tomassi Zverejnené 25. Október, 2007 Zverejnené 25. Október, 2007 no uvidímeja som však plný otázok ohľadom realizácieči budú svetlá aj na monopostoch alebo len okolo tratetaktiež musia mať pripravené skvelé riešenie nejakej búračky, lebo v tej rýchlosti a podmienkach, to bude umenie sa vyhnúťnechajme sa prekvapiť a dúfajme, že sa čo najskôr dozvieme viac
weirdo Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 myslim ze cela trat bude osvetlena nakomplet, vratane bezp. zon. iba hladisko bude v tme a bude to akoze kruty efekt. tak nejak to vidim.
tomassi Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 aj ja si myslím, len to musia mať fakt poprdely vyriešené, aby tie svetlá neosvetlovali jazdcov a tým by im pekne znepríjemňovali pretek
aljak63 Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 taaaak a mame po uzasnej sezone! paradna bola, a GP Brazil bola AMAAAAAZING! Kimi to konecne dokazal, to co sa mu nepodarilo za 5 rokov v McLarene sa mu podarilo za 1 rok u Ferrari! To hovori za vsetko... Nech je buduca sezona aspon taka krasna ako tato! Inak nas caka dlllllhaaaa zimna prestavka - ale myslim ze ani cez nu nebude nuda! Bude hlavne zaujimave sledovat co bude s Fernandom - lebo vlastne od neho zavisy cely vymienaci kolotoc! A hned nas inspiroval do novej sezony aj vynoveny calendar, bohuzial bez Indy, ale zato tam je Valencia a Singapur... a aj sa tesim na nove okruhy! co by som este povedal? hmmm... FORZA KIMI & SCUDERIA FERRARI :lol: mohli by sme si spravit nejaku mini anketu, s nejakymi kategoriami, ved ja to nejako vymyslim :)
tomassi Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 aj ja sa teším na nové okruhy, len nie som BohVieAko nadšený tým, že po BRA a TUR sa aj tu bude jazdiť v protismere hodinových ručičiekAutodromo Jose Carlos Pace bol proste jedinečný originál, ale myslím, že to bude len takou malou chybičkou krásynech si už Napoleon vyberie tým, kde mu budú skákať kolo zadku a ude mať v team-e aj 2, ktorá mu bude robiť koberec
Stevo98 Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 Singapur by sa mal ist v noci, nie?
aljak63 Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 Ano Ano - to bude historicka udalost v F1! Este nikdy nic takeho nebolo... ja si to osobne predstavujem asi tak ked sa jazdi IRL pod umelym osvetlenim - ale to su vacsinou ovaly, a klasicky mestsky okruh si neviem az tak dobre predstavit! No som riadne zvedavy na to ako to bude prebiehat! btw. STEVO - vitam ta na fore, urcite budes prinosom v sport kategoriach! A to je super!!! :) a behom tohoto tyzdna chystam anketu o tejto sezone, budeme hlasovat ohladom naj okamihov sezony... tesite sa ? :lol:
Stevo98 Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 Dufam, ze to tu bude minimalne tak dobre ako kedysi na POST fore :) (sorry za reklamu). Na anketu sa nepochybne tesim :lol:.
tomassi Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 Vidím, že sa tu na šport dohliadavďaka a teraz k veci aljak dobre si rozmysli ako tú anketu spravíš, aby sme zbytočne nemali duplicitné témy, OK?
aljak63 Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 neboj sa tomassi... pridam ju sem, asi zajtra! Teda dufam :) Bude tu vela kategorii a v kazdej po 3 nominacie asi a potom mozeme o tom diskutovat a pod :lol: bude to pohoda, skoro asi ako hlasovanie novinarov o nejake trofeje :) hehe
aljak63 Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 A je to tu... konecne som dal dokopy anketu ohladom uplnyulej sezony... Inspiroval som sa jednym casopisom! No snad sa vam to bude pacit a zahlasujete, uznavam ze niektore kategorie su trochu odveci, ale v tom casopise sa snazili rozobrat asi vsetko, takzeee... do zatvoriek som napisal nominacie podla casopisu, ale mozete tam kludne dat aj nieco ine, tie nominacie su tam len tak pre orientaciu a mozno vam pomozu pri rozhodovani alebo pri spomenuti si niektorich situacii na trati :lol: KATEGORIE ANKETY: Jazdec roku (K.Raikkonen, L.Hamitlon, F.Alonso) Team roku (McLaren, Ferrari, Bmw Sauber) Auto roku (McLaren MP4-22, Ferrari F2007, Bmw Sauber F1.07) Motor roku (Mercedes-Benz FO1086, Renault RS27, Ferrari 056) Osobnost roku (M.Mosley, A.Hamilton, N.Stepney) Odchod roku (A.Wurz, S.Speed, T.Tomita, G.de Ferran) Zavod roku (GP Europe, GP China, GP Canada) Manever roku (Hamilton & Raikkonen in Italy, Alonso & Massa in Europe, Massa & Kubica in Japan) Smoliar roku (M.Webber in Japan, R.Kubica in China, N.Rosberg in USA) Bojovnik roku (R.Dennis vs FIA, T.Sato in Canada, V.Liuzzi in Japan) Jazda roku (L.Hamilton in Canada, F.Alonso in Italy, K.Raikkonen in France) Novacik roku (L.Hamilton, H.Kovalainen, S.Vettel) Hriesnik roku (N.Stepney, L.Hamilton, F.Massa) Kvalifikant roku (L.Hamilton, F.Alonso, K.Raikkonen) Start roku (S.Speed in Spain, A.Sutil in USA, D.Coulthard in Bahrain, T.Sato in France, R.Barrichello in Turkey) Pokazeny start roku (R.Schumacher in China, F.Massa in GB, J.Trulli in Spain) Technicky maler roku (Honda RA107, Toyota TF107, prevodovka RedBull a ToroRosso) Kiks roku (McLaren in Hungary, L.Hamilton in China, Ferrari in Japan) Hanba roku (McLaren a spionazna afera, lucenie s GP France, F.Tost vs S.Speed) Havaria roku (R.Kubica in Canada, F.Alonso in Japan, L.Hamilton in Europe, K.Raikkonen in Italy)
tiborco Zverejnené 2. November, 2007 Zverejnené 2. November, 2007 Tak Fernando opúšťa definitívne Mclaren...link sem nehodím,je to skroro na každej stránke...Som z toho dosť smutný,Fernanda mám rád :) ...bohužiaľ ale vzťahy boli na bode mrazu,keď to napokon takto dopadlo...v tejto sezóne sa v Mclarene toho udialo dosť(ale i v celej F1),ale je o tom zbytočné tu teraz vypisovať.... Dúfam,že apoň nájdu veľmi kvalitnú náhradu,špekuluje sa o Kovalainenovi a Rosbergovi,a osobne by som jedného z tejto dvojice aj bral Želám veľa šťastia Fernandovi do budúcnosti a nech sa mu bude dariť v jeho budúcom tíme :lol:
aljak63 Zverejnené 3. November, 2007 Zverejnené 3. November, 2007 nooo nikomu sa nejako nechce zacat s tou anketou... tak idem to skusit ja! Jazdec roku - Kimi Raikkonen Team roku - Ferrari Auto roku - McLaren MP4-22 Motor roku - Mercedes-Benz FO1086 Osobnost roku - Max Mosley Odchod roku - Scott Speed Zavod roku - GP Europe Manever roku - F.Massa & R.Kubica in Japan Smoliar roku - Mark Webber in Japan Bojovnik roku - Ron Dennis vs FIA Jazda roku - Kimi Raikkonen in France Novacik roku - Lewis Hamilton Hriesnik roku - Nigel Stepney Kvalifikant roku - Lewis Hamilton Start roku - Lewis Hamilton in Australia Pokazeny start roku - Fernando Alonso in Canada Technicky maler roku - Honda RA107 Kiks roku - Lewis Hamilton in China Hanba roku - McLaren a spionazna afera Havaria roku - Robert Kubica in Canada
Tom182 Zverejnené 3. November, 2007 Zverejnené 3. November, 2007 tak to skusim aj ja: Jazdec roku - Lewis HamiltonTeam roku - McLarenAuto roku - McLaren MP4-22Motor roku - Mercedes-Benz FO1086Osobnost roku - sem by som zaradil J.Villeneuve (aj ked momentalne F1 nejazdi)Odchod roku - Scott SpeedZavod roku - GP CanadaManever roku - Hamilton, RaikkonenSmoliar roku - Mark Webber in JapanBojovnik roku - LiuzziJazda roku - Kimi Raikkonen in FranceNovacik roku - Lewis HamiltonHriesnik roku - MassaKvalifikant roku - Lewis HamiltonStart roku - Lewis Hamilton in AustraliaPokazeny start roku - Fernando Alonso in CanadaTechnicky maler roku - Honda RA107Kiks roku - Ferrari in JPNHanba roku - ze kripli ako massa a sato stale jazdia :lol:Havaria roku - Robert Kubica in Canada Prianie roku - aby sa F1 precistila od "talentov" typu massa, sato, yamamoto...
phersu Zverejnené 3. November, 2007 Zverejnené 3. November, 2007 Jazdec roku K.RaikkonenTeam roku FerrariAuto roku McLaren MP4-22,Motor roku Mercedes-Benz FO1086Osobnost roku M.MosleyOdchod roku A.WurzZavod roku GP CanadaManever roku Massa & Kubica in JapanSmoliar roku R.Kubica in ChinaBojovnik roku R.Dennis vs FIAJazda roku K.Raikkonen in FranceNovacik roku L.HamiltonHriesnik roku N.StepneyKvalifikant roku L.HamiltonStart roku Pokazeny start roku R.Schumacher in ChinaTechnicky maler roku Honda RA107Kiks roku L.Hamilton in ChinaHanba roku McLaren a spionazna aferaHavaria roku R.Kubica in Canada
aljak63 Zverejnené 3. November, 2007 Zverejnené 3. November, 2007 TOM182 Mna by len zaujimalo ci vies co sa vobec stalo Ferrari v Japonsku, ked si to oznacil za kiks roku, alebo co takeho strasneho porobil Massa aby mal u teba titul hriesnik roku... No a tvoji vitazi v kategorii hanba roku - to nekomentujem! Keby ti jazdci nevedeli jazdit tak im zmluvu proste nedaju, a ani superlicenciu (a nieto este zeby si Ferrari podpisovali ako ty vravis "kripla")... inak neberem ti nazor, iba by ma zaujimalo ze ci vies preco si ich tam zvolil :lol:
tomba Zverejnené 3. November, 2007 Zverejnené 3. November, 2007 Jazdec roku (K.Raikkonen, L.Hamitlon, F.Alonso) Team roku (McLaren, Ferrari, Bmw Sauber) Auto roku (McLaren MP4-22, Ferrari F2007, Bmw Sauber F1.07) Motor roku (Mercedes-Benz FO1086, Renault RS27, Ferrari 056) Osobnost roku (M.Mosley, A.Hamilton, N.Stepney) ani jeden Odchod roku (A.Wurz, S.Speed, T.Tomita, G.de Ferran) Zavod roku (GP Europe, GP China, GP Canada) Manever roku (Hamilton & Raikkonen in Italy, Alonso & Massa in Europe, Massa & Kubica in Japan) Smoliar roku (M.Webber in Japan, R.Kubica in China, N.Rosberg in USA) Bojovnik roku (R.Dennis vs FIA, T.Sato in Canada, V.Liuzzi in Japan) Jazda roku (L.Hamilton in Canada, F.Alonso in Italy, K.Raikkonen in France) Novacik roku (L.Hamilton, H.Kovalainen, S.Vettel) Hriesnik roku (N.Stepney, L.Hamilton, F.Massa) Kvalifikant roku (L.Hamilton, F.Alonso, K.Raikkonen) Start roku (S.Speed in Spain, A.Sutil in USA, D.Coulthard in Bahrain, T.Sato in France, R.Barrichello in Turkey) nemozem posudit,nepamatam Pokazeny start roku (R.Schumacher in China, F.Massa in GB, J.Trulli in Spain) detto Technicky maler roku (Honda RA107, Toyota TF107, prevodovka RedBull a ToroRosso) Kiks roku (McLaren in Hungary, L.Hamilton in China, Ferrari in Japan) Hanba roku (McLaren a spionazna afera, lucenie s GP France, F.Tost vs S.Speed) Havaria roku (R.Kubica in Canada, F.Alonso in Japan, L.Hamilton in Europe, K.Raikkonen in Italy)
aljak63 Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 Este by som sa rad vyjadril ku kauze F.Alonso vs McLaren Tak po tomto kroku davam McLaren na listinu nie moc oblubenych teamov!!! Vyhodit si 2nasobneho majstra sveta - no pekna blbost! Len aby malo ich babatko - maly Lewisik viac priestoru na trati a menej konkurencie... Ron Dennis u mna stratil profesionalnu hodnotu, a cely McLaren sa mi odcudzil svojimi praktikami! No ale teraz budu mat aspon jasnu jednotku v teame... som zvedavi kto bude tomu Velevaznemu Panovi Hamilotonovi robit otroka, ja vsak dufam ze to nebude ani jeden z dvojice Nico a Heikki - radsej nech jazdia v priemernych teamoch ako by mali robit dvojku namyslenemu anglicanovi! A keby nahodou tam niekto z tych dvoch isiel - dufam ze potom by aspon stabilne porazali "pana pretekara" hamilotna... ale aby si 22rocne decko hovorilo ze kto moze jazdit s nim a kto nie? No to uz je moooc!!! Co sa tyka buducnosti Fernanda... po jeho odchode z McLarenu sa vravi najma o teamoch ako Renault a Red Bull, a ciastocne aj o Toyote, Williamse, ci dokonca Honde! Myslim ze z tychto teamov by bol asi najlepsia volba Renault - ktory uz teraz prislubil obrovske zlepsenie do novej sezony... vyzera to tak ze Fisico pojde kade lahsie a tak miesto by aj bolo! A dufam ze by potom tvoril jazdecky tandem s Heikkim... Hmmm... a co povedat na koniec? McLaren :lol: ........... Fernando :)
tomba Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 McLaren som nikdy nemal rad,takze mi bolo v podstate jedno,jedno mi to nebolo len z jedineho pohladu,a to z pohladu Ferrari a to len v tom najlepsom,bo sposob,akym McLaren dokopal druhy tim k obidvom trofejam,je fenomenalny a neopakovatelny :lol: A k Alonsovi,Briti nezniesli jeho velkohube vyhlasenia cez sezonu a ani to,ze Alonso nedokopal Hamiltona k titulu a tak ho vysmarili - celkom pochopitelne,nevysmaria si svojho najoblubenejsieho najrozmaznanejsieho a koniec-koncov svojho...Osobne si myslim,ze Alonso teraz skonci v Renaulte,bo ta situacia mi uplne pripomina futbalovy trh a velkeho hraca,ked prestupuje z velkoklubu do velkoklubu - najprv dementi a vyhlasenia,ze v ziadnom pripade do toho timu a zrazu bum - hrac je tam,kde uz ho predtym aj tak videla polka sveta...
tiborco Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 No,možno detail,ale Alonso nebol surovo vyhodený,ako sa tu píše...ozaj si myslím,že to bola spoločná dohoda,tak ako to bolo v médiach prezentované...A viem,že o titul jazdcov sme prišli vlastnou chybou,myslím si,že mali sa orientovať viac predsa na dvojnásobného majstra sveta ako nováčika...na jednej strane je dobré propagovať rovnocenosť,na druhej strane u takýchto podobne silných jazdcov v jednom tíme to spôsobuje problémy...Nemám rád,že niektorí za všetko vinia Lewisa,alebo naopak Fernanda...obidvaja sa o to pričinili a + ešte mnoho ďalších faktorovOsobne som ja viac fandil Fernandovi... Ale je o tom asi už zbytočné tu vypisovať.... Každopádne som fanúšik Mclarenu,ale fandím aj Fernandovi do budúcnosti
tomassi Zverejnené 8. November, 2007 Zverejnené 8. November, 2007 citam, ze buduca sezona sa bude jazdit bez trakcnej kontrolymyslim, ze to serialu F1 pomoze a jednotlive preteky budu zaujimavejsielen sa bojim, ze Sato a spol. budu robit este vacsie problemy ako doteraz
aljak63 Zverejnené 10. November, 2007 Zverejnené 10. November, 2007 CO JE NOVE VO SVETE F1? - FIA obvinila Renault zo špionáže v McLarene - Williams potvrdil Rosberga a Nakajmu pre buduci rok - Schumi chystá návrat do kokpitu Ferrari pri testoch - Chandhok bude ako druhý Ind v histórii v kokpite F1 - Glock dostal ponuku z Toyoty, ale stále má zmluvu s BMW - de la Rosa ponúka svoje jazdecké služby McLarenu - Hakkinen definitívne ukončil kariéru v motošporte - Alonsov nástupca stále neznámy (Sutil alebo Kovalainen?)
tiborco Zverejnené 5. December, 2007 Zverejnené 5. December, 2007 Tak nejaké "infošky"z F1: V Jereze sa testuje ako s drážkovanými pneumatikami a aj so slickmi,ktoré by sa mali vrátiť asi v sezóne 2009...a jazdci si slicky chvália,včera boli Heidfeld a Button najrýchleší a mali obuté slicky Mclraren ich nasadí asi v piatok... Fisico zas testoval pre Force Indiu,Nico Hulkenberg bude testovať pre Williams...atď Na a okolo sitúacie Alonsa a okolo Mclarenu ešte rozhodnutie nepadlo...Podľa správa by mal Alonso zakotviť v Honde,čo však Honda popiera,alebo v Renaulte,Fernando navyše chce iba ročný kontrakt pre istotu a špekuluje sa,že od sezóny 2009 je už dohodnutý s Ferrari No a v Mclarene druhú miesto stále nie je obsadené - špekuluje sa o Heikki Kovalainenovi,čiže opäť by bol Fín v Mclarene,potom Sutil,ale vraj ten už zaviazaný pre Force India...no a Rosberga Williams oficiálne potvrdil pre seba,i keď vraj to nemusí byť tak isté.... No som zvedavý,každého z týchto troch by som bral :lol: I keď aj Ralf si nejak nárokuje :) :)
3sis Zverejnené 5. December, 2007 Zverejnené 5. December, 2007 tak ten mclaren aj mna teda napína, tiež by som bola zvedavá, pre koho sa rozhodnú, ale zase ich na druhej strane chápem, že tolko zvažujú výber...nechcú mať určite problémy takého typu ako tento rok...a čo sa týka ralfa...tak to ani komentovať sa nedá...:lol:
Odporúčané príspevky