne vela pre to robis?
lopata555 Zverejnené 23. December, 2008 Zverejnené 23. December, 2008 Šak jasné ................. tieto dve veci úplne stačia, pretože l mám nohy zavreté v obuvi vtedy nič necítiť ................ a keď si ich vyzujem tak už sa deje to čo som napísal .............. DDD
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz