arwiel Zverejnené 12. August, 2006 Zverejnené 12. August, 2006 Občas sa to stane, že na vás príde chuť a nie je možné ju nijakým spôsobom zahnať... ako sa to na vás prejavuje? Ja mám napríklad takúto stupnicu: 1. myslenie na sex 2. oblizovanie si pier 3. hryzenie si pier 4. hryzenie si prstov /nie nechtov, ale celych prstov/ 5. totálna nervozita ako keď sa minútu snažíte vorvať kľúč do zámky a nie a nie sa trafiť, trasú sa vám ruky a tak...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 12. August, 2006 Zverejnené 12. August, 2006 preventivne by som tymto chcel poziadat buducich prispievatelov do tejto temy, aby sa nepokusali byt nadmieru originalni, vtipni ci zaujimavi a namiesto toho udrziavali svoj pisomny prejav v medziach civilizovaneho sveta.
Sniper Zverejnené 12. August, 2006 Zverejnené 12. August, 2006 Tiež som nervózny viac ako obyčajne, ale pomáha keď robím niečo čo ma dosť unaví. Asi preto som v poslednej dobe tak unavený (:lol:)
cizy Zverejnené 12. August, 2006 Zverejnené 12. August, 2006 ak nemam miesto,kde by sa dalo odbavit( :lol: ) tak sa to snazim predychat
RoSo Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Predýchanie nepomáha, ale pomáha prehováranie. No a samozrejme veľa prejavovanej pozornosti. :lol:
arwiel Zverejnené 21. August, 2006 Autor Zverejnené 21. August, 2006 RoSo akú pozornosť máš na mysli?
RoSo Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Ále, to moja žienka do mňa rýpe, že keď niečo chcem, tak nemám sedieť za kompom, ale venovať jej pozornosť. Čiže dneska nič :lol:
arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Autor Zverejnené 2. September, 2006 našla som ďalší bod: 6. totálna triaška
nutrinka Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 to som si všimla najmä u chlapov, keď sú nadržaní, tak sa celí trasú, aj keď je tridsať stupňov baby neviem :lol:
Sniper Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 To aj mne sa stáva. Mám zrýchlený tep, preto asi tá triaška. Ale neuvedomujem si to, nie je čas :lol:
arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Autor Zverejnené 2. September, 2006 ja som si to uvedomovala až veľmi... :lol:
hisham Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Jo, trasú sa jak osiky :lol: :) Nebolo mi to dvakrát príjemné, keď sa mi pod zadkom začal triasť dvojmetrový chlap... a kadečo iné :)
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 No, neviem, či je to zanedbaným sexom, ale urobil sa mi na zadku prišč. A bolí jak sviňa.
Sniper Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 No, neviem, či je to zanedbaným sexom, ale urobil sa mi na zadku prišč.nechcem ani vedieť čo niekto robil s tvojím zadkom :lol:
Polaris Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAA, ZANEDBANY SEX????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) :) ;) :lol: ;)
nutrinka Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 dnes sme oslavovali po autoškole aj kamarátovu osemnástku no sam som myslela, že aj capa fakt prehnem, kriste :lol:
weirdo Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 som pocul ze capy su riadne vykonne :lol:
Ajk Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 weirdo> uz si mal taky silny abstak? :lol: :) :)
weirdo Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 nut mala abstak, ja som to len pocul .. :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz