Skočiť na obsah

Svet o 10 000 rokov

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Bijou , hovorim nebude obyvatelna na povrchu,urcite prvky zivota sa zachovaju, ale asi nie zlozite organizmy... nie je to potesujuce, ale na 99,999 ..% je to tak, v prvej etape zanikne asi 2,7 miliardy obyvatelov, po niekolko rocnych vojenskych konfliktoch a pouziti zbrani hromadneho nicenia asi dalsich 3-4 miliardy, opatovne dalsie prirodne katastrófy svetovych rozmerov formou skoro druheho armagedonu a potom uz iba prichod Syna Najvyssieho a ako SA HOVORI- ostane ich tolko co pod vozovu plachtu schovas....

toto mas odkial? :lol:
  • Odpovedí 36
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Jozef50205

5

• Sniper

4

• RoSo

3

• alfi

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Z hľadiska všeobecného záujmu ľudsta v "boju" o prežitie skor alebo neskor príde ku regulácii využívania prírodných zdrojov pre všetkých ľudí. Bude potrebné aj porozmýšľať na regulácii porodnosti, aby nevymreli tí zodpovednejší a nepremnožili sa tí, ktorým nebolo až tak dáno. Mysleno globálne. V Číne už dávno pristúpili ku regulácii porodnosti, za druhé dieťa žiadne príspevky a za tretie daň "z luxusu". každý by mal byť zodpovedným ku vlastným potomkom. "Stará" Európa vymiera, lebo ľudia idú ku konzumu. A tí zo sveta bez vetších možností ovplyvňujú jej ďalší vývin. Stret náboženských, kultúrnych a iných svetov, stret rozličných civilizácií.

Zverejnené

Neviem či som to na Fóre už niekde písal, možno hej, ale raz na ČT1 bol výborný prírodopisný film (asi 3 časti mal) kde špekulovali nad budúcnosťou Zeme, síce v dlhšom časovom horizonte ako 10 000 rokov, ale aj tak to bolo celkom zaujímavé. Neboli to žiadne vymyslené fikcie, dopodrobna rozoberali vývoj živočíchov v minulosti a na základe toho predpokladali asi ako by sa mohli vyvíjať v budúcnosti a výsledok bol taký že za niekoľko miliónov rokov táto planéta bude zmenená na nepoznanie, z cicavcov zostanú už iba nejaké myši, pavúky budú bežne veľké ako morky, korytnačky narastú do veľkých rozmerov a budú sa podobať na dinosaury, chobotnice budú mať schopnosť chodiť po zemi, len škoda že neviem ako sa ten dokument volal.

Zverejnené

vsak to je na tom weirdo, ze odkial , neviem , jednoducho vidim to co ini nevidia, ale nie je to vzdy a vo vsetkom, ale inak som normalny :lol: , mnohe prichadzalo postupne, bol som 3 x v kome a po kazdykrat sa na mna nieco nalepilo, nieco som uz uvadzal aj na tomto fore, ale tazko to vysvetlovat.....

Zverejnené

jednoducho vidim to co ini nevidia

Jozef vieš aký je rozdiel medzi 16. a 21. storočím? V 16. storočí by ťa upálili, v 21. by si skončil "len" v psychiatrickej liečebni.

Nič v zlom :lol:

V každom prípade podľa mňa je dosť pravdepodobné, že tento svet ešte zažije minimálne jednu veľkú vojnu, ale nebude to kvôli tomu že niekomu zastrelia následníka trónu, alebo niekto iný si potrebuje vyplniť životný priestor životnými záujmami, ale skôr bude to vojna o prírodné zdroje. Za 10 000 rokov sa to určite stane najmenej raz.

Zverejnené

No tá psychiatria bola predsa len v minulom storočiu. A tie vojny o zdroje už sú dávno. A desaťtisíc rokov - to sa nedá ani namodelovať. Stačí jeden psychopat alebo zdrogovaný, ktorý stlačí horúce tlačítko a je to... a nedá sa ani namodelovať možný pokrok. Genetika to všetko mení. Veď včera prešlo svetom, že zo 100 ročného genu oživili vedci vyhynulého tygra... ešte tak oživia predpotopné stvorenia - Tyranosaurus rex alebo tie lietajúce...

Zverejnené

vsak to je na tom weirdo, ze odkial , neviem , jednoducho vidim to co ini nevidia, ale nie je to vzdy a vo vsetkom, ale inak som normalny :lol: , mnohe prichadzalo postupne, bol som 3 x v kome a po kazdykrat sa na mna nieco nalepilo, nieco som uz uvadzal aj na tomto fore, ale tazko to vysvetlovat.....

budiz, ja som cakal odvolanie sa na Nostradama alebo podobny blabol :)

Zverejnené

to by nebolo az take najhorsie Axel, a ked by som dostal od toho aj papiere i do politiky by som si to mohol sibnut..... :lol: :)

Zverejnené

nepovedal som vsetko, ale aj ten zlomok by postacoval na liečbu, nastastie mam priatela prave v tom medic. odbore a tvrdi, nevymykas sa z priemeru, ale ked som mu niekolko dni do predu oznamil, ze jeho najvacsi nepriatel-

riaditel nemocnice bude odvolany iba sa na mna pozrel, asi ake lieky mi nasadí, ale o niekolko dni mi v nocnu hodinu telefonoval, ty pocuvaj mal si pravdu, uz tvojim schopnostiam verim... :lol: :)

Zverejnené

skor alebo neskor príde ku regulácii využívania prírodných zdrojov pre všetkých ľudí. Bude potrebné aj porozmýšľať na regulácii porodnosti aby nevymreli tí zodpovednejší a nepremnožili sa tí, ktorým nebolo až tak dáno.

s tým súhlasím.

Síce pre niekoho tá doba bude možno menej spravodlivá. V žiadnu utópiu zas neverím. V niečom bude menej slobody , v niečom zas viac. Myslím že väčšia diktatúra bude (než je teraz, ale zas nie komunizmus). Každý doba má (bude mať) svoje muchy.

Zverejnené

Tento svet speje skôr k dystopii ako utópii. Budúcnosť je v jadrových elektrárňach, momentálne nič lepšieho nemáme.

Zverejnené

Spravodlivosť celkom isto nieje o tom, že cca 1 percento ĺudí ovláda 99 percent Zeme. Je to celé choré. Každý má právo na využívanie bohatstva Zeme a nik nemá právo parazitovať na úkor druhých. Súkromé vlastníctvo je jedna vec a nenažranosť je vec druhá. Našastie si to podaktorí boháči na sklonku života aj uvedomujú a odkazujú svoje majetky v prospech potrebných. Nik si nič do hrobu nezoberie. Nik nezje viac, ako jeden obed, nepojede naraz v dvoch autách, nebude bývať vo dvoch domoch...

Viem, že podaktorí pracujú aj čestne od nevidín do nevidím, ale je ich ozaj málo. Vidno to aj na SVK, nie ? :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov