Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Alex Wurz vybojoval pre Williams tretie miesto! :lol: Škoda len, že Nico Rosberg kvôli svojim chybám stratil príliš veľa a skončil až desiaty :)
phersu Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Tak toto bola veľká cena, už dlho sa nič nedialo a dnes toho až moc, Kubicov náraz, Massa a Fisichela diskalifikácia, Alonso a ešte niekto penalizácia, Alonso stále robil chyby no dnes bola haluz.
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 JJ, neboli to zlé preteky, dalo sa na čo pozerať. Ale fak ma mrzí ten Rosberg, jazdil na štvrtom mieste a potom sa kvôli svojim chybám prepadol až dozadu. Nebyť toho, Williams by bol oveľa úspešnejší.
chorche Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Nevidel som, ale z reportov i rozhovorov s fanusikmi mam slusny obraz. Valmi dobre preteky, Sato si urobil z Cigana dobry den! JEEEEEEEEEEEJ!!!! Nadhera, Sato je moj milacik! Kimi skoncil tiez pred tym blueznom. Nick Heidfeld, ale hlavne Alexander Wurz mi tiez urobili velku radost, konstatujem celkom vydarene preteky. Len skoda, ze Massa bol penalizovany. Niezeby som ho mal rad, ale kto ma zastavit tych blueznov na McLarenoch? Teda Hamilton mi je suma-fuk, ale timova rezia je timova rezia, to vysetrovanie, co bolo po minulej velkej cene, nebolo dosledne, Hamilton nepoprel totiz to, ze mal iste pokyny z boxov. To je minulost....
Sniper Zverejnené 17. Jún, 2007 Zverejnené 17. Jún, 2007 Som zvedavý na Indianapolis, teraz to ide na nove. Medzi Alonsom a Hamiltonom z McLarenu je jasná rivalita
chorche Zverejnené 18. Jún, 2007 Zverejnené 18. Jún, 2007 Vyhral to Hamilton, co sice nie je dobre, ale urcite lepsie, akobymal vyhrat ten uplakany Cigan, ktoremu odrazu zacalo vadit, ze ma konkurenta, ktory ho poraza! Skoda, ze Ferrari zasa svojim sposobom pohorelo. Inak to co za martana pristalo na 8. priecke?
chorche Zverejnené 11. Júl, 2007 Zverejnené 11. Júl, 2007 Otec s nadejnym svagrom boli v Silverstone, prave dnes som pozeral fotky, co mi poslal, dokonca aj jedno video. Pozeral som v TV! Boli to celkom zaujimave preteky, naozaj ma potesilo, ze Kimi skoncil 2. raz za sebou na najvyssej priecke! :lol:
Sniper Zverejnené 12. Júl, 2007 Zverejnené 12. Júl, 2007 Čo hovoríte na špionážnu aféru týkajúcej sa McLarenu a Ferrari? Chronológia špionážneho prípadu: Koniec októbra 2006: Stepney (Ferrari) po konci sezóny v Brazílii oznámil, že chce ostať v tíme Ferrari. V tej chvíli sa hovorilo o jeho novej pozícii vo Ferrari. Šéf mechanikov sa mal stať nástupcom Rossa Brawna na poste technického riaditeľa. Tím sa ale rozhodol inak a Stepney tak oznámil, že zrejme odíde z tímu. Koniec januára 2007: Stepney sa v rozhovore pre britský magazín Autosport vyjadril, že je veľmi sklamaný z rozhodnutia Ferrari nenominovať ho na post po Brawnovi. V roku 2007 si chcel vybrať voľno a plánoval hľadať nového zamestnávateľa. 23. február 2007 Ferrari ponúklo Stepneymu novú pozíciu vo vnútri tímu a dosadilo ho na šéfa vývoja výkonu auta. Pre Nigela to znamenalo menší cestovný stres a menej účastí na samotných pretekoch. 30. apríl 2007 Stepney a Coughlan (McLaren) sa stretli v rámci testov v Barcelone. Stepney odovzdal šéfdizajnérovi McLarenu viac ako 700 strán informácií a náčrtov o aute F2007. Okrem toho tam boli informácie o nastavení, taktike pre preteky, či organizačnej štruktúre v Maranelle Máj 2007 Stepney začal rokovať s tímom Honda. Nick Fry mu sľúbil, že spoločne s ním získa z Maranella aj viacero jeho kolegov 21. máj 2007 Šesť dní pred VC Monaka sa objavil v palivových nádržiach Ferrari záhadný biely prášok. Obvinenie: Sabotáž! Stred júna 2007 Coughlan kopíruje dokumenty Ferrari v kopírovacej službe. Predavačovi sú podozrivé materiály s logom Ferrari. Vďaka nemu sa po prvýkrát začne hovoriť o špionážnej afére medzi Stepneyom a Coughlanom 18. jún 2007 Ferrari požiadalo políciu v Modene o začatie vyšetrovania voči Stepneyovi 22. jún 2007 Talianska polícia vykonala domovú prehliadku u Stepneyho. Objavila pritom tajné materiály, ako i volant Ferrari, ktorý nemal Stepney v legálnom vlastníctve 23. jún 2007 Stepney odchádza na dovolenku do Filipín, pričom tvrdí, že je nevinný. Celú kauzu vníma ako diskreditačnú kampaň. 3. júl 2007 Ferrari prepúšťa Stepneyho. McLaren zároveň vydáva tlačovú správu, v ktorej obviňuje jedného zo svojich zamestnancov zo zisku technických informácií z Ferrari. Krátko na to sa svet dozvedá, že ide o šéfdizajnéra Mika Coughlana. Celú kauzu následne potvrzuje i Ferrari 4. júl 2007 V dome Stepneyho sa uskutočnila druhá domová prehliadka, v rámci ktorej nachádza polícia ďalšie dokumenty a počítačové dáta. Po obede šéf tímu McLaren Ron Dennis vo svojom novom motorhome hovorí: "Moja integrita je dôležitá, ale integrita tímu je ešte dôležitejšia!" McLaren vyvracia možnosť, že by materiály Ferrari využil. 5. júl 2007 Stepney vyjadril veľké prekvapenie z obvinení, ktoré voči nemu vzniesli. Aj naďalej sa cíti byť nevinným. Talianska polícia ho vypočúvala tri hodiny a v stanovisku uviedla: "Pán Stepney nám odpovedal na všetky otázky a chce dokázať svoju nevinu."
game Zverejnené 12. Júl, 2007 Zverejnené 12. Júl, 2007 to sú dvaja podivní konšpirátoriaj s tým kopírovaním je to podivnév apríli dostane dokumenty, v júni ich kopíruje v kopírovacej službe ... šéfdizajnér McLarenu nemá doma tlačiareň s kopírkou ? či kopírku ? keby to kopíroval len po večeroch, za týždeň dva to má skopírované hm
chorche Zverejnené 12. Júl, 2007 Zverejnené 12. Júl, 2007 Spionov by som dal velmi ochotne nahradit vzniknute skody, samozrejme, z vlastneho vrecka, ak by to nebolo mozne, tak by som im dal nejake nutene prace mimo automobiloveho priemyslu, pripadne basu na niekolko dni, nech je to odstrasujuci priklad pre vsetkych. A zakaz cinnosti v F1 navzdy - pokial mozno aj vo firmach dodavajucich komponenty a spolupracujucich s F1. :lol:
Sniper Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 Dnes vraj boli v Nurburgringu kvôli dažďu šialené preteky. O to viac ma teší 4. miesto Alexa Wurza z Williamsu, škoda len že 3. miesto mu ušlo o štvrtinu sekundy :lol:
phersu Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 No šialené ked som začal pozerať tak nič akurát Kimi skončil a Massa sa prepadol všetko nič moc
Sniper Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 Ja neviem, ja som to nevidel, bol som mimo TV, len v správach som videl že tam boli jedny hodiny za druhými :lol:
phersu Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 No hovorím to bolo na začiatku pretekov a potom už nič a ku koncu začalo tiež pršať a zasa nič som bol sklamaný.
chorche Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 Zla Velka Cena! V treningu havaria Hamiltona, v pretekoch odpadil Kimi, pred Massu sa dostal romsky spoluobcan.... Hej, aspon ten Wurz dost potesil....
phersu Zverejnené 26. August, 2007 Zverejnené 26. August, 2007 Dnes bola maximálne trápna F1 o ničom jediný "vzrušujúci moment" teda vlastne dva ked hned zo zaciatku spravil hodiny Trulli a potom keď Hamiltonovy praskla pneumatika inak totálne o ničom. Už nech začnu trate kde prsi
Sniper Zverejnené 29. August, 2007 Zverejnené 29. August, 2007 Kde sú tie časy keď Hill so Schumacherom sa bili o titul?F1 v polovici 90-tych rokov sa mi viac páčila.V F1 mi chýbajú také mená ako Villeneuve (kedysi jazdil oveľa lepšie), Irvine, Frentzen, Alesi, Berger, Mansell, Prost, Häkkinen...Pamätám si Coultharda keď patril medzi najmladších, teraz je veterán. Barichello tiež nebude v F1 už dlho. Mišo Schumacher skončil vlani a Ralf mu nesiaha ani po päty.F1 už dávno nie je to čo bývalo.
weirdo Zverejnené 29. August, 2007 Zverejnené 29. August, 2007 to je tym blbym napadom Bernieho a Maxa, ze chcu docielit, aby mal sancu kazdy ... potom to tak vyzera, ked sa vsetko unifikuje. Nikto nedonesie novy technicky napad, pretoze ten je uz vopred zamietnuty. Uprimne, ani mna uz nebavi F1. Skoda.
Sniper Zverejnené 29. August, 2007 Zverejnené 29. August, 2007 Pamätám si keď na každú VC som čakal celý týždeň, kvalifikáciu som pozerával od začiatku do konca a keď sa na začiatku pretekov postupne rozsvietili všetky červené semafory a potom zhasli tak som mal pulz možno aj 200 :lol:Také nervy som nikdy nemal pri žiadnom športe ako pri štarte F1.
tomassi Zverejnené 9. September, 2007 Zverejnené 9. September, 2007 Kvalifikáciu pozerám od začiatku do konca, ale hlavný pretek je čím ďalej tým menej záživný z tejto som videl len ako Lewis fantasticky predbehol Kimi-hoa ten španielsky škrček zase vyhralnech už je koniec sezóny a práši z McLArren-u preč, lebo taký človek ako on, tam vôbec nezapadá
phersu Zverejnené 10. September, 2007 Zverejnené 10. September, 2007 Včerajšia cena zasa poslabšia jediné okamihy keď Coulthard vyletel z trate a super predbehnutie Räikkönena Hamiltonom. Ale inak slabota a k víťazovi sa nevyjadrujem = prostitut jeden
Sniper Zverejnené 13. September, 2007 Zverejnené 13. September, 2007 F1: McLaren prišiel o všetky body v Pohári konštruktérov Tím seriálu F1 McLaren Mercedes prišiel za účasť v špionážnej afére proti Ferarri o všetky body v pohári konštruktérov v aktuálnej edícii prestížnych motoristických pretekov. Dvadsaťpäťčlenná rada Svetového motoristického športu (FIA) tak rozhodla na svojom štvrtkovom parížskom zasadnutí. Okrem bodového postihu udelila FIA "strieborným šípom" pokutu vo výške 100 miliónov dolárov. V hodnotení jazdcov však Lewisovi Hamiltonovi aj Fernandovi Alonsovi body zostanú v pôvodnej výške. Trest pre tím Rona Dennisa, ktorý talianska konkurencia obvinila z použitia technických dokumentov (780 strán) získaných špionážou, sa v posledných dňoch pred vynesením verdiktu očakával. Šéfdizajnér McLarenu Mike Coughlan tieto dokumenty údajne prevzal od bývalého šéfmechanika talianskej stajne Nigela Stepneyho, ktorý navyše čelí obvineniam zo sabotáže monopostov Ferrari pred Veľkou cenou Monaka. Mená oboch inžinierov figurovali v kauze už pred prvým zasadnutím rady, ktoré pôvodne McLaren zbavilo všetkých obvinení, proti čomu sa však Ferrari odvolalo. Záverečný verdikt o vine a treste dodali prípadu aj kópie obsahu e-mailovej korešpondencie medzi pilotom McLarenu Fernandom Alonsom a jeho krajanom Pedrom de la Rosom, ktorý údajne tiež materiálmi disponoval. Viac info na www.f1.sk
RoSo Zverejnené 16. September, 2007 Zverejnené 16. September, 2007 http://www.f1.sk/spionazna_kauza/index.php?clanok=23391 Čech Radovan Novák je jedným z porotcov, ktorý hlasoval za to, aby stajňa McLaren prišla o všetky body v Pohári konštruktérov a taktiež zaplatila pokutu 100 miliónov dolárov. "Ja som sa napríklad pýtal, prečo nesúdime Ferrari. Tie materiály si medzi sebou menia špióni, takže je jasné, že niečo musia mať aj oni. Lenže Ferrari je pre Medzinárodnú automobilovú federáciu sväté," vyslovuje zaujímavý názor Radovan Novák. "Je to nedotknuteľná ikona. Jednoducho, do Ferrari sa nejde." V prípade spolupráce pilotov však FIA sľúbila, že nebudú potrestaní. "Lenže Mosley je proti McLarenu a neznáša sa s Ronom Dennisom," dodával Novák v exkluzívnom rozhovore pre MF Dnes. "Preto chcel, aby Hamilton s Alonsom prišli o body a podporil ho taktiež taliansky zástupca. A Talian, to je Ferrari. My ostatní sme hovorili, že by to bolo nespravodlivé," odhaľuje zaujímavosti Novák.
Odporúčané príspevky