Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Coby ona mala abstak...to skorej vy mi tak pripadate :lol: :)
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Autor Zverejnené 3. November, 2006 vrámci absťáku som začala žrať... a veľa... :lol:
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Hmmmm.......pocuj....nepapkaj a racej si dakam vyraz s kamaratkami a zbal poriadneho chlapa :lol: Teda ak este nemas nikoho.....a trosicku si poflirtuj....sak je piatok...tak pome na to :) :)
cizy Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 keby si pozornejsie cital forum ,tak by si zistil, ze niekoho ma
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Autor Zverejnené 3. November, 2006 keby si pozornejsie cital forum ,tak by si zistil, ze niekoho ma očividne to nie je očividné... ale zas, nehambím sa, no nemusí to vedieť celý svet... trosicku si poflirtuj....sak je piatok...tak pome na to ale flirtovať hádam môžem... :lol: len nemám kam ísť a ako poriadna socka nemám hlavne za čo ísť von... /no money/ :)
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Hmm.. a kde mas chalaniska? :lol: Ked uz teda som sa dozvedel, ze dakoho mas, tak teraz sa budem bat, aby mi dotycna osoba nenapisala, ze kebyze citam pozorne forum, tak zistim kde ho mas, ale mne sa to nechce vsade hladat. Takze kde je? :) Co ta takto zanedbava :)Povedz mu, ze ked dojde, tak sa ma na co tesit ;) ;)
havarka Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Polaris, zahrávaš sa s ohňom, radšej neprovokuj, lebo dopadneš ako vo FPS videu numero duo
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Takze uz viem :lol: Ak si to bral osobne, tak sorac, to mal byt joke. Ale ok, ospravedlnujem sa, ak som sa ta dotkol...uz som ticho :) Asi tolko k tomu, pretoze z tohoto by som mohol pochopit, ze si nim TY! :)
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Autor Zverejnené 3. November, 2006 polaris, ja sa z teba pocikám.... :lol: :) :) ;)
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Tak a co mu mam na to povedat....neviem ako to myslel :lol: :) Tak to beriem tak, ze on je asi tvoj :)
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Autor Zverejnené 3. November, 2006 môj chalan je momentálne v práci a keď sa vráti a toto si prečíta, tak sa dúfam bude smiať ako ja... hádam sa len Axel neurazí... :lol: polaris, nič si z toho nerob... nemôžeš za svoju neinformovanosť...
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 :lol: Axel? No kua......tak si idem zbalit kufre :) :) ;) Tak ale vies no.....pises do temy zanedbany sex a sak no......;) Tak som nevedel, ze Axel ;)
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Autor Zverejnené 3. November, 2006 :lol: nemusíš si baliť žiadne kufre... on to pochopí... :) a túto tému som sama založila, tak nie je divné, že sem píšem... :) okrem toho... keď má človek chute a vážne sa nemôže dostať k svojej dávke dobrého sexu, tak je to normálne, že napíše práve do tejto témy... ;) polaris, to je v pohode, nik ťa strielať nebude... ;)
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 To viem, ale nevedel som, ze uz praktizujes s Axelom........tak ma len potom napadlo, ze si zalozila temu zanedbany sex.....tak neviem neviem, ako je to s Axelom :lol:
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Autor Zverejnené 3. November, 2006 tak toto ale smiešne nebolo! :lol: nemienim tu rozoberať svoj vzťah s Axelom a už vôbec nie svoj sexuálny život s ním... :) ku každému takémuto vzťahu, zrelému vzťahu postupne začne patriť aj sex, na tom nie je nič zlé... :) a my máme iné problémy... jednoducho to nie je naša chyba, že sa nemôžme stretávať, ale o tom písať nebudem... ;) občasný zanedbaný sex ku vzťahu na diaľku patrí... ;)
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Toto nepatrilo konkretne tebe, ale jemu, lebo par narazok mal aj on, co sa mi nelubili, tak rekuze ci sa mu to bude pacit :lol: Ale to taktiez nebudem rozoberat! Uz som ticho, ale to bol proste nadherny smec :) Zase na druhu stranu berem, ze ake to je. To je jasne, sak priatelka bola prec na 2 tyzdne a ma islo roztrhnut :) Ale zase ste si o tolko vzacnejsi ;) Si budete jeden druheho vazit a to je to najdolezitejsie ;)
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Autor Zverejnené 3. November, 2006 no hej... zanedbaný sex má niečo do seba.... :lol: človek sa potom viac teší na svoju druhú polovičku a naozaj sú takéto chvíle omnoho vzácnejšie... len to treba vydržať... :)
game Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 tak sa vrátime pekne k téme zanedbaný sex, z toho plynie, že najprv sa treba poinformovať, a potom vynášať súdy, a kohútie zápasy sa konať nebudú :lol: takže Zanedbaný sex ináč samotný názov Zanedbaný sex je trochu zavádzajúci .... :)
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Prave ta vydrz je to, co upevnuje vztah :lol: Momentalne sa mi to sice pekne hovori, ale ked odide, tak tu budem vypisovat jednu spravu za druhou, ze mam abstak :) Ale fakt je ten, ze nam to pomohlo, lebo sme sa videli KAZDY den, co uz neni niekedy zdrave, tak potom mala daco so skolou a isla het so spoluziakmi, teraz akurat robi projekt z toho, takze jej pomaham. :)Ale hlavne je to, ze ked sa vratila, tak sme sa veeeeeelmi dlho vystiskavali....naadherne daco ;) Prajem zazit ;)
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Autor Zverejnené 3. November, 2006 z toho teda vyplýva, že výdrž počas zanedbaného sexu upevňuje vzťahy, nemýlim sa?
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Upravim to....."Výdrž počas zanedbaného sexu, POKIAL nieje polovička v dosahu" :lol: O to viac sa budete tesit, ked sa znova uvidite. :)
Sniper Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Povedz mu, ze ked dojde, tak sa ma na co tesit :lol: :)no veru máš sa na čo tešiť... To viem, ale nevedel som, ze uz praktizujes s Axelom........tak ma len potom napadlo, ze si zalozila temu zanedbany sex.....tak neviem neviem, ako je to s Axelom :)Neviem ako to bude s tebou keď ťa ja stretnem... ;)
Polaris Zverejnené 5. November, 2006 Zverejnené 5. November, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAA, no a je po mne :lol: HILFEEEEE Frisko si uzit, kym este zijem :)
starsi Zverejnené 5. November, 2006 Zverejnené 5. November, 2006 No počul som, že je to horšie ako zanedbaný chlast
Polaris Zverejnené 5. November, 2006 Zverejnené 5. November, 2006 No to je snad jasne nie? :) Vselico sa da zanedbat, ale sexik? UAAAAAA....hruuuza, des, konec, dovi, dopo.......ende :lol: :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz