RoSo Zverejnené 22. September, 2006 Autor Zverejnené 22. September, 2006 Caf z UK. Nieco vam poviem ludia - aj tuto sa prdi - a ako :lol: Dnes som mal dva kuriozne prdy. Po robote som si zapalil a bol z toho prievan ako v komine. Ako som potiahol z cigy, tak to hned zahucalo. Este ze som tam bol sam, lebo sa vsetci prezliekali. A druhy prd bol na hajzli. Fuklo to, ked som akurat rit vytieral. Este ze to bolo nasucho. :)
phersu Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Ja si tu dnes ráno krásne utŕtam až tak krásne že sa mi motá hlava
weirdo Zverejnené 12. November, 2006 Zverejnené 12. November, 2006 nechapem, co robi moja rit posledne dva tyzdne, ale na ziadne rande by som s takymto stavom mojho gastrointestinalneho systemu urcite nesiel :lol:
Sniper Zverejnené 19. November, 2006 Zverejnené 19. November, 2006 Kto ako prdí: ZDVORILÝ Prdne a povie pardón CYNIK Prdne a drzo sa pozrie do očí GAVALIER Nechá dámu prdnúť najskôr LEKÁRNIK Prdne a privonia IDEALISTA Neprdí z prdele ale z presvedčenia SENTIMENTÁLNY Prdne a zauvažuje, či by bolo lepšie, keby neprdol VESELÝ Cituje "kdo prdí, zdravie si tvrdí" NAIVNÝ Prdne a myslí si, že urobil niečo veľkého CITLIVÝ Prdne a povie "ach" NETRPEZLIVÝ Prdne a hneď sa poserie PACKAL Prdí celý deň, ale bez pôžitku, ktoré prdenie poskytuje VZDELANÝ Pred prdnutím požiada o súhlas spoločnosti EGOISTA Prdí len pre seba DRZÝ Prdí pri sraní, aby bol veľký smrad POTMEHÚDSKY V spoločnosti si prdne potichu DIPLOMAT Prdne a povie "kto tam" FLEGMATIK Prdne sem, prdne tam, pre spoločnosť alebo sám OPATRNÝ Zásadne neprdí, keď má sračku PESIMISTA Ešte si neuprdol a už si myslí, že sa posral BYROKRAT Prdne a vyžiada si povolenie OPTIMISTA Prdne si nahlas a myslí si, že to nikto nepočul KLAMÁR Prdí a tvrdí, že nikdy nesmrdel PRIATEĽ Prdne a spýta sa kamaráta "čo si hovoril?" DÔCHODCA Prdne a povie si, že "za Rakúska sa prdelo lepšie"
Duda Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 Ja som EGOISTA :lol: Tým som aj odpovedala myslím Môžem ináč povedať že mám radšej ked niekto vypustí a povie "pardon" alebo "a sakra" než môj spolužiak, ktorý minule si tam minul asi všetky svoje zásoby na najbližšie 4 roky a potom odišiel a robil sa že on to nebol... :) Ale pohoda :) Fajna téma ;)
Sniper Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 U nás v lochu jeden kolega si zarachotil pre seba. My sme o ničom nevedeli, ale nejako podozrivo rýchlo odišiel. Za pár sekúnd sme už vedeli prečo :lol:
weirdo Zverejnené 25. December, 2006 Zverejnené 25. December, 2006 uz 72hodin pustam priemerne raz za 2minuty tisany, ktore maju extremne vysoky obsah metanov. vaznost situacie vyjadruje fakt, ze chodim z vlastnej iniciativy na balkon, lebo ten smrad nevydrzim ani ja sam. vdaka tomu som si neuzil poriadne vianoce s rodinou, lebo po par minutach pritomnosti ma vsetci posielaju doriti. neviete o nieco, co by mohlo zabrat? pozieram len klasicke vianocne jedla ako salat, rybu, rizky a tak...
doll Zverejnené 25. December, 2006 Zverejnené 25. December, 2006 kedysi som si napr pred kamoskou netotoale po nasom polrocnom spoluziti v manchesteri, v jednej izbe, v jednej posteli, sme sa odhodlali podstupit toto riziko...Normalka,prdeli sme...jasne,dali sme nejaku tu desatinu sekundy predom vediet :lol: A raz som mala nejake zaludocne problemy, tak som jej celu noc preprdela...a navyse som sa jej otocila chrbtom :) ale pohodka, ona mi robila taketo veci tiez ale inak sa to snazim medzi ludmi nepustat :)
phersu Zverejnené 30. Máj, 2007 Zverejnené 30. Máj, 2007 Od včerajšieho odpoludnia v pravidelných 10-minútových intervaloch vypúšťam do ovzdušia veľký, hodne veľký obsah metánu. Cez noc musím mať otvorené okno bo by ma to asi zabilo. A zajtra budem jesť fazulovú omáčku :lol: a má prísť frajerka :)
lopata555 Zverejnené 13. September, 2009 Zverejnené 13. September, 2009 Tak túto tému treba oživiť ... :) takže áno prdím ale snažím sa buď len na záchode, alebo vonku alebo v mojej izbe :lol: ... ale tak dakedy sa aj podarí aj inde ... ale naštastie sú to tiché "špióny "
arwiel Zverejnené 14. September, 2009 Zverejnené 14. September, 2009 brat mi vraví, že mi kúpi Espumizan, takže... áno, prdím :lol: kto neprdí? :)
weirdo Zverejnené 15. September, 2009 Zverejnené 15. September, 2009 ked som prisiel z dovolenky, mama uvarila 4 litre obzvlast kysleho segedinu. ja som z toho zladoval 3 za den a pol. nebolo to vobec dobre, hanbil som sa aj pri frajerke, co normalne takmer neriesim.
Eiensama Zverejnené 15. September, 2009 Zverejnené 15. September, 2009 Ja som si pri citani tejto temy spomenula na jednu prihodu spred 3 rokov - v nocnych hodinach som na balkone na 6. poschodi fajcila asi tak svoju druhu cigaretu v zivote. Sfetovana som bola z toho ako hovado a tu jedna moja spoluziacka zatrepe, ze si musi prdnut, ci nam to nebude vadit. Ona... Vysoka, krasna, stihla, vymalovana, vzdy vhodne upravena, proste herecka... Samozrejme, prdiet je prirodzene, ale tak mi bolo v tom momente zle z tej cigarety a tak ma to soklo, ze som tu cigaretu skoro prehltla a z balkona sa zrutila. Nakoniec si prdla a nikto to ani nepocul :lol: A inak ja taketo prdiace problemy nemavam :) Iba pri jedeni fazulky ci kukurice, ale to mavam tak raz za rok :)
BlackMoon56 Zverejnené 4. Október, 2009 Zverejnené 4. Október, 2009 zatiaľ suverénne najlepšie čítanie na FSP :lol: Samozrejme že prdím, kto nie... a ešte mám aj ten problém, že to neviem dosť dobre ovládať, takže o situácie, kedy si uprdnem v nevhodnej chvíli na nevhodnom mieste, nie je núdza. Zvláštne že takmer vôbec sa mi to nestáva na záchode. Proste kým sa tam dostanem, tak sa vždy stihnem vyprdieť inde - väčšinou teda v električke, na prednáške, v obývačke s návštevou a tak.
secretka Zverejnené 28. Január, 2014 Zverejnené 28. Január, 2014 Keďže téma už viac ako štyri roky spí, snáď sa nestane nič, ak sem pridám niečo, čo s prdmi ľudí vôbec nesúvisí. Pšoukající krávy vyhodily do povětří kravín. Stačila jedna jiskraNěmeckou vesničkou Rasdorf otřásl v pondělí výbuch. Viníkem bylo devadesát nadmutých krav, které kravín naplnily metanem. Dílo zkázy dokonal elektrický výboj. Plyn se nahromadil v uzavřeném prostoru, což podle policie způsobilo výbuch, píše BBC. "Explozi vyvolal výboj statické elektřiny," cituje policejní prohlášení Reuters.Kontroloři na farmě odebrali vzorky plynů, aby je otestovali a vyloučili tak možnost dalšího výbuchu, informují místní média. Při explozi byla poničena střecha kravína a jedna kráva utrpěla zranění.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/nadmute-kravy-vyhodily-do-povetri-kravin-fgc-/zahranicni.aspx?c=A140128_073303_zahranicni_zt No, zas až také akčné, aby celý kravín vyletel do luftu to nebolo, ale ...... ako to, že kedysi naše družstevné kravíny boli navrhnuté tak, že aj pri viacerých kravách zostávali stavby celé a strecha nikde nikdy neodletela?! Vyzerá to tak, že súčasní "soudruzi v NDR někde udělali chybu" :smile2: 1
murder Zverejnené 28. Január, 2014 Zverejnené 28. Január, 2014 Nečítal som celé vlákno, ale vybavilo sa mi z detstva. Môj nebohý dedo bol v nemocnici, nefunkčné črevá, bol po operácii a všetci čakali či začnú fungovať. Bol za nim na návšteve otec a dedo ho zobral bokom a vraví "kašli synak, lebo ma už vyvalí ak si neuľavím" nepochopil otcov smiech a odpoveď "ale otec veď na to všetci čakajú už si mohol byť doma".... Ps. Prepáčte prípadne chyby od 6 rokov žijem v CZ po slovensky som sa nikdy v škole neučil, len čo doma s rodičmi a súrodencami sme doma vždy hovorili po slovensky. (rodičia sa vrátili na Slovensko pred rozdelením) Neviem ako po slovenský, ale v Čechách je jedno porekadlo: Kdo prdí, zdraví si tvrdí... 1
weirdo Zverejnené 28. Január, 2014 Zverejnené 28. Január, 2014 ani skoro 8 rokov nezmenilo moje presvedcenie, ze ak clovek nahodou neschyta vyvod z hrubeho creva, niektore drobne radosti mu proste nik vziat nemoze :)
secretka Zverejnené 28. Január, 2014 Zverejnené 28. Január, 2014 1/ som rada, že sa téma opäť rozbehla a pokračuje tak a v tom ako má ...2/ murder, píš po česky, nikomu z nás to vadiť nebude. Viacerí sme z generácie, ktorej čeština nerobí žiaden problém, pretože sme v podstate "na nej" vyrastali. Čeština problémom nie je, problémom sú príspevky, alebo odkazy písane v jazyku, ktorému všetci nerozumejú ... vtedy je žiadaný aj preklad /AJ, NJ ... atď./3/ a teraz po malom odbočení sa môžeme opäť vrátiť do sveta ľudí ... :smile2:Ďakujem. Prd má časKto neprdí, má skutočne vážny problém. V nemocniciach koluje fráza, že prd pacienta je orchestrom chirurga. Je totiž znakom, že vaše črevá pracujú ako majú a zažívací trakt sa začína podobať švajčiarskym hodinkám. Neprodukovať plyny znamená koketovať so smrťou. Na druhej strane, plyn sa šíri relatívne pomaly. Difúzia nie je rýchla a preto priemerne trvá 10 sekúnd od osudového momentu, kým zacítite niečo pri nose. Aspoň viete, koľko máte času na únik z výťahu ...Zdroj: https://groups.google.com/forum/#!topic/tuduc/OalEGVKWTYk 1
murder Zverejnené 28. Január, 2014 Zverejnené 28. Január, 2014 OT: Díky, to je moje slovenština tak strašná? :D
member2793 Zverejnené 28. Január, 2014 Zverejnené 28. Január, 2014 OT: Díky, to je moje slovenština tak strašná? :Dre OT, tvoja slovenčina je OK, sec to myslela asi tak že môžeš písať v tom jazyku (CZ/SK) v ktorom ti je to ľahšie, čeština tu ozaj nikomu problém nerobí. a aby som aj k téme, v bývalej práci sme mali kolegu ktorý sa vyznačoval extrémne smradľavými produktami a zvykom niekam prísť (do kanclu, na dielnu...) vypustiť svoj produkt a nenápadne sa vzdialiť... ale však čo už čakať od Bošáčana :zubiska:
alarm Zverejnené 28. Január, 2014 Zverejnené 28. Január, 2014 problémom nebýva ani tak prd ako taký, ale prd nekontrolovaný..... :happyroll:
murder Zverejnené 28. Január, 2014 Zverejnené 28. Január, 2014 No ešte väčší problém ako prd nekontrolovaný je myslieť si, že to bude len prd :D
game Zverejnené 28. Január, 2014 Zverejnené 28. Január, 2014 ach chlape, tak toto je už kruté ... -_- no ale v tom prípade to už prejde do vyššieho levelu ... :innocent: :)
member2793 Zverejnené 28. Január, 2014 Zverejnené 28. Január, 2014 možno kruté, ale reálne :zubiska:ako onehdá povedal jeden kolega, kráčajúc zvláštnym krokom do šatne: Myslel som že bude slepý, a on bol ostrý! :zubiska: :zubiska:
slimak Zverejnené 29. Január, 2014 Zverejnené 29. Január, 2014 Ja prdim,smrdim a picham. podla 4 rocnej dceri co je pravda. Ale prdia aj syn aj dcera ci zena.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz