Sniper Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 Prdiacu tému už tu máme, ale keďže prdenie je iba demo, hodí sa diskusiu rozšíriť na full verziu takže je tu téma o sraní.Aké máte skúsenosti so sraním? Poznáte nejaké veselé príbehy alebo psychoterory týkajúce sa srania? Zážitky z dovoleniek, výletov, z krčiem a pod.Ja nikdy nezabudnem na prvý zážitok so sraním, to som mal asi 4 alebo 5 rokov a raz sa mi v škôlke chcelo strašne srať. Ale akurát vtedy nás na dozore mala jedna prísna učiteľka a ja som sa bál vypýtať, lebo na záchode sme už boli po svačine. Tak som to statočne držal, ale keď už som si myslel že mi riť roztrhne tak som nabral odvahu a som sa vypýtal. Učka ma našťastie pustila a ja som si to švácal rýchlo na záchod. Neskoro, posral som sa asi 3 metre od záchodovej misy, tak som zvyšok dňa musel čakať so zasranou riťou pokým mama pre mňa neprišla z roboty. Spodné gate som sa mal úplne od hovien a matka sa divila koľko som toho musel vysrať z tak malej rite. Odvtedy som sa už neposral.
weirdo Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 ja uz som tu raz prispevok o defekacnych procesoch pisal tusim do "zabavnych prihod" naposledy moj defekacny proces neprebehol na prislusnom mieste tusim ked som mal 11, vo vytahu. vcera moj gastrointestinalny trakt vyprodukoval exkrement proti rasizmu, polka svetla, polka cierna. EDIT: zeditovane nepekne slova z vlastnej vole kvoli zlemu pocitu niektorych ludi
weirdo Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 havarka, zer delenu stravu, potom budes aj ty srat proti rasizmu a mozes odfotit :lol:
havarka Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 nemám takú možnosť... :))) musíš ty.. :lol:
game Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 páni, zrejme každý mal vo svojom živote nejakú podobnú " nehodu " ... pokiaľ ste to postrehli, je to téma o tom ... že je to prirodzená ľudská činnosť, ale aj o tom sa dá rozprávať s humorom. toto nie je príležitosť na bezuzdné používanie prasačieho slovníka . pokiaľ chcete vidieť fotky, tie nájdete na iných stránkach - net je dosť veľký. btw. 3 príspevky sú vymazané pre nevhodnosť slovníka - trochu taktu prípadne humoru poprosím Príspevky obnovené aby weirdo mohol spokojne spávať, že má sračkové príspevky na svojom mieste. aw edit: že prajem príjemné sny keď už len toto chýbalo k pokojným nociam. g.
rossi Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 neviem preco ale nenavidim slova s..t a h....o {podobne ako cizy slovo >cikat< :) } a nadavky s nimi spojene takze suhlasim s game :lol:
weirdo Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 jesus, nebudte taki puritani, nie sme v usa a btw, game, vobec nie je pekne, ze mazes prispevky, ktore neobsahuju ziadne skarede slova a navyse boli k teme!
game Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 weirdo, puritánstvo v usa nechaj v usa ... nemá to s tým nič spoločné. o príspevok vyššie je vysvetlené, že sa nebudeme chovať ako prasce, nie každý má žalúdok čítať nechutnosti, dokonca aj rossi ako mladý muž to odobril. je mi jedno, aké slová tam boli, o fotení obsahu záchodových mís sa môžete baviť inde. táto téma môže byť zábavná, dúfam, že taká bude, ale na istej úrovni, aby sa na tom skutočne vedeli zabaviť aj ostatní. ver mi, dá sa to.
weirdo Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 whatever ... je toto forum? v tom pripade sa tu mozem bavit o veciach, ktore zalozil sam admin. to, ze "bavte sa inde" ti nezerem. kvoli tomu, ze par ludi ma iny nazor, to tu nemusis premazavat. a aby som nezabudol, nemusis to citat, ak ta to uraza alebo poburuje.
dead Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 weirdo Ak si uz poukazal na admina, game nieje axel, nemusi uznavat take pravidla ako uznava on, ma vlastne a s moderatorskymi pravami si moze nalozit po svojom. Jednoduche ako facka.
weirdo Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 ok. berem spet. za zvyskom si stojim.
dead Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 weirdo dobre Este nieco, ked mam napisat nieco k teme, prave som bol pofajcit na hajzli a nieco ma napadlo. Za chod a obraz fora su zodpovedni administratori a moderatori, nikto iny (neda mi nepoznamenat ze medzi nich patris aj ty) game, ak ju to uraza a poburuje to po pravde citat nemusi. Moze to zmazat aby to nemuseli citat druhi, mas nieco proti tomu? Ja nic :lol:
game Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 whatever ... je toto forum? v tom pripade sa tu mozem bavit o veciach, ktore zalozil sam admin. to, ze "bavte sa inde" ti nezerem. kvoli tomu, ze par ludi ma iny nazor, to tu nemusis premazavat. a aby som nezabudol, nemusis to citat, ak ta to uraza alebo poburuje. neviem, či si si dal námahu a skutočne prečítal , čo som písala. ešte raz a jasne. vytrhávaš veci z kontextu, admin to založil, pretože dodnes má spomienku na nemilú príhodu z detstva... písala som, že podobné príhody môžu ma viacerí a určite aj majú, pretože chodiť na záchod patrí rovnako k životu ako jesť a spať. "bavte sa inde" je jasne vytrhnuté : týkalo sa debaty okolo fotenia tvojich exkrementov. sú na nete špecializované stránky, kde si ich môžeš vycapiť a kde sa môžeš o ich fotení baviť donekonečna. tu nie. nikde som nenapísala, že ma to poburuje. len som vás poprosila, aby ste písali k téme, s humorom a nadhľadom a slovníkom, ktorý sa hodí na toto fórum. áno, toto je fórum. lenže fórum, kde viacerým členom, dokonca to tam jeden jasne napísal, môže spomínanie nechutných opisov tvojich telesných pochodov spôsobiť nechuť . to znamená podčiarknuté a zosumarizované : píšte svoje príhody, určite ich majú viacerí, ak nie všetci . ale ako ľudia, s nadhľadom, s humorom, vtedy v tej chvíli človeku nie je všetko jedno ... po čase sa na to díva ináč... to je v poriadku. a neakceptovanie nechutného slovníka neznamená hneď puritánstvo. bojuješ za niečo, za čo vôbec netreba - nič iné nechcem, len vás poprosiť nepísať nechutne.
weirdo Zverejnené 24. November, 2006 Zverejnené 24. November, 2006 ako myslis s tymi fotkami to bola vyslovene sranda, nechapem preco mas tendenciu vkuse brat vsetko uplne vazne ... ale toto asi nema zmysel rozoberat, lebo si aka si a ja ta nezmenim. k slovniku - vo vymazanych prispevkoch ziadne ine "skarede" slova ako v prvom prispevku temy pouzite neboli. budiz, rozhodol som sa zeditovat moj povodny prispevok, aby neurazil niekoho zaludok. nech mu je zem lahka. ked tu nahodou bude nejaky moslim a ja budem pisat o bravcovom mase, nech sa mi ozve skor, ako ho to znechuti, lebo budem mat vycitky svedomia.
tomassi Zverejnené 24. November, 2006 Zverejnené 24. November, 2006 no takže späť k téme Bol som piatak a bol som na liečení v Lúčivnej. Už pred večerou sa mi chcelo, ale ponáhlali sme sa, tak som si povedal, že vydržím a aj som vydržal. Dokonca pri večeri som na to aj zabudol. Po výdatnom jedle, vyprážaný tofu syr so zemiakovým pyré, sme sa ako zvyčajne išli trochu poprechádzať. Asi v 1/4 cesty som pocítil skrúcanie sa tráviacich orgánov, v 1/2 to bolo už dosť neznesiteľné a tempo prechádzky strašne pomalé. Teda aspoň na môj vkus. V 3/4 som sa už riadne :lol: a tak som išiel za sestričkou nech mi dá kľúče od nášho poschodia, lebo potrebujem . . . Akonáhle som dostal kľuč, šprintoval som na ubytovňu ako Ben Johnson v 1988. Pri dverách od nášho poschodia som sa zasekol, pretože sa nedalo otvoriť. Z druhej strany bol zasunutý kľúčik, tak som zvonil jak besný, aby mi niekto išiel otvoriť. Prišiel otvoriť kamoš, ktorý bol chorý a tak zostal na izbe. Privítal ma so slovami :" Však už idem " ja na to : "ale rýchlo" a on zase : "dobre, dobre, aby si sa z toho náhodou neposral." Na záchod som síce došprintoval, ale gate som si dať dole nestačil
Nokia Zverejnené 24. November, 2006 Zverejnené 24. November, 2006 neviem ci si niekto pamata ked bola v obchodoch specialna edicia pepsi coly ktora nebola cierna ale modra...pocas jednej nocnej som ju vypil, ale rano ked som doma sedel na zachode, tak som mal hovno komplet modre, presne ako ta cola, odvtedy som ju nepil :lol:
game Zverejnené 24. November, 2006 Zverejnené 24. November, 2006 božedobrý, Nokia, asi som toto potrebovala ... dávno som sa tak nenasmiala ako práve teraz :lol: až ma líca bolia a zbehla sa rodina že čo mi je :) :)
Sniper Zverejnené 24. November, 2006 Autor Zverejnené 24. November, 2006 s tymi fotkami to bola vyslovene sranda, nechapem preco mas tendenciu vkuse brat vsetko uplne vazne ... ale toto asi nema zmysel rozoberat, lebo si aka si a ja ta nezmenim. k slovniku - vo vymazanych prispevkoch ziadne ine "skarede" slova ako v prvom prispevku temy pouzite neboli.Tie príspevky sú stále v koši takže v prípade záujmu sa môžu obnoviť. game ma informovala že túto tému chce vyeditovať, ja som súhlasil (nie príliš nadšene) len z jediného dôvodu, aby sa to časom nezačalo uberať takým smerom že niektorí by tu fakt začali dávať fotky svojich ritných produktov. Téma je otvorená, len sa naznačilo pokiaľ sa dá maximálne zájsť. whatever ... je toto forum? v tom pripade sa tu mozem bavit o veciach, ktore zalozil sam admin."bohužiaľ" game je jediný člen fóra, ktorý mi môže kecať skutočne do všetkého :lol:
game Zverejnené 24. November, 2006 Zverejnené 24. November, 2006 "bohužiaľ" game je jediný člen fóra, ktorý mi môže kecať skutočne do všetkého :lol: čo game v skutočnosti činí výnimočne, napríklad v situácii, keď tu sú náznaky, že sa téma utopí v stoke, a na smerovanie témy ma upozornili aj ďalší fórumáci. jedna vec ma skutočne udivuje : na celej strane tu pomaly diskutujeme o tom, že som vás poprosila vyjadrovať sa po určitú hranicu a podľa možnosti slušne. proti téme samotnej nepadlo ani slovo. hotovo. o nič viac nešlo a nejde. koniec diskusie, venujeme sa téme.
weirdo Zverejnené 25. November, 2006 Zverejnené 25. November, 2006 az sem niekto da fotky svojej sracky, v tom pripade mu ich sam zrusim a zdrbem ho tak, ze nebude vediet, ako sa vola. nestalo sa. nikto z tunajsich clenov by si to (myslim si) nedovolil. stale nechapem, preco sranda bola zeditovana. ad "proti teme samotnej nepadlo ani slovo" - neviem kto ju potom premenoval. je mi to srdecne jedno, proste o nic zle neslo, sranda sa kona, zialbohu sranda nie je pre kazdeho a na to sme doplatili. predvidanie nejakych fekalnych fotiek je fakt paranoja.
game Zverejnené 25. November, 2006 Zverejnené 25. November, 2006 kamarát má jednu historku z čias hlbokého socializmu, zvykne nás ňou oblažovať pri každej príležitosti, keď sa niečo oslavuje ... a keďže je v partii dosť ľudí, je to dosť často :-) kedysi ako decko bol s rodičmi na zájazde pri mori v Rumunsku... pre chudobu zo sockrajín vypadali podmienky značne ináč, než pre zbytok sveta, zo stravy a pitia mal každý črevné ťažkosti a kúsok od pláže stál rad záchodov, klasické drevené búdky, diera v zemi, stupačky, a pritiahnuť dvere sa dali za špagát, keď tam ovšem práve bol a samozrejme boli neustále obsadené ... ich známemu raz náhle zakrútilo v črevách, vyštartoval k záchodom, oči navrch hlavy, vytrhol jedny dvere, plavky už stiahnuté, zadkom nacúval ... a v tom momente sa spod neho ozval protestujúci krik ... on len vydýchol : " neskoro ..." natiahol plavky a vyletel zo záchoda ako raketa rovno do mora, v živote sa nedozvedel, koho obdaril ... ani sa neodvážil pozerať smerom k záchodom a priznať sa priznal až v autobuse na ceste domov ... a vytvoril tým vďačnú a často rozprávanú legendu ... :-)
Sniper Zverejnené 25. November, 2006 Autor Zverejnené 25. November, 2006 weirdo tvoje a havarkov príspevok boli obnovené, takže akékoľvek otázky v ohľade moderovania poprosím riešiť so mnou cez ICQ a nie na fóre.Týmto považujem diskusiu v ohľade moderovania za ukončenú. Návrat k téme.
Hedgehog Zverejnené 13. December, 2006 Zverejnené 13. December, 2006 dávno som sa tak nenasmiala ako práve teraz :)Možno nie som dosť v obraze - aký je vlastne rozdiel k smiechu medzi hovnom modrým od Nokiu a Weirdovým farebným? Ktoré vlastne on ani fotiť nechcel, len ho k tomu vyzýval Havarka? :lol: Ja vlastne ani príhodu nemám, ale zážitok to bol - bol som raz v autoservise a príroda ma dotlačila navštíviť ich záchod. Na dverách napísané: "Pozri sa vpravo!" Pozriem doprava a tam zase: "Pozri sa vľavo!" Už ma ani neprekvapilo, že tam som našiel "Pozri sa dozadu!" Ale celkom ma dostal posledný nápis vzadu: "Nevrť sa a ser!" A tiež sa mi páčil za čias hlbokej totality nápis nad pisoármi kdesi v Čechách: "Soudruzi, jen tady to držíme pevně v rukou..."
Sniper Zverejnené 7. Júl, 2007 Autor Zverejnené 7. Júl, 2007 NASA nakúpi ruské záchody za astronomickú sumu Houston 6. júla (TASR) - Základná ľudská potreba je vo vesmíre hriešne drahá, ale nevyhnutná. Americký Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA) sa rozhodol, že zaplatí 19 miliónov dolárov (vyše 468 miliónov Sk) za Rusmi vyvinutý toaletný systém pre Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS). Chcem však odkázať na diskusiu, ktorá je rozhodne zaujímavá! :lol: :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz