Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 27. August, 2006 Zverejnené 27. August, 2006 mam otazku pre znalcov F1.preco sa na chladenie pouziva prave vzduch, ked je spojeny s nevyhnutelnym odporom vzduchoveho stlpca? este su mi zname mozne complikacie s pouzitim oleja alebo vody, ale nechapem preco sa nepouzivaju tekute plyny. preco sa na chladenie nepouzivaju ultra-lahke plyny ako napr vodik alebo dusik, ktory sa da zmrazit az takmer k nule?
weirdo Zverejnené 27. August, 2006 Zverejnené 27. August, 2006 a co by sa pouzivalo na chladenie dusika, ked sa zohreje? vzduchu je neobmedzene mnozstvo. chladiaca kapacita je ovela vyssia. aj v normalnych autach sa pouziva chladiaca zmes, ale v konecnom dosledku sa ochladzuje vzduchom.
tomassi Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Weidro ja som nereagoval na to, že Schumi skončí, ale na to, že po tom čo Kimi-mu vymenili tú prasknú gumu, tak mu kolo na to opäť praskla tá istátuším ľavá zadná, čo je vrcholením jeho problémov v McLarren-e a preto sa bude sťahovať a kde inde ako do Maranello-a
chorche Zverejnené 7. September, 2006 Zverejnené 7. September, 2006 Ja chcem, aby Schumi vyhral titul! A to viete, ze toho strapateho, co ma naskok 12 bodov pred nim, nemusim.... Ani Schumiho, ale volim mensie zlo. Ci skonci? Polemiky nekoncia, niektore haluzomeratne informacie maju mozno stipku logickeho zakladu, ale dost vela veci naznacuje, ze hej. Len aby mal Kimi dobru masinu. O to ide....
weirdo Zverejnené 10. September, 2006 Zverejnené 10. September, 2006 YEEEEEEEEES Forza Ferrari ... a dufam, ze toto budem kricat aj po tlacovke
Darkman Zverejnené 10. September, 2006 Zverejnené 10. September, 2006 schumi konci! parada :lol: inak dobry zavod, len som znechuteny z neskutocnej Ferrari loby v pripade trestu pre Alonsa. Moze mi niekto povedat, kde akoze Massu blokoval?
weirdo Zverejnené 10. September, 2006 Zverejnené 10. September, 2006 :lol: :) :) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) SKLADAM POKLONU TOMUTO CLOVEKU THE BEST F1 PILOT EVER ODCHADZA LEGENDA ...
Wink Zverejnené 11. September, 2006 Zverejnené 11. September, 2006 Ja chcem aby vyhral Alonso. A moja starká je rada ze Schumi konecne odisiel :lol:
hisham Zverejnené 11. September, 2006 Zverejnené 11. September, 2006 Pri formuľkách sa veľmi dobre spí :lol:
cizy Zverejnené 11. September, 2006 Zverejnené 11. September, 2006 ano Schumacher je pan boh, a ja ho uznavam. Dlhe roky som F1 velmi pozorne sledoval, ale uz take 2-3 roky, je mi vpodstate cela ukradnuta...
Ignatius Zverejnené 11. September, 2006 Zverejnené 11. September, 2006 Pri formuľkách sa veľmi dobre spí :lol:Súhlas, driemalo sa mi ešte len začali :)
tomba Zverejnené 11. September, 2006 Zverejnené 11. September, 2006 Tak Schumi odchadza...Som fanusik Ferrari,ale tym som sa stal kvoli Eddiemu Irvineovi a jeho heroickemu boju o majstra,ked si Schumi zlomil nohu...no a potom mi to ostalo...Ale naspat k Schumimu...Mozte mat na neho akykolvek nazor,mozte ho milovat ci nenavidiet,jedno je iste - odchadza legenda...Ten clovek sa pre jazdenie narodil a robil svoju pracu vzdy naplno,aj ked niekedy prekrocil hranicu unosnosti..Za to,co dokakazal,mu patri obdiv...a nielen za zatial 7 titulov majstra sveta,ale aj za to,ze dokazal dostat Ferrari tam,kde dostal...lebo mozno si nepamatate,ale pred Schumim a este v Schumiho zaciatkoch u nich bolo Ferrari priemerny tim s bandou amaterov,ktorym v pit stopoch horeli monoposty a pripravovali si 3 pneumatiky na prezutie... Som stastny,ze som mohol sam sledovat karieru jednej legendy,u Peleho sa mi to nepodarilo vobec,u Gretzkeho len sklonok kariery,Schumiho som mohol vychutnavat v plnej krase...A to si budem navzdy pamatat...
tomassi Zverejnené 12. September, 2006 Zverejnené 12. September, 2006 Nemám ho rád, viacmenej cítim k nemu odpor, ale to, že odchádza pán jazdec, pravdou je a aj ostane som zvedavý, či ostanem fandiť Strieborným Šípom, lebo toho Napolleóna tiež moc nemusím alebo sa spolu s IceMAN-om presuniem k Marranelo-istom
RoSo Zverejnené 12. September, 2006 Zverejnené 12. September, 2006 Ja ostanem verný McLarenu. Len dúfam, že Alonso sa z tohto tímu bude porúčať najneskôr po dvoch sezónach.
tomassi Zverejnené 30. September, 2006 Zverejnené 30. September, 2006 takže na š###### roštu budú Renault-y a za nimi hneď Hondy, Napoleón vyhral kvaldu, Kimi 5. a Šumák 6.- dúfam, že Fisicho nebude brzdiť zvyšok poľa a tým dá priestor na únik Alonso-vi
weirdo Zverejnené 1. Október, 2006 Zverejnené 1. Október, 2006 Forza Ferrari. MSC won GP Shanghai! :) ;) ;) :lol: :) ;) ;) ;)
tomassi Zverejnené 1. Október, 2006 Zverejnené 1. Október, 2006 China Grand Prix 1. M.Schumacher 2. F.Alonso 3. G.Fisichella 4. J.Button 5. P.de la Rosa 6. R.Barrichello 7. N.Heidfeld 8. M.Webber - kurnik som nepozeralako sa Míša dostal dopredu, bolo to hneď po štarte alebo . . .- pozerám, že Kimi má za sebou opäť perfektný pretek
weirdo Zverejnené 1. Október, 2006 Zverejnené 1. Október, 2006 - kurnik som nepozeral ako sa Míša dostal dopredu, bolo to hneď po štarte alebo . . .ano, alebo
tomassi Zverejnené 7. Október, 2006 Zverejnené 7. Október, 2006 1. F. Massa - Ferrari 1:29.5992. M. Schumacher - Ferrari 1:29.711 3. R. Schumacher - Toyota 1:29.9894. J. Trulli - Toyota 1:30.0395. F. Alonso - Renault - 1:30.371 6. G. Fisichella - Renault - 1:30.599 7. J. Button - Honda 1:30.9928. R. Barrichello - Honda 1:31.478...11. K. Räikkönen - McLaren 1:30.827 13. 4 P. de la Rosa - McLaren 1:31.254 :lol: :) :) ;) ;)
weirdo Zverejnené 8. Október, 2006 Zverejnené 8. Október, 2006 no doriti ... Michaelovi gratulujem aj tak. Je to velky jazdec.
phersu Zverejnené 8. Október, 2006 Zverejnené 8. Október, 2006 No dopadlo to úplne na ho..o. Schumi je jednoznačne najlepší jazdec aj dnes to potvrdil a poslednú sezónu by mal vyhrať.
tomassi Zverejnené 8. Október, 2006 Zverejnené 8. Október, 2006 - no ja som s priebehom na Suzuka-e spokojný
tomassi Zverejnené 22. Október, 2006 Zverejnené 22. Október, 2006 výsledky kvaldy VC BRA - labutia pieseň z 10. pozície veru nieje BohVieCo -dúfam, že Kimi ukáže čo od neho môžme v budúcej sezone čakať
Odporúčané príspevky