Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Paris Hilton? Niekto ju chytil za pizdu, ona zjačala a každý si myslí že vie spievať? :lol:

Zverejnené

Mne lezie fantasticky na nervy Justin Timberlake.... naozaj nechápem na základe čoho ho pasovali za speváka. :lol:

Keď pustia v rádiu jeho SexyBack, do dvoch sekúnd ma šialene rozbolí hlava. :)

Zverejnené

neznasam nejaky turecky song od mojho tureckeho kolegu...ked to zacne spievat "i am sorry .... " uplne vybuchnem :lol:

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Cely hip-hop a rap :lol: a celkovo temer vsetky nove veci, co teraz hraju....no grc...par vynimiek sa najde...a ani na tu si neviem spomenut :)

Zverejnené

Budem kruty a budem generalizovat, ale drviva vacsina toho, co sa prezentuje ako rap a hip-hop!

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

A poprosím toho, kto napísal napísal na Tokio Hotel že :

"chlapci nezavidte im :lol: :)

to aj vy by ste chceli aby 15ky po vas saleli??? :) "

nech neuráža prosím 15-ky...... dakujem ;)

Zverejnené

momentalne Wham - Last Christmas.... na kazdej stanici, kazdych 15 minut raz to ide :lol:

Dudojenka>ty ich nebodaj pocuvas? :)

Zverejnené

Nie, ja ich práveže nenávidím a je to pre mňa urážajúce ak niekto povie že 15-ky po nich šalia.....lebo po nich nešaliem :lol:

Zverejnené

No hej, len sa to tazko vyvracia, ked vidis tie davy 15> dievcat ako za nimi saleju :lol: ber to tak, ze mozno si svetla vynimka :)

Zverejnené

hocičo od westlife, ešteže hudobnú stanicu zapnem iba v časoch najväčšej núdze

Zverejnené

keby mi zahrajú Britney, tak aj vstanem z mŕtvych a toho naničhodníka čo by to pustil osobne zaškrtím! :lol:

Zverejnené

Put your hands up for Detroit :lol:

- bracho mi vravel, že v Británii to ide každú chvíľu

Zverejnené

Ajk

mne sa zdá, že majú 11-14..... v škole mám takých rpíkladov veľmi veľa ked chodia s tričkami : I love Bill....a na MusicBoxe ak ste si všimli ten MatchBox, alebo čo to je, tak sú tam mená ako : Jana a Bill - 14 %, Mirka a Tom - 93 %

Zverejnené

na Britney mi nesahajte :lol:

k antiTokioHotel aliancii sa pripajam, kripli totalni su to...

Zverejnené

v poslednej dobe mi lezu na nervy tie spevacky co opustili skupiny a hraju velmi infantilne pesnicky s klipmi... Vid Gwen Stefani alebo Fergie.... No Doubt bola relativne dobra skupina

Zverejnené

No Doubt bola dobra skupina ked vydali prvy album, potom to s nimi slo uz tazko dole vodou

Zverejnené

nahodou my hump sa mi paci, dobre rozmaznanym hlasom to tam spieva a dobry text to ma :lol:

Zverejnené

FUJ jak sa ti to moze pacit,

HUMUS HUMUS HUMUS

ZAKAZAL BY SOM TO

POSRATY SPINAVY ODPAD, TO SI ANI NEZASLUZI BYT NAZYVANE HUDBOU

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov