Skočiť na obsah

Veci, ktoré rozjasnia deň

Odporúčané príspevky

Zverejnené

...v poslednej dobe je v nasej firme baby boom... zo zamestnankyn sa bud stavaju mamicky alebo zo zamestnancov oteckovia...

v nasom kancli, kde nas je dokopy 14 jedna odisla na matersku, uz nam aj babatko prisla ukazat, dalsia bola v piatok posledny krat v praci, ide na matersku, a tretia je v 7 mesiaci..

a aby toho nebolo malo, dvoch chlapov co mame v kancli, tak su cerstvi oteckovia...

proste same babatka...ked sa postasti a poctia nas navstevou, sadneme si, oni kecaju o tych krasnych zazitkoch, a my sa len divame s veselymi ockami a pocuvame...

to viem mat potom cely den usmev na tvari a iny pohlad na svet :lol: to je jedna z mnohych veci co vedia rozjasnit den

Zverejnené

keď je niekto cudzí veľmi milý, ochotný, pomôže, poradí, a pomôže, to ma vie neskutočne zahriať v tejto nechutnej uponáhľanej neosobnej Bratislave

keď 3ročný brat dobehne ku mne a z ničoho nič mi dá takú nemotornú detskú pusu a hneď zas uteká ozlomkrky preč :lol:

keď si príjemne pokecám niekde, kde by som to vôbec nečakala

keď ma priateľ príde navštíviť do roboty :)

Zverejnené

keď je niekto cudzí veľmi milý, ochotný, pomôže, poradí, a pomôže, to ma vie neskutočne zahriať v tejto nechutnej uponáhľanej neosobnej Bratislave

toto aj mna, ale o to viac ma rozculi ked som taky k niekomu a hned pocuvam blbe reci ze o co mi ide atd...akoby uz clovek nemohol len tak druhemu helfnut

• Odobrať bod 1
  • Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

vrátnik na intráku, spýtal sa ma:

"čo ste taká smutná?"

a tak som sa usmiala a povedala:

"nie som"

tak sa pekne usmial, že som sa zasmiala a aj on...

rozjasnilo mi to tie dlhé chvíle samoty na intráku... :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

prvý sneh zimy..to sa každý rok teším jak decko, aj keď sa do pár hodín roztopí :lol:

nové knižky

vôňa kávy

SMS

keď sa zobudím, doma nikto nie je a môžem vychutnávať ticho

kvety

pohľadnica/list.. klasická pošta

nočné rozhovory na icq... :) .. to milujem :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Keď sa zobudím vyspinkaný a plný sily do ďalšieho dňa :lol:

a ešte okrem toho ...

úsmev, nežné slovo, pohladenie, vychutnávanie kofoly :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov