Skočiť na obsah

Formula 1 (po sezónu 2007)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

to chlapci akože srandujú

polepení reklamami ako dedina čohrá 2.B triedu

- viem, že IGN bude silným sponzorom, ale toto :lol:

• Pred 1 mesiacom...
  • Odpovedí 342
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• weirdo

61

• tomassi

60

• RoSo

44

• Sniper

42

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Neviete, ci sa da odsledovat najblizsia VC Australie niekde na nete?

Zverejnené

FORZA FERRARI

Mr. Kimi Raikkonen (a to by som si v zivote nepomyslel, ze toto poviem s nadsenim, s akym to hovorim) vyhral GP Australia!!!

Uboziak Felipe .... snad sa to zlepsi ....

Priaznivci McLarenu mozu byt radi, Alonso je druhy, Hamilton treti a tak maju celkovo o bod viac ako Reds.

Zverejnené

F1 už dávno nie je o schopnostiach pilotov ale o tom ako je dobre zostrojený monopost. Viď Hamilton. Preboha kto to je?!?! :lol:

Zverejnené

toto iste sa podarilo aj Villeneuveovi v jeho prvej GP. tiez sa ludia pytali "kto je ten nymand?". Skoncil ako majster sveta. takze mozno predsalen v nom nieco bude.

a aby si si nemyslel ... v minulosti si s naprd monopostom tiez nevyhraval ... nieco ako Honda teraz.

Zverejnené

Villeneuve do F1 prišiel ako majster neviem čoho, nejakej podobnej súťaže a v F1 skončil celkovo druhý, majstrom sa stal až o rok. A to najmä vďaka tomu že v tých rokoch (1996-97) mal Williams bezkonkurenčne najlepší monopost. Sezónu 1996 vyhral s vyše 100 bodovým náskokom.

v minulosti si s naprd monopostom tiez nevyhraval ... nieco ako Honda teraz.

No a čo som povedal? Úspech je na 90% postavený na monoposte, 10% na schopnostiach pilota.
Zverejnené

No a čo som povedal? Úspech je na 90% postavený na monoposte, 10% na schopnostiach pilota.

Teraz si potopil Schumachera, to ti nedarujem :lol:
Zverejnené

Myslím že Schumacher svojho času bol naozaj výnimočný pilot, ale treba povedať že po roku 1999 Ferrari malo skutočne vynikajúci monopost, ktorý nemal konkurenciu. Myslím že v tom čase by každý lepší pilot sediaci vo Ferrari boli minimálne vicemajster. Príklad Barichello - to nikdy nebol dobrý pilot, iba priemer, ale sedel v dobrom aute.

Zverejnené

Po 10 kolách som to musel vypnúť, lebo som sa rozhodol komu držať palečky a vývoj sa mi vôbec nepáčil a chcelo sa mi spať

som rád, že Napoleón skončil nakoniec 2. a "nikto" 3. (kliknite si sem a uvidíte, kto je ten nikto +CLiCK)

Zverejnené

Zjova! Kimi to natrel tym striebornym sipom s ich sibnutym vedenim i pilotom! TO JE ONO! Mrzi ma kolizia Coultharda s Wurzom....

Zverejnené

No počkajte si zopár pretekov a uvidíte ako sa dá auto zhyndrovať

Kimi je v tom totiž odborník

Zverejnené

Never zasa vsetkemu, co pocujes a precitas si, Kimi je skratka macher.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Todt: Kimiho motor meniť nemusíme(zatiaľ)

som to vedel, možno ešte tent pretek mu ako tak auto vydrží, ale v Bahrajne do cieľa nedôjte

ja som si skutočne myslel, že na vine je nespolahlivý Mclaren, ale v skutočnosti je to v Kimim

nestčí iba vedieť perfektne jazdiť, treba vedieť jazdiť tak, aby to auta vydržalo

Zverejnené

Už som sa tešil, že Alonso bude štarovať z 1-tky, ale kde sa dvaja bijú . . .

no ono sa to dalo viacmenej čakať, výsledky z predkvalifikácii hovoria za seba

inak Hamilton by mohol skončiť opäť na bedni

Zverejnené

Jeden z dôvodov prečo som prestal sledovať F1 sú tie 'podľa mňa' nezmyselné pravidlá o motoroch, pneumatikách a pod.

Podľa mňa to neurobí súťaž atraktívnou. Stajne sú vlastne takto umelo obmedzované, a nemôžu zo seba vydať všetok možný maximum.

Myslím že závody by boli atraktívnejšie keby boli o niekoľko metrov širšie trate, viac by sa možno predbiehalo. Síce v prípade takého Monaka by to bolo zložitejšie ale ostatné by sa mohli rozšíriť.

Zverejnené

kurnik som bol na búde a tak som toto nevidel

Výsledky VC Malajzie:

1 F. Alonso McLaren B 56 1:32:14.930 - 201,894

2 L. Hamilton McLaren B 56 +0:17.557 - -

3 K. Räikkonen Ferrari B 56 +0:18.339 - -

4 N. Heidfeld BMW B 56 +0:33.777 - -

5 F. Massa Ferrari B 56 +0:36.705 - -

6 G. Fisichella Renault B 56 +1:05.638 - -

7 J. Trulli Toyota B 56 +1:10.132 - -

8 H. Kovalainen Renault B 56 +1:12.015 - -

mohol byť dobrý pretek

Zverejnené

McLaren ide dobre. Williams ani neviem ako dopadol. Ale čo som počul vraj tieto preteky boli dosť nudné.

Zverejnené

Závod bol o ničom nič sa tam nedialo, škoda že nezačalo pršať mohlo to byť zaujímavejšie. Okrem snahy Massu predbehnúť Hamiltona a jeho následné vyletenie to bola totálna nuda :lol:

Zverejnené

1 K. Räikkonen Ferrari B 1:33.162

2 F. Massa Ferrari B 1:33.679 +0:00.517

3 L. Hamilton McLaren B 1:34.110 +0:00.948

4 F. Alonso McLaren B 1:34.161 +0:00.999

ostatných sa písať neoplatí, lebo 5. Jarmo Trulli mal stratu +0:01.734

na ferrari a hl. kimi sa s novým motor a prázdnou nádržou opäť predvádza,

ale neviem či mu to v hlavnom preteku bude niečo platné

Zverejnené

Aktuálna informácia z Bahrajnu: Safety Car si stále bezpečne drží prvú pozíciu pred súpermi... :lol:

Prečo McLaren a Ferrari majú skoro také isté monoposty? :) Kto sponzoruje McLaren?

Zverejnené

šak Voda prešla k McLaren, či na čo si narážal?

nepochopil som to

1 F. Massa

2 L. Hamilton

3 K. Räikkonen

už si asi vieš kto je ten Niekto Hamilton

- inak vyzerá to na fajn šampionát, kde sú až 4 adepti na titul

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Niekto Hamilton je len saso do partie, ale ukazal talent.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Aj som zabudol že dnes bola VC Monaka. Čo robil Räikkönen že skončil ôsmy za Wurzom z Williamsu? :lol:

Zverejnené

Trochu to poserinkal v ramci kvalifikacie, ked startoval az zo 16. miesta, posun o 8 miest V MONACU je husarsky kusok....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

VC Kanada:

Videli ste ako Kubica rozbil monopost? :lol:

Teraz to ide na nove.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov