bad_guy Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 podla vas aky bude svet o 10 000 rokov?
cizy Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 nezamyslam sa nad vecami, ktore nastanu po mojej smrti
Ajk Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 Prelom nastane ked clovek vymysli robota, schopneho vlastnej reprodukcie.... bude to znamenat koniec prevahy ludi... okrem ineho bude vsetko vo formate mp99, clovek bude moc zavirit krabicu od mlieka, automobily budu take inteligentne ze vodicaky uz nebudeme potrebovat... priroda bude zdeastovana... nie je vylucene ze sa budu viest vojny o ine planety (medzi pozemskymi narodmi - objavi sa jedna planeta a nasi sa nebudu vediet dohodnut komu patri) Celkovo som rad ze zijem v tejto dobe :lol:
Ignatius Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 Dovtedy bude svet rozhodne tak iný, že naše predstavy na to nesiahajú... A budeme radi, ak sa tej doby dožije ľudstvo, keď sú zbrane ničivejšie a ničivejšie...
RoSo Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 Podľa mňa budú ľudia na tom dosť biedne. Ak sa nepohlušia navzájom, tak budú živoriť na úplne zdevastovanej planéte bez väčších prírodných zdrojov.
tomba Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 Tazko povedat co bude o 100 rokov,nie o 10000...zalezi od toho,ci existuju nejake limity technicko-vedeckeho vyskumu - ak nie,clovek ako homo sapiens sapiens,a nielen cizy :lol: , tu o 10000 rokov urcite nebude - a ci bude na nejakej inej planete,o tom tiez pochybujem - aj ked prave ten vedecko - technicky pokrok ho moze na nejaku zaviat...
RoSo Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 Na to, aby tu ľudstvo bolo aj o nejaký čas, je potrebné, aby sme si všetci uvedomili, že nie je dôležitá len súčastnosť. Jedným z dôležitých krokov v súčastnosti je aj podpísanie a dôsledné dodržiavanie Kjótskeho protokolu.
Wittmann Zverejnené 14. August, 2006 Zverejnené 14. August, 2006 no podla mna už dávno nebudeme alebo sa podarí nájst inú planétu kde budeme pokračovať vo vojnách a devastovaní...ako kobilky...a potom zase nová planéta a tak to pôjde až neviem kam ... asi do ríma sa dostaneme, veď všetky cesty vedú do ríma
jody Zverejnené 16. August, 2006 Zverejnené 16. August, 2006 Keďže zmizneme z tejto planéty ako dinosaury, pravda za predpokladu, že si to spôsobíme sami, tak mi z toho vychádza, že po našom sebazničení prežijú len nejaké chrobáky, prípadne hlodavce. Tie sa budú počas rôčkov vyvíjať, rásť do krásy a veľkosti, mozog, alebo ako to budú nazývať im tiež bude rásť a nakoniec sa dominantnými tvormi stanú rozumné bytosti, ktorým teraz hovoríme šváby a potkany. Keďže sa však po tisícročia učili ako majú prežiť vo svete, ktorému vládla ľudská vychcanosť, môžu nastať dve možnosti. Alebo sú rovnako blbí a zvyšok svojej existencie utopia vo vzájomnom, nejakému bohu venovanom, vyvražďovaní. Alebo si z toho zoberú ponaučenie a súrodenencky si budú vedno žiť.Kým nepomrú.
Wittmann Zverejnené 17. August, 2006 Zverejnené 17. August, 2006 veľmi pekná teória ale predstaviť si, že šváb bude rozumnejší ako ja....panečku to aby som sa začal učiť :lol:
game Zverejnené 17. August, 2006 Zverejnené 17. August, 2006 nuž .. nebyť jednej pekne veľkej skaly, ktorá pred 65 miliónmi rokov ťukla do Zeme, dnes by tu zrejme krútili zadkami dino-slečny ... 10000 rokov je čas vývoja našej civilizácie - dnes je 5 rokov tak veľa, že odhadnúť vývoj je hazard ... za 10000 rokov buď začneme od začiatku ... a Prométheus bude znovu objavovať oheň .. ale vývoj techniky sa neodvážim odhadnúť ... napreduje príliš rýchlo a človek je v tom príliš slabý článok na výskum vesmíru treba prostriedky... alebo bude celý svet islamský a nebude nič len mešity a minarety...a pokrok bude nežiadúci alebo človek raz dostane rozum a ... ale to sa nestane
Linkman Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 čo nám prinesie budúcnosť ? možno pomôže kronika budúcnosti http://www.chronicle-future.co.uk/
Einstein Zverejnené 17. September, 2006 Zverejnené 17. September, 2006 pokapeme alebo sa niekam odstahujeme pretože nam za 10 000 rokov nebudu stacit prirodne zdroje :lol:
Sniper Zverejnené 17. September, 2006 Zverejnené 17. September, 2006 Tie prírodné zdroje budú sotva stačiť o 400-500 rokov (optimistický odhad). Záleží od toho ako budeme schopní sa k nim dostať. Napr. pod Severným Ľadovým oceánom je vraj 25% celosvetových zásob ropy. Antarktída má značné nerastné bohatstvo. Len treba ešte porozmýšľať ako sa tam prekopať cez tie haldy snehu a ľadu.
RoSo Zverejnené 17. September, 2006 Zverejnené 17. September, 2006 Premýšľať netreba, ono sa to roztopí samo. A bude to čím ďalej tým horšie, kým si príroda s nádorom zvaným ľudstvo neporadí sama.
Wink Zverejnené 17. September, 2006 Zverejnené 17. September, 2006 Mno ja len mozem s istotou povedat ze som rada ze nebudem o 10 000 rokov zit. Ak bude vtedy vobec este nejaky clovek po tejto Zemi kracat,alebo ci vobec este Zem bude existovat. Lebo pomaly ale isto si ju kraasne nicime :lol:
Polaris Zverejnené 13. November, 2006 Zverejnené 13. November, 2006 Tak ako pred 65 milionmi rokov padla skala na nasu planetu, tak padne aj v buducnosti :lol: Nie nadarmo vyhynuli dinosauri :) Ono takto sa nici zivot, ked uz je ho vela a potom zase od zaciatku sa ide :)Ale to je cisto len moj vymysel....;) Moc tomu neverim.
Klingonka Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 alebo bude celý svet islamský a nebude nič len mešity a minarety fuj, dúfam že nie. Pri optimistickom modeli : Celkom by to bolo dobré keby to bolo také ako vo Freelancerovi. - Zem budú brať ľudia ako nejakú "legendu", budú si stavať červie diery, ja si to predstavujem tak, že nebudú žiadne malé štáty ale skôr nejaké veľké kráľovstvá alebo také dačo. nie je vylucene ze sa budu viest vojny o ine planety to si tiež myslím. A keď budú roboty, tak budú dosť hlúpe, (sa im bude presne rozkazovať a nie všetko) lebo budú mať zakázané ich rozvíjať a zdokonaľovať aby nemohli získať prevahu nad ľuďmi. Ale keď si to tak zoberiem nechcela by som žiť pred 10 000 rokmi. Možno by to bolo dobré taký život v ďalekej budúcnosti....
Tom182 Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 "alebo bude celý svet islamský a nebude nič len mešity a minarety""fuj, dúfam že nie" booze to su zase kecy...o 10000 rokov ziadny svet nebude lebo si ho blbi ludia znicia
Jozef50205 Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 sklamem asi mnohych, ale vas sa to netyka, svet aky pozname dnes nebude existovat, totiz zivot na nasej planetebude problematicky a nasa planeta nebude obyvatelna, bohuzial , ale je to tak.... :) :) takze skoda dalej diskutovat.... :lol: ;)
Bijou Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 určite o 10 000 rokov nebudú žiadni ľudia, ktovie, či o 1000 ešte budú, ne o 10 000... ak bude Zem vtedy ešte použiteľná, pravdepodobne sa tu bude rozvíjať nejaký iný druh, ja osobne som za anaerobné organizmy, vírusy, baktérie, možno hmyz...
Jozef50205 Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Bijou , hovorim nebude obyvatelna na povrchu,urcite prvky zivota sa zachovaju, ale asi nie zlozite organizmy... nie je to potesujuce, ale na 99,999 ..% je to tak, v prvej etape zanikne asi 2,7 miliardy obyvatelov, po niekolko rocnych vojenskych konfliktoch a pouziti zbrani hromadneho nicenia asi dalsich 3-4 miliardy, opatovne dalsie prirodne katastrófy svetovych rozmerov formou skoro druheho armagedonu a potom uz iba prichod Syna Najvyssieho a ako SA HOVORI- ostane ich tolko co pod vozovu plachtu schovas.... :lol: ale hovorim, nas sa to netyka, to co sme mali presrat, to sme uz presrali, ospravedlnuje sa za tieto riadky, ale ine a krajsie ma nenapadli..... :)
Klingonka Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 ...žiš vy ste ale optimisti... Som nehovorila že na našej planéte !! Sa "presťahujú", nie ? (niektorí) Tí ktorí budú mať viac rozumu a peňazí si možno nechajú postaviť nejakú superveľkúloď určite odtialto odídu a možno si nájdu nejakú planétu. Síce nebude až taká ako Zem ale budú sa musieť prispôsobiť. Už niekde tu niekto spomínal v nejakej inej téme že ludia majú veľký pud sebazáchovy. A budú musieť viac riskovať než my čo žijeme teraz.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz