Sniper Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 Otázka je položená, čakám na názory a najmä na názory istého člena tohto Fóra :lol:
Hellé Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 samozrejme, bez debaty... :) a je to jediný orgán, ktorý služi iba na potešenie majitelky...tak to treba vyuzit.. :lol: no podla mojho názoru zisiel by sa este jeden klitoris niekde na chrbte..a tak... :)
Sniper Zverejnené 20. August, 2006 Autor Zverejnené 20. August, 2006 Hellé a kde na chrbte by si ho chcela mať? :lol:
game Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 táto téma vznikla preto, lebo sme sa stretli s názorom jedného člena fóra, že ženský klitoris nie je nevyhnutný a je de facto nepotrebný ... klitoris je potrebný k ľudskému šťastiu ... k láske, šťastiu, plnohodnotnému sexu, keď ženám príroda klitoris darovala, zrejme mala svoj úmysel klitoris nie je zakrpatený penis, je to práve naopak: vývoj plodu začína ženskými orgánmi, ktoré sa okolo ôsmeho týždňa vývoja plodu menia na mužské nie každá žena má to šťastie, aby zažívala vaginálny orgazmus ... a keď už mať nejakú radosť zo života a zo sexu, uvoľniť napätie, pretože ľudský sex je predsa len trochu iný ako ostatných stavovcov, existuje klitoridálny orgazmus po výskumoch ho považujú vedci za rovnako plnohodnotný ako vaginálny klitoris je potrebný, a nielen pre ženu - pre rovnakú radosť zo sexu oboch partnerov
Nokia Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 o potrebe klitorisu mozu hovorit asi len zeny, kedze chlap asi nikdy nepochopi co to je klitorialny orgazmus :lol:
Hellé Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 noo..niekde na pleci..aby ho nebolo vidno pod oblečením a dalo by sa na neho dosiahnut napr. jazykom..samozrejme ze nie mojim :lol: :)
Sniper Zverejnené 20. August, 2006 Autor Zverejnené 20. August, 2006 Ja si sex (orál) neviem predstaviť bez toho aby som sa nevenoval klitorisu perami resp. jazykom.
pralinka Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 je dolezity v ramci spokojnosti v oblasti sexu atd... v podstate nie je dolezity, co sa tyka potomstva...splodit sa ho da aj bez klitorisu.... ja vravim ze podstatny je, len sa mi nepaci, ako sa isti clenovia zacali hned navazat do isteho clena... pritom sam povedal, ze si nemysli, ze v sexe chapanom ako prijemnej cinnosti atd je klitoris nedolezity.... ale z isteho (zvlastneho, ale ok, preco nie) pohladu nie je dolezity.... boli by sme na svete aj bez neho.. i ked nie natolko stastni....ale boli...
arwiel Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 jasné, že je dôležitý...! netreba len chlapom mať vrchol...! aj ženy ho chcú...! a keď sa nepodarí ten vaginárny, tak aspom tento...!
Sniper Zverejnené 21. August, 2006 Autor Zverejnené 21. August, 2006 a keď sa nepodarí ten vaginárny, tak aspom tento...!vaginálny, nie? :lol: Aký je rozdiel medzi vaginálnym a klitorisiálnym (hergot ako sa to skloňuje? :) ) orgazmom?
Ajk Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Sakra, maju dva orgazmy a este si budu vyberat :/
game Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Aký je rozdiel medzi vaginálnym a klitorisiálnym (hergot ako sa to skloňuje? :lol: ) orgazmom? keď už sa začalo so serióznym výskumom, dosť dlho sa tradovalo aj medzi vedcami, že ten vaginálny je ten pravý, plnohodnotný, tá méta, o dosiahnutie ktorej sa musí usiľovať každá žena ... spôsobili tým akurát dostatok frustrácií a nešťastí a pocitov menejcennosti, pretože klitoridálny sa považoval za podružný, vedľajší, nie ten "ozajstný" no pár rokov je konečne rehabilitovaný aj klitoridálny... je uznaný za plnohodnotný, rovnako dôležitý ako vaginálny Sakra, maju dva orgazmy a este si budu vyberat :/ majú dva, ale veľmi si nemôžu vyberať :) existujú síce cviky , ktoré by mali spevniť panvové dno a ešte podobné veci, niekomu to aj pomôže ... len je to všetko oveľa zložitejšie ... jednoducho sú ženy, ktoré úplne ľahko dosiahnu orgazmus kdekoľvek a kedykoľvek, sú také, ktoré obidva , mnohé len klitoridálny ... a nejakému percentu sa nepodarí dosiahnuť ho za celý život nebyť klitorisu, mnohé partnerstvá by nestáli za veľa ... mnohokrát je problém v psychike, často ... alebo ... toľko sa hovorí a píše o dokonalom sexe , akoby nedosiahnutie orgazmu bol najväčší hriech na svete ... o to horšie to znáša psychika preto nad tým netreba meditovať , ale využiť všetko, čo sa dá ... je predsa paráda robiť si navzájom radosť ... tak prečo nad tým zbytočne meditovať
game Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Axel, pokiaľ viem, je to presne tak rozdielne ako všetko ostatné od pár sekúnd do veľa sekúnd ... rovnako sú ženy, ktorým niekoľko dokonalých orgazmov za deň nerobí problém, niektoré sú radi, keď ho dosiahnu raz za čas, rovnako ako dĺžka a prejavy je rôzne všetko ... nie sme rovnaké, niekto celý život má nejaké zábrany, niekto ich nemá a vychutnáva čo sa dá ... dĺžka a intenzita orgazmu či jedného či druhého je rozdielna ... u každej iná ... a každá potrebuje trochu iný prístup ...
Sniper Zverejnené 21. August, 2006 Autor Zverejnené 21. August, 2006 Jedna kamoška mi raz vravela že pre ňu nie je problém prežiť niekoľko orgazmov behom minúty.Vám ženám teda je! :lol:
game Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 prežiť niekoľko orgazmov behom minúty. Vám ženám teda je! :lol: alebo jeden poriadny a dlhý :) ako ktorej, Axel, ako ktorej, to záleží aj od vás :)
arwiel Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 :) ;) ;) :lol: ;) ja som ešte pri sexe nemala orgazmus.... :)
RoSo Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Ja hej. :lol: Ak mám veriť svojej žene, tak vaginálny je vraj lepší.
arwiel Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 vaginálny si sama spraviť neviem... :lol:
RoSo Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Buď rada, že môžeš mať aspoň ten druhý. Vo viktoriánskom anglicku by ťa rýchlo zrovnali. Kedysi na noc viazali chlapcom aj dievčatám túlavé ručičky k posteli.
game Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 ... tak vaginálny je vraj lepší. môže byť ... :lol: ale obidva sú "platné" :)
Polaris Zverejnené 17. Október, 2006 Zverejnené 17. Október, 2006 Mne sa podaril taky zevraj DoubleOrgasmS priatelkou sme boli v tom najlepsom....ona uz po tom.....ja trosku neskor.....ale zaroven dosiahla druhy orgasm, ked uz aj ja som koncil :) :) Len jedine neviem, ci to bol ten prvy alebo ten druhy typ orgazmu.... :lol: Ale jedno viem isto...aj jedno a aj druhe moze priatelka zazit........takze spokojnost ;)
doll Zverejnené 17. Október, 2006 Zverejnené 17. Október, 2006 dolezite by bolo asi vysvetlit pojmy,nie? :) KLITORALNY ORGAZMUS je taky, ktory zena,muz zene, sposobi drazdenim klitorisu...ci uz prstami, jazykom, telom, atd atd...mozny napr pri pettingu VAGINALNY ORGAZMUSje taky, ktory je vyvolany zene drazdenim "vo vnutri", cize ked je penis pocas penetracii v zene...bez drazdenia klitorisu.... preto je u niektorych zien tazke vyvolat vaginalny orgazmus, pretoze zalezi na drazdeni znameho bodu G ARWIEL vaginálny si sama spraviť neviem...Ver, ze by si vedela :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz