Ignatius Zverejnené 6. Júl, 2006 Zverejnené 6. Júl, 2006 Nejak to tu utíchlo... To už to nikto nesleduje? Ja som náhodou včera v novinách videl výsledky USA a ľutujem, že som to nevidel - koľko srandy muselo byť, keď toľkí vypadli :lol: Som len chcel inak jednu pikošku - v rokoch 2008 až 2010 bude mať v rámci formule monopol Bridgestone a aj Microsoft...(pneumatiky a nejaká tá elektronika) :) Viac tu
chorche Zverejnené 25. Júl, 2006 Zverejnené 25. Júl, 2006 Je to na hruzu, stale vyhravaju ti isti a aj ten prekliaty Nemcisko straca na toho skaderuku-skadenohu vela bodov....
RoSo Zverejnené 25. Júl, 2006 Zverejnené 25. Júl, 2006 Veruže je to des, u mňa zavládla totálna apatia. Dávno už nedúfam, že McLaren získa pohár konštruktérov :lol:
chorche Zverejnené 25. Júl, 2006 Zverejnené 25. Júl, 2006 Montoya mal byt vyrazeny omnoho skor! Nielen z McLarenu! On mal mat zablokovane dvere do F1 z fleku a basta!
weirdo Zverejnené 30. Júl, 2006 Zverejnené 30. Júl, 2006 FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2006 Zverejnené 30. Júl, 2006 Ako dopadla dnes Formula? Ani neviem že dnes bola :lol:
RoSo Zverejnené 30. Júl, 2006 Zverejnené 30. Júl, 2006 Ako dopadla? Na ***. Jasné double pre červených :lol: Kimi "len" tretí.
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2006 Zverejnené 30. Júl, 2006 Mňa zaujímajú Webber a Rosberg. Aj keď rátam že 7-8 miesto by bol OBROVSKÝ úspech.
RoSo Zverejnené 30. Júl, 2006 Zverejnené 30. Júl, 2006 Webber a Rosberg nedokončili. Webber v 60-tom kole došiel do boxov s plameňmi šľahajúcimi z motora a Nico Rosberg vypadol hneď v úvode po jazdeckej chybe.
tomassi Zverejnené 5. August, 2006 Zverejnené 5. August, 2006 Kimi opäť vyhral kvaldu dúfam, že už konečne vyhrá, resp. že mu vydrží auto
tomassi Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 Jenson Button získava pri svojom 113. štarte v F1 svoje premiérové víťazstvo!!!2. Pedro de la Rosa (McLaren Mercedes)3. Nick Heidfeld (BMW Sauber)4. Rubens Barrichelloostaní + 1 kolopoľskí debutant - "hodinár" Robert Kubica bodoval na 7. mieste Kimi ako obvykle nedokončilvyzerá to tak, že to bola jeho chybano sú aj hlasy, že Liuzzi išiel do tej inkriminovanej zákruty až príliš pomaly
Sniper Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 Prečo vyhral Button keď som videl kolo pred koncom krúžiť ako prvého Massu? Čo sa vysypal? A ešte za Massom bol niekto.
Darkman Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 kolo pred koncom bol udaj o najrychlejsich kolach :lol: Inac, pekne preteky, ktore mali asi vsetko, co ma poriadny zavod F1 mat.
tomassi Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 Axel ty si pozeral nejakú inú veľkú cenu?? alebo si videl, že zajazdil najrýchlejšie kolo edit voda skutočne tomu preteku pomohla Všimli ste si, že Monaco a Hungaroring 2 asi najnudnejšie preteky seriálu sú v tomto ročníku :lol: Monaco bolo aj minuký rok, ale stále je to Monaco
Sniper Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 Možno to bolo aj najrýchlešie kolo. Nepozeral som to, len som mal na pozadí pustený TV.
Ignatius Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 Pre nás, čo to prespali a nepozerali - čo sa stalo zvyšku tých očakávaných adeptov na čelné pozície? /Kimiho ste už načrtli/
RoSo Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 Keď som dnes počul, že vypadol Schumi aj Alonso, hneď sa mi zlepšila nálada. A druhé miesto Pedra de la Rosu je super.
chorche Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Mam taky slabucky pocit, ze Webbera u Franka Williamsa strieda Wurz. Oblubeny Aussie za oblubeneho Rakusana? Ani dobre, ani zle, preteka aj tak aj onak jeden z mojich oblubenych pilotov. Hungaroring dopadol vyslovene sokujuco....
tomassi Zverejnené 27. August, 2006 Zverejnené 27. August, 2006 Mmm weidro do boxov sa chodí po jednom :lol: takže po dnešku je mi definitívne jasné, že Kimi sa budúcu sezónu sťahuje
weirdo Zverejnené 27. August, 2006 Zverejnené 27. August, 2006 a ty si co za propheta?to, ze Schumi nevyhra titul (a btw o tom vobec nie je rozhodnute), neznamena, ze sa na to vysere.
Odporúčané príspevky