Skočiť na obsah

Formula 1 (po sezónu 2007)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mam otazku pre znalcov F1.

preco sa na chladenie pouziva prave vzduch, ked je spojeny s nevyhnutelnym odporom vzduchoveho stlpca?

este su mi zname mozne complikacie s pouzitim oleja alebo vody, ale nechapem preco sa nepouzivaju tekute plyny.

preco sa na chladenie nepouzivaju ultra-lahke plyny ako napr vodik alebo dusik, ktory sa da zmrazit az takmer k nule?

• Odpovedí 342
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• weirdo

61

• tomassi

60

• RoSo

44

• Sniper

42

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

a co by sa pouzivalo na chladenie dusika, ked sa zohreje?

vzduchu je neobmedzene mnozstvo. chladiaca kapacita je ovela vyssia. aj v normalnych autach sa pouziva chladiaca zmes, ale v konecnom dosledku sa ochladzuje vzduchom.

Zverejnené

Weidro ja som nereagoval na to, že Schumi skončí, ale na to, že po tom čo Kimi-mu vymenili tú prasknú gumu, tak mu kolo na to opäť praskla tá istá

tuším ľavá zadná, čo je vrcholením jeho problémov v McLarren-e a preto sa bude sťahovať a kde inde ako do Maranello-a

Zverejnené

Ja chcem, aby Schumi vyhral titul! A to viete, ze toho strapateho, co ma naskok 12 bodov pred nim, nemusim.... Ani Schumiho, ale volim mensie zlo. Ci skonci? Polemiky nekoncia, niektore haluzomeratne informacie maju mozno stipku logickeho zakladu, ale dost vela veci naznacuje, ze hej. Len aby mal Kimi dobru masinu. O to ide....

Zverejnené

YEEEEEEEEES

Forza Ferrari

... a dufam, ze toto budem kricat aj po tlacovke

Zverejnené

schumi konci! parada :lol:

inak dobry zavod, len som znechuteny z neskutocnej Ferrari loby v pripade trestu pre Alonsa. Moze mi niekto povedat, kde akoze Massu blokoval?

Zverejnené

:lol: :) :) ;) ;)

;) ;) ;) ;) ;)

Obrázok

SKLADAM POKLONU TOMUTO CLOVEKU

THE BEST F1 PILOT EVER

ODCHADZA LEGENDA ...

Zverejnené

Ja chcem aby vyhral Alonso.

A moja starká je rada ze Schumi konecne odisiel :lol:

Zverejnené

ano Schumacher je pan boh, a ja ho uznavam.

Dlhe roky som F1 velmi pozorne sledoval, ale uz take 2-3 roky, je mi vpodstate cela ukradnuta...

Zverejnené

Pri formuľkách sa veľmi dobre spí :lol:

Súhlas, driemalo sa mi ešte len začali :)
Zverejnené

Tak Schumi odchadza...Som fanusik Ferrari,ale tym som sa stal kvoli Eddiemu Irvineovi a jeho heroickemu boju o majstra,ked si Schumi zlomil nohu...no a potom mi to ostalo...Ale naspat k Schumimu...Mozte mat na neho akykolvek nazor,mozte ho milovat ci nenavidiet,jedno je iste - odchadza legenda...Ten clovek sa pre jazdenie narodil a robil svoju pracu vzdy naplno,aj ked niekedy prekrocil hranicu unosnosti..Za to,co dokakazal,mu patri obdiv...a nielen za zatial 7 titulov majstra sveta,ale aj za to,ze dokazal dostat Ferrari tam,kde dostal...lebo mozno si nepamatate,ale pred Schumim a este v Schumiho zaciatkoch u nich bolo Ferrari priemerny tim s bandou amaterov,ktorym v pit stopoch horeli monoposty a pripravovali si 3 pneumatiky na prezutie...

Som stastny,ze som mohol sam sledovat karieru jednej legendy,u Peleho sa mi to nepodarilo vobec,u Gretzkeho len sklonok kariery,Schumiho som mohol vychutnavat v plnej krase...A to si budem navzdy pamatat...

Zverejnené

Nemám ho rád, viacmenej cítim k nemu odpor, ale to, že odchádza pán jazdec, pravdou je a aj ostane

som zvedavý, či ostanem fandiť Strieborným Šípom, lebo toho Napolleóna tiež moc nemusím alebo sa spolu s IceMAN-om presuniem k Marranelo-istom

Zverejnené

Ja ostanem verný McLarenu. Len dúfam, že Alonso sa z tohto tímu bude porúčať najneskôr po dvoch sezónach.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

takže na š###### roštu budú Renault-y a za nimi hneď Hondy,

Napoleón vyhral kvaldu, Kimi 5. a Šumák 6.

- dúfam, že Fisicho nebude brzdiť zvyšok poľa a tým dá priestor na únik Alonso-vi

Zverejnené

Forza Ferrari. MSC won GP Shanghai!

:) ;) ;) :lol: :) ;) ;) ;)

Zverejnené

China Grand Prix

1. M.Schumacher

2. F.Alonso

3. G.Fisichella

4. J.Button

5. P.de la Rosa

6. R.Barrichello

7. N.Heidfeld

8. M.Webber

- kurnik som nepozeral

ako sa Míša dostal dopredu, bolo to hneď po štarte alebo . . .

- pozerám, že Kimi má za sebou opäť perfektný pretek

Zverejnené

- kurnik som nepozeral

ako sa Míša dostal dopredu, bolo to hneď po štarte alebo . . .

ano, alebo
Zverejnené

1. F. Massa - Ferrari 1:29.599

2. M. Schumacher - Ferrari 1:29.711

3. R. Schumacher - Toyota 1:29.989

4. J. Trulli - Toyota 1:30.039

5. F. Alonso - Renault - 1:30.371

6. G. Fisichella - Renault - 1:30.599

7. J. Button - Honda 1:30.992

8. R. Barrichello - Honda 1:31.478

.

.

.

11. K. Räikkönen - McLaren 1:30.827

13. 4 P. de la Rosa - McLaren 1:31.254

:lol: :) :) ;) ;)

Zverejnené

no doriti ...

Michaelovi gratulujem aj tak. Je to velky jazdec.

Zverejnené

No dopadlo to úplne na ho..o. Schumi je jednoznačne najlepší jazdec aj dnes to potvrdil a poslednú sezónu by mal vyhrať.

• Pred 2 týždňami...
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov