Skočiť na obsah

Formula 1 (po sezónu 2007)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

šak jasné, lebo vie čo slovné spojenie FAIR-PLAY znamená

a netúži stoj čo stoj po titule za akúkoľvek cenu

jazdí pre potešenie - vlastné aj priaznivcov rýchlych motorov

• Odpovedí 342
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• weirdo

61

• tomassi

60

• RoSo

44

• Sniper

42

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ale ale,tomassi,ked vedome porusim pravidla a bohorovne sa priznam,bo viem,ze mi nadelia smiesny trest,to povazujes za Fair-play???Ja to skor povazujem za vychcanost, prilievanie benzinu do ohna,ale ok-a,bude sa mat na co spominat...Ale FAIR-PLAY? :lol:

Zverejnené

Taaaak a uz som tu :lol: konecne tu mate F1 experta... ste radi?

no ja to vidim takto - hamilton moze uz hocico, jeho nepotrestaju! nenavidim ho viacej ako som kedysi neznasal Schumachera! snad to McLarenom zajtra Ferrari natru... KIMI by mohol vyhrat! Na brazilii celkom vie, aj ked tu zatial nevyhral, ale zatial 3x 2miesto... a vlastne raz tu "vyhral" - rok 2003, no len akosi tam bol vtedy chaos a nakoniec senzacne bolo vitazstvo prisudene fisichellovi na jordane (neuveritelne)!

take ale pome SCUDERIA FERRARI.. KIMI & FELIPE... rulezzz!

dneska o 18tej pride prvy z klucovych okamihov weekendu :)

Zverejnené

no pekne

1. príspevok a hneď takto

- zvyšujeme warn na 20% :)

ale ne, teraz vážne

na to "víťazstvo" si pamätám

kimi tuším išiel do boxov, potom niečo odjazdil a kvôli havarke ukončili pretek, ale museli odrátať 1-2 kolá kvôli regulárnosti a pravidlám

a tak Kimi klesol

ale to sa McLaren-om stávalo častejšie, že?

mne Kimi-ho víťazstvo prekážať nebude, len nech titul získa Luis

inak keby sa náhodou stal víťazom ten španielsky škrček, žiadne reakcie nečakajte, lebo by som dostal ban

na kvaldu sa teším aj ja

budem sa opakovať, keď poviem, že viac ako na pretek samotný aj keď teraz asi ani nie :lol:

Zverejnené

No ta GP Brazil 2003 bola fakt chaoticka, a vlastne keby sa jazdilo dokonca by vyhral asi Coulthard, kedze 2 kola predtym isiel z prveho miesta do boxov... potom vrazil Webber do barieri a cela trat bola nezjazdna (uz vtedy mali byt podla mna cervene vlajky), potom tam Alonso v plnej rychlosti nabehol na jednu z pneumatik a rozbil renault na cucky... V tom kole kimi vysiel z idealky a predbehol ho Fisico! Zavod bol zastaveny, a prave v tej chvili buchol Fisicovi motor, Trullimu dosiel benzin a Kimi bol na veste do boxov... Alonso hoci nabural skoncil na 3.mieste, na podium ale nedosiel... Kimi vysiel na najvyssi stupienok a Fisico na 2. - ale asi den na to prisla staznost na presetrenie vysledkov a nakoniec bolo vitazstvo prisudene Fisicovi... no a potom Kimi musel vratit trofej za vitazstvo, a nedostal 10 bodov, ale len 8 - prisiel teda o 2, a prave tie 2 body mu chybali neskor k titulu... dost neprijemne!

no ale teraz k 2007 roku... bude to ohromny suboj a myslim ze jazyckom na vahach bude nakoniec massa - mame sa teda na co tesit! Ferrari nesmie chybovat, a BMW, alebo hoci aj Red Bull alebo Williams sa musia riadne hnad dopredu aby hamilton nebol v prvej 5ke!

tomassi ... aj moderatori mozu dostat Banned?

Zverejnené

off-topic

aj keď som mod, tak pre mňa platia rovnaké pravidlá ako pre ostatných členov fóra

ak sa Ti to zdá zvláštne, tak uvidíš, že toho čo toto fórum odlišuje od post-u je viacero

Zverejnené

jasne, ved v to verim ...

btw. 3.trening vyhral Felipe!

myslim ze kvalifikacia bude velmi tesna a o spic sa samozrejme pobiju ako vzdy ferrari a mclaren!

Zverejnené

Pekne

nevadí, že nemáme PP

hlavné je, že oboch rivalov má Luis za sebou a medzi ním a Napoleon-om je ešte Kimi

neviem či do druhého kolečka nebude ako 1. vchádzať Mark Webber :lol:

Zverejnené

Cerveni su diabolski rychli,parada...Staci eliminovany Hamik,vyzera to na double...

Zverejnené

No dneska to bude ste zaujimave... Inak zase ma Hamilton (ako obvykle) nasral! Je logicke ze ak niekto vychadza z boxov a vedla neho ide jazdec v kole na cas ze sa mu uhne! Teda aspon by to malo byt logicke, ale vcera si "niekto" s cislom 2 na nose vychadza z boxov, vedla neho Kimi v rychlom kole a on ide do zakruty tak ako keby tam isiel sam, Kimi potom vysiel kusok von z trate a aj to je jedna z pricin preco je az na 3.mieste, ktore sice neni zle, ale preco by sa mal niekto uspokojit s niecim ked mal jasne na viac? Dalsi preslap Hamiltona (uz ani nepocitam kolky v sezone) - opat bez trestu (ako inak)! Proste Hamilton je milacik FIA ... preto on trest dostat nikdy nemoze! Je to cele smiesne tato politika v F1!

no vsetko sa rozpletie uz dneska od 18:00! tak budem sa tesit ako to vsetko dopadne!

lets go KIMI & FELIPE... Viva SCUEDARIA FERRARI

Zverejnené

Od startu nas deli pol hodinka a neviem ako u vas, ale u mna napatie nezavratne stupa...

otazka je len jedna: KTO BUDE MAJSTER???

iba pripomeniem ako je kto na tom: Hamilton 107, Alonso 103, Raikkonen 100

btw. a este pripomeniem s akym bodovym ziskom mali ist jazdci do poslednej GP ak by sa jednalo v ramci pravidiel a jazdci mclarenu by boli diskvalifikovany z GP Hungary (za nelegalnu prevodovku)... to nechapem preco to ostalo bez povsimnutia!!! Takze vyzeralo by to takto: Raikkonen 102, Alonso 98, Hamilton 97 - Co vy nato?

FIA & Hamilton :lol:

Zverejnené

Ale MajsterSveta má momentálne na konte 107 a myslím si, že mu budú aj stačiť a ak nie, tak si to vyjazdí sám a na nikoho pomoc sa spoliehať nemusím

dnes budeme počuť

C L i C K

- tak si chlapci natrénujte slová

Zverejnené

dnes je to zaujímavé v Brazílii ...

celý tento rok to bolo akési nie veľmi príťažlivé, teda aspoň pre mňa, ale koniec to zrejme vynahradí ...

aljak, kľud :lol:

Zverejnené

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WEEEE ARE THE CHAAAAAAAAMPIONS!!!!

Zverejnené

...::: KIMI RAIKKONEN :::...

what a wonderful world!!!

kimi nr1 :lol:

ferrari nr1 :)

Zverejnené

Gratulujem!

Scuderia sa ukázala ako veľký team

to prečo Hamilton spomalil a išiel ako by mal pripnutú vlečku s náhradnými dielmi ani vedieť nechcem

:lol: :) :)

na veciach vraj treba vidieť pozitíva a tu je nevýhra a odchod gubatej prašiny z teamu

Zverejnené

AND THE CROWD GOES WILD!!!

Aljak, az pridem do Trnavy pozret, tak zeby si tam bol! na F1 Champions som este nepripijal :) :lol: :)

Zverejnené

Moje pocity su zmatene. Som rad, ze vyhral Kimi a je mi luto, ze nevyhral vo farbach McLarenu.

Zverejnené

Kuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nemozem moc pit,zajtra rano o siestej vstavam...

Ale,poviem pravdu,vedel som vysledok a tolko ludi,kolko som objal za tento vecer som doteraz za jeden vecer neobjal...Kukol som prve dve kola a potom poslednych 5 kol(ak sa stalo medzi tym nieco mimoriadne dajte veda) a...

FORZA FERRARI,FORZA KIMI

Dnes zacinam verit v prveho Boha - toho formuloveho...Bez ziadnych pochybnosti,bez ziadneho odstrelenia...Toto je lepsi titul nez ktorykokolvek Schumacherov titul,i ked tie boli tiez pekne, hlavne ten prvy...Ale toto,toto su neskutocne emocie...

DAKUJEM ZA TENTO DEN

FORZA SCUDERIA FERRARI!!!

Zverejnené

Tak,prve nebezpecenstvo zazehnane, komisari nevedeli dokazat,ze islo o nedovolenu zmes...Teplota paliva,ktora moze byt o desat stupnov nizsia ako teplota vzduchu,bola nizsia o dalsie dva-styri stupne,pricom teplota vzduchu vraj bola 37 stupnov...

McLaren sa odvolal,vsetko najdete tu

Dost ubohy pokus si myslim,ale chapem ho,ide o velke prachy.

Ale Ron ma aspon Pohar konstrukterov,ktory mu vyrobili vlastni zamestnanci,takze vsetci sme spokojni,nie,tomassi? :lol:

Zverejnené

Neboj weirdo neni to pravda. Je to parada, KIMI vyhral. Len skoda ze som to nevidel :lol:

Na stretku sa bude pripijat na slavu Kimiho :)

!!!FORZA FERRARI!!! !!!FORZA KIMI!!!

Zverejnené

Phersu, este to nie je zazehnane. to Ronove odvolanie sa mi nepaci. jedna vec ma ale povzbudzuje ... FIA si sama vytvorila precedens pri spionazi McLarenu - jazdci su ti, ktori jazdia, oni za to nemozu. takze teraz by mali maximalne zobrat body teamom. ak by to tak nebolo a Kimi dodatocne pride o Championa, hadzem s F1, pretoze to uz so sportom nebude mat nic spolocne.

Zverejnené

Titul je definitivne v spravnych rukach,maximalka hrozi strata bodov v pohari konstrukterov abo pripadne aj strata bodov jazdcov,ale so zakonzervovanim pozicii...

Este par viet z ohlasov tlace:

´L'Unione Sarda´: "Majstovstvá sveta sa skončili červeným zázrakom Ferrari."

'El Pais': "Ferrari, to je tím. McLaren je pseudotím, prístav egoistov, ktorí používajú jednotu len ako nálepku. Rodina Ferrari udelila McLarenu lekciu. Alonso je tretí, na červených nemal. V McLarene bol Kimi porazeným, vo Ferrari sa stal víťazom."

'Radio Copa': "Ferrari je mužstvo, McLaren banda."

:lol: :)

Zverejnené

myslím, že ste si dostatočne udreli a kopli to bezvládneho o zdrveného, tak by už aj mohlo stačiť

Singapur sa bude jazdiť v noci

- som skutočne zvedavý, ako to bude zrealizované

už tu takýto nápad, Sepang (Malajzia), totiž bol, ale vtedy bol zmietnutý zo stola

vraj kvôli bezpečnosti a pod.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov