cizy Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 urcite ze je, najlepsie je jeden prstik dnu a jeden na klitoris :lol: pri prstovani samozrejme :)
doll Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 ano cizy, spravne vravis...hmmm :lol: to niekedy az prosim toho mojho aby prestal :)
rossi Zverejnené 29. Október, 2006 Zverejnené 29. Október, 2006 alebo jazyk na klitoris a jeden prstik dnu........a na chvilku naopak.........atd :lol:
Sniper Zverejnené 29. Október, 2006 Autor Zverejnené 29. Október, 2006 Krk ma bolí pri tom v poslednej dobe. Asi sa moc venujem orálne :lol:
arwiel Zverejnené 30. Október, 2006 Zverejnené 30. Október, 2006 Ver, ze by si vedela no, asi som to málo skúšala... veď ja sa naučím... :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. Október, 2006 Zverejnené 30. Október, 2006 gratulujem, niektorym zenam nie je tolko dopriate ani za cely zivot :lol:
Sniper Zverejnené 31. Október, 2006 Autor Zverejnené 31. Október, 2006 Mám technickú otázku: išlo o klitoriálny (dúfam že som to dobre vyslovil), alebo vaginálny orgazmus? Ak klitoriálny tak 8 za noc je dosť slabé. Ak vaginálny, tak uznanlivo pokyvujem hlavou. :lol:
game Zverejnené 31. Október, 2006 Zverejnené 31. Október, 2006 bez neho by môj posledný víkend nebol tak plodný na tie orgazmy (8), čo mi boli dopriate :lol: gratulujem, niektorym zenam nie je tolko dopriate ani za cely zivot :) ... Ak klitoriálny tak 8 za noc je dosť slabé. Ak vaginálny, tak uznanlivo pokyvujem hlavou. :) tak ... a mám pocit, že z toho niekto robí olympijské hry či čo, každej to doprajem ... každej jednej žene, lebo je to super, je to krása ... ale v poslednom čase mám pocit, / a všade ... v časopisoch, na iných fórach, kdekade / že kto nemá aspoň štyri orgazmy za noc, už ani nie je hodný dýchať ... je mi z toho trochu nanič, lebo takéto niečo tu už bolo ... bola to taká prehnaná módna vlna, že keď nemáš orgazmus, nemáš nič - bola z toho akurát poriadna vlna frustrácií a dlhoročných spamätávaní sa z toho... a toto vážne bolo ... v každom prípade je každá žena iná, každá sa vie ináč uvoľniť, má iné dispozície, a aj keď je klitoris mimoriadne dôležitý práve pre to, že nie každá vie prežiť vaginálny orgazmus, ani s klitoridálnym to nemusí byť vždy jednoduché ... takže sa nič nedeje, keď to len príde ... a aby ste nemali pocit, že tu akurát poúčam, viem, o čom hovorím, skúsila som to v tomto prípade má LEG úplnú pravdu : niektorym zenam nie je tolko dopriate ani za cely zivot
pralinka Zverejnené 31. Október, 2006 Zverejnené 31. Október, 2006 samozrejme ze aj ten vykon je velmi zaujimavy :lol: ale nepatrim takisto medzi tie, ktore rataju, kolko orgazmov maju, pocty nie su dolezite, ide mi viac o celkovu blizkost priatela, nemam naratane, kedy, kolko org. bolo.... :-)
Sniper Zverejnené 31. Október, 2006 Autor Zverejnené 31. Október, 2006 pralinka to úplne správne vystihla.
Sniper Zverejnené 31. Október, 2006 Autor Zverejnené 31. Október, 2006 Pre upresenie, bol to veľmi vhodný doplnok toho čo napísala game :lol: ide mi viac o celkovu blizkost priatelanajmä toto by som teraz uprednostil, viac ako sex samotný.
Sniper Zverejnené 1. November, 2006 Autor Zverejnené 1. November, 2006 no tak ten je aky sikovny :) :lol: ano som proste klitorisalny boh UZNAVAJTE MA !!!!! :) ;) ;) ;) Páči sa mi ako triezvy cizy píše neutrálne, a ožratý priamo k veci ;)
Polaris Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 Otázka je položená, čakám na názory a najmä na názory istého člena tohto Fóra :lol: A ty mas vlastne naco ten bod G? :) Vsak si ho urvi a zistis, ze ci ho potrebujes :) Sex by nebol nicim inym, len o suchani IN&OUT.......cize nuda......
starsi Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 Minule sa dvaja bavili:Predstav si včera som bol s babou, ktorá mala klitoris ako uhorka.Tak veľký???? - pýtal sa druhýNie tak kyslý - odpovedal ten prvý. :) :lol:
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2007 A ty mas vlastne naco ten bod G? :) Vsak si ho urvi a zistis, ze ci ho potrebujes :lol:Neviem o tom že by muži mali bod G. Ty máš?
Nokia Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 Axel aj chlap ma bod G, a tento ma dokonca aj normalne pomenovanie, kedze je to jeden muzsky organ, ktory zeny nemaju ( a poradim, nieje to ani penis ani semenniky)
nutrinka Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 axel, študuj študuj a čítaj pozorne :lol:
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2007 Ježiši o čo všetko som ja doteraz prichádzal :lol: :) :)
Polaris Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 No najvyssi cas preposlat ten uzitocny link mojej priatelke :lol:
doll Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 bojim sa aby som partnerovi pri tom neublizila :lol: ma niekto skusenosti? :)
doll Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 no myslela som tak, ze vy ste tam dole vcelku dost citlivy, tak som to myslela tak
tomassi Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 no neviemmala by si si najprv zohnať niekoho na testovaciu jazdu :lol:
doll Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 no tak ale aj tak...aj tomu testovaciemu panakovi to bude bud prijemne alebo neprijemne :lol: no, tak asi ostanem aj nadalej pri nedrazdeni muzskeho bodu G :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz