Skočiť na obsah

Zanedbaný sex

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Občas sa to stane, že na vás príde chuť a nie je možné ju nijakým spôsobom zahnať... ako sa to na vás prejavuje? Ja mám napríklad takúto stupnicu:

1. myslenie na sex

2. oblizovanie si pier

3. hryzenie si pier

4. hryzenie si prstov /nie nechtov, ale celych prstov/

5. totálna nervozita ako keď sa minútu snažíte vorvať kľúč do zámky a nie a nie sa trafiť, trasú sa vám ruky a tak...

• Odpovedí 67
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• arwiel

16

• Polaris

14

• Sniper

6

• RoSo

5

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené
preventivne by som tymto chcel poziadat buducich prispievatelov do tejto temy, aby sa nepokusali byt nadmieru originalni, vtipni ci zaujimavi a namiesto toho udrziavali svoj pisomny prejav v medziach civilizovaneho sveta.
Zverejnené

Tiež som nervózny viac ako obyčajne, ale pomáha keď robím niečo čo ma dosť unaví. Asi preto som v poslednej dobe tak unavený (:lol:)

Zverejnené

ak nemam miesto,kde by sa dalo odbavit( :lol: ) tak sa to snazim predychat

Zverejnené

Predýchanie nepomáha, ale pomáha prehováranie. No a samozrejme veľa prejavovanej pozornosti. :lol:

Zverejnené

Ále, to moja žienka do mňa rýpe, že keď niečo chcem, tak nemám sedieť za kompom, ale venovať jej pozornosť. Čiže dneska nič :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

to som si všimla najmä u chlapov, keď sú nadržaní, tak sa celí trasú, aj keď je tridsať stupňov

baby neviem :lol:

Zverejnené

To aj mne sa stáva. Mám zrýchlený tep, preto asi tá triaška. Ale neuvedomujem si to, nie je čas :lol:

Zverejnené

Jo, trasú sa jak osiky :lol: :) Nebolo mi to dvakrát príjemné, keď sa mi pod zadkom začal triasť dvojmetrový chlap... a kadečo iné :)

Zverejnené

No, neviem, či je to zanedbaným sexom, ale urobil sa mi na zadku prišč. A bolí jak sviňa.

Zverejnené

No, neviem, či je to zanedbaným sexom, ale urobil sa mi na zadku prišč.

nechcem ani vedieť čo niekto robil s tvojím zadkom :lol:
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

AAAAAAAAAAAAAAAA, ZANEDBANY SEX????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) :) ;) :lol:

;)

Zverejnené

dnes sme oslavovali po autoškole aj kamarátovu osemnástku

no sam som myslela, že aj capa fakt prehnem, kriste :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov