weirdo Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 mne podla toho, ktore si obujem tenisky ... ale niekedy tiahne tak, ze sam pri sebe nevydrzim. minule som bol obuty asi 12hodin a to uz bolo fakt na skapatie.
RoSo Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 :) jasne, že hej. Ale zvyčajne až po desiatich hodinách. Normálna osmička ma až tak veľmi nezaťažuje, po šichte nohy umyjem a je fajn. Ale keď som robil čašníka, to bol nenormálny humus, fuj :lol:
RoSo Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Ináč som zvedavý, ktorá zo žien sa prizná, že jej smrdia nohy. :lol:
Nokia Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 samozrejme ale vzdy to je zalezitost ponoziek, podla toho akej kvality su :lol:
RoSo Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 áno, to je absolútna pravda. Najlepšie sú tie, ktoré sú označené ako zdravotné - 100%-ná bavlna, žiadne prímesi.
Ajk Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Po dlhom soferovani v teniskach alebo zimnych botach... inak nie
Sniper Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 ale vzdy to je zalezitost ponoziek, podla toho akej kvality su :lol:Presne tak. Niektoré môžem mať na sebe aj týždeň a stále je to aróma sťaby alpských končiarov.
arwiel Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 tak ja si to priznávam ako prvá žena... po niekoľko hodinovej túre je to teda aróma zblíženia... :lol:
RoSo Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Axel, myslím, že si mi znechutil predstavú alpských končiarov. Arwiel, to s kým sa vtedy zbližuješ?
arwiel Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 zo spolusediacim turistom v autobuse... :lol:
Ajk Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Fuuu, v suvislosti s tymto sa s vami musim podelit o jednu historku :lol:Raz sme boli vo viedni a moj spolusediaci stupil do konskeho lajna ale tak moc to neocistil... Vecer sme sa vracali v buse domov (sedeli sme asi 3 rady za soferom) a v celom buse bolo citit konske lajno (to bolo v zime, takze kurenie cyrkulovalo a zohrievanie znasobovalo efekt smradu) :) ale len nasa partia (6 ludi) vedelo odkial fuka vietor :) a ked sme dosli do BA, sprievodkyna zahlasila do mikrofonu "Tesilo ma a dufam ze nabuduce to bude bez smradu".. Chudak sofer sa vtedy vyzul a smutnym pohladom si na nohy nastriekal asi 1/2 dezodorantu:D si myslel ze mu smrdzá a od neho cely bus:D
RoSo Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Tak to si mi pripomenula jeden poriadny trapas. Bol som v Jeruzaleme, v botaskách, celý deň som chodil po Starom meste, Olivovej hore, a keď som prišiel do hostela a vyzul sa, tak tí ľudia tam takmer odpadli. Tak som zobral botasky, vyložil ich vonku, a šiel hneď do umývarky. Také zhrozené ksichty som dovtedy nevidel.
Sniper Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 Pamätám si ešte za komančov keď som bol v pionierskom tábore (jediný krát v živote) tak jednému chalanovi tak smrdeli nohy že nikto s ním nechcel spávať na izbe. Ten keď sa vyzul dobre že nevyhlásili chemický poplach.
Darkman Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 zalezi od toho, kolko mam obute topanky, a hlavne ake su to topanky... po takej celodennej lyzovacke je to niekedy :lol:
Ignatius Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 Záleží od topánok a ponožiek, ktoré si obujem... Jeden druh ponožiek je napr. tak kvalitný, že ich stačilo mať hodinku a človek si po vyzutí musel dávať pozor, aby sa neotrávil nebezpečnými plynmi :lol:
Andulqa Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 zavisi od topanok a ponoziek, ako to tu bolo uz xkrat spomenute, ale v zime ani moc nie ;) horsie to je v lete, lebo cele leto nic ine nenosim len sandale (naboso) a uz asi treti rok som mala take jedny z trhu a to teda bola hroza :) vzdy ked som ich dala dole, tak som si sla najprv umyt nohy ;) :) ale uz som kupila nove, maju antibakterialny povrch a ten povrch je z takej makkej koze (nieco ako semis) a aj ked som v nich niekolko hodin tak v pohode, nic necitit ;) (ale drahe boli teda dost) som zvedava kolko to vydrzi, uvidim o rok :lol:
Ignatius Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 U mňa toto leto, keď som mal sandále smrad ani nebol problém - nohy som si bežal umyť len od prachu :lol:
Wittmann Zverejnené 23. August, 2006 Zverejnené 23. August, 2006 no tak to he zase téme...no nohy mi smrdia hlavne ked mám celo dennú túru po úradoch to je srašné...ked si vyzujem boty... :lol:
fiore Zverejnené 23. August, 2006 Zverejnené 23. August, 2006 Úžasná kombinácia je: umelé ponožky s umelými topánkami. To mi vtedy dochnú kvety v byte a mole páchajú hromadné samovraždy.Takže chtiac nechtiac som si zvykla na bavlnené ponožky a kvalitnú, najlepšie koženú obuv. A odvtedy mám pokoj svätý.
phersu Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 Podľa toho aké mám ponožky a topánky.Ale dva roky späť som nenosil ponožky a išiel som na jeden festival tam sa mi tak spotili nohy ze som nemohol ani topanky vyzut a ten smrad a nemal som si ani kde nohy umyt to teda bola fakt aroma zblizenia ked som lezal v spacaku nemohol som sa ani pohnut bo ked som sa pohol hned bol stan plny smradu fuj uz nikdy viac
weirdo Zverejnené 18. Január, 2007 Autor Zverejnené 18. Január, 2007 u mna to bol najvacsi teror na skolskom vylete v 8.rocniku, kde som bol vkuse obuty 52 (ano, dobre vidite damy a pani) hodin v jednom kuse. to uz bolo citit, aj ked som bol obuty.
hisham Zverejnené 31. Marec, 2007 Zverejnené 31. Marec, 2007 Mne nie, ale môjmu bratovi statočne. Aj 3-4-krát do týždňa ho musím vyhnať z izby do kúpelne.
Sniper Zverejnené 31. Marec, 2007 Zverejnené 31. Marec, 2007 to uz bolo citit, aj ked som bol obuty.:lol: topánky ti to nerozleptalo?
phersu Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 His nezvádzaj to na mladšieho a priznaj farbu :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz