Skočiť na obsah

Zanedbaný sex

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no moj priatel pocituje na sebe z mojej strany dosledky zanedbaneho sexu /len si akosi nevie uvedomit ze to je kvoli nedostatku sexu/

- stale mu hadzem na oci ze robi toto a tamto zle, som strasne nervozna

- mam blbu naladu

- som plna chuti /a musim to vzdy nejak vyriesit...avsak neuspokoji ma tak ako sex/

- som vybusna

ach jo :lol: neradno sa so mnou teraz bavit

• Odpovedí 67
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• arwiel

16

• Polaris

14

• Sniper

6

• RoSo

5

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Mal by som na fore o sebe vraviet, ale ako priklad.... Je do oci bijuce, ako sa sprava kamarat. Zanedbany sex. Je nervozny, neusmieva sa, nadava za malickosti (Kanada dala treti gol a on dobreze nesiel rozbit telku a ani si nepodal).... Ked stretnete D. "Z." N., tak budte na neho nezne.... :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Tak teraz mam sice menej aktivny sexualny zivo, ale tak priatelka je chorucka, takze sa musi lieckat :) Momentalne pocitujem nervozitu :lol:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

nachádzam sa v treťom stupni... :lol:

ach jaj ... :)

Zverejnené

žiadne navonok badateľné fyzické prejavy spomenuté vyššie nemám (preboha, že hryzenie si prstov, to čo ťa na mesiac niekam zavreli? :lol:)

jedine som rozcitlivená, všetko ma dojíma, veľa rozprávam (o naprostých kravinách)...

Zverejnené

(preboha, že hryzenie si prstov, to čo ťa na mesiac niekam zavreli? biggrin.gif)

nie, to bolo po štvrtom mesiaci bez :lol:

Zverejnené

jedine som rozcitlivená, všetko ma dojíma

jeee :lol: to je super. to je moj oblubeny priznak. taky priatelsky, dobrosrdecny a neagresivny :)

Zverejnené

taky priatelsky, dobrosrdecny a neagresivny

takýto som ja už veľmi dlho :lol: a tuším mi to vyhovuje :)

Zverejnené

:lol: mal som na mysli dievcenske priznaky

Zverejnené

Tie príznaky môžu preskakovať ako blchy :lol:: Teda aspoň na mňa dakedy preskočia :)

Zverejnené

Mať tak vaše starosti a Gašparovičov plat :lol: :)

Zverejnené

jedine som rozcitlivená, všetko ma dojíma, veľa rozprávam (o naprostých kravinách)...

Bijou..

Ked som si toto precitala,tak mi to prislo ako priznaky niecoho,ciste zenskeho razu...pozri sa do zrkadla,ci neposobia tvoje oci pokojnym dojmom :lol: ...su to priznaky tehotenstva. AJ!

Zverejnené

preboha, witch, nestraš :lol:

ak by to u mňa znamenalo príznak toho, čo hovoríš už by som bola viacnásobnou matkou

Zverejnené

Bijou..:lol: tak snad to nie je tentoraz ono a ty si len jednoducho "dobrou"

Zverejnené

no ono je to asi tým, že keď mám nedostatok sexu je to nevyhnutne spojené s nedostatkom prítomnosti partnera a teda mi strašne chýba aj on aj tamto a ide to jedno s druhým ruka v ruke :lol:

Zverejnené

pozri sa do zrkadla,ci neposobia tvoje oci pokojnym dojmom :lol:

nechapem, ako si niekto moze obzerat v zrkadle svoje oci, ze ci nahodou neposobia pokojnym dojmom :)

Zverejnené

Tak to ty,ako chalan, nemozes nejak pochopit...Leg :lol:..ten lesk a pokoj v ociach je hodne specificky

Zverejnené

preboha, witch, nestraš :lol:

ak by to u mňa znamenalo príznak toho, čo hovoríš už by som bola viacnásobnou matkou

Aaaaaaaaaa štvorčatá sú zrejme na ceste :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov