doll Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 ...v poslednej dobe je v nasej firme baby boom... zo zamestnankyn sa bud stavaju mamicky alebo zo zamestnancov oteckovia... v nasom kancli, kde nas je dokopy 14 jedna odisla na matersku, uz nam aj babatko prisla ukazat, dalsia bola v piatok posledny krat v praci, ide na matersku, a tretia je v 7 mesiaci..a aby toho nebolo malo, dvoch chlapov co mame v kancli, tak su cerstvi oteckovia... proste same babatka...ked sa postasti a poctia nas navstevou, sadneme si, oni kecaju o tych krasnych zazitkoch, a my sa len divame s veselymi ockami a pocuvame... to viem mat potom cely den usmev na tvari a iny pohlad na svet :lol: to je jedna z mnohych veci co vedia rozjasnit den
Bijou Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 keď je niekto cudzí veľmi milý, ochotný, pomôže, poradí, a pomôže, to ma vie neskutočne zahriať v tejto nechutnej uponáhľanej neosobnej Bratislave keď 3ročný brat dobehne ku mne a z ničoho nič mi dá takú nemotornú detskú pusu a hneď zas uteká ozlomkrky preč :lol: keď si príjemne pokecám niekde, kde by som to vôbec nečakala keď ma priateľ príde navštíviť do roboty :)
Nokia Zverejnené 7. December, 2008 Zverejnené 7. December, 2008 keď je niekto cudzí veľmi milý, ochotný, pomôže, poradí, a pomôže, to ma vie neskutočne zahriať v tejto nechutnej uponáhľanej neosobnej Bratislave toto aj mna, ale o to viac ma rozculi ked som taky k niekomu a hned pocuvam blbe reci ze o co mi ide atd...akoby uz clovek nemohol len tak druhemu helfnut 1
arwiel Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 vrátnik na intráku, spýtal sa ma: "čo ste taká smutná?"a tak som sa usmiala a povedala:"nie som" tak sa pekne usmial, že som sa zasmiala a aj on... rozjasnilo mi to tie dlhé chvíle samoty na intráku... :lol: 1
Aikaterine Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 prvý sneh zimy..to sa každý rok teším jak decko, aj keď sa do pár hodín roztopí :lol:nové knižkyvôňa kávySMSkeď sa zobudím, doma nikto nie je a môžem vychutnávať tichokvetypohľadnica/list.. klasická pošta nočné rozhovory na icq... :) .. to milujem :)
lopata555 Zverejnené 13. September, 2009 Zverejnené 13. September, 2009 Keď sa zobudím vyspinkaný a plný sily do ďalšieho dňa :lol: a ešte okrem toho ... úsmev, nežné slovo, pohladenie, vychutnávanie kofoly :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz