game Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 L.E.G.von Trips založil tému o 5 hlavných veciach v našom živote možno to bolo niekomu hneď jasné, niekomu sa možno ťažšie vyberalo ... priority sa časom trochu menia, čo je prirodzené... no ... okrem tých "veľkých" vecí sú menšie, alebo úplne "bezvýznamné" maličkosti, ktoré nečakane prinesú radosť, rozjasnia deň, či jednoducho sa nad nimi pousmejeme a zabudneme, alebo sa na nejakú maličkosť pamätáme roky a je nám pri tom dobre ... stalo sa mi, že som mala na ulici problém s bicyklom, jedna úplne neznáma žena prešla z druhej strany, aby mi pomohla :) padol predo mnou zo stromu gaštan a rozlúpol sa ... vykukol krásny lesklý , a ja som pri ňom stála uprostred ulice a snažila sa ho vyslobodiť :lol: že zbieram jesenné listy, keď ma niečím upútajú ... takéto drobnosti ... môže to byť milovanie sa, pri ktorom som si poriadne buchla hlavu a bolo to smiešne a krásne že som našla náhodou jednu pokazenú brošňu, ktorá mala krásny kamienok, a na ulici som sa s ním hrala, ako nádherne láme svetlo ... ;) tieto ma teraz len tak napadli ... vaše drobné úsmevy sú určite krajšie ... :) drobnosti, ktoré nám rozjasnia deň ;)
Sniper Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 Keď kamarátovi padla osa do piva. Mal som z toho ohromnú radosť. Keď som na automatoch vyhral 400 Sk (hral som raz v živote, aby si niekto nemyslel) a kamarát nič (ale to iný, to nie ten čo mu osa padla do piva).
nutrinka Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 východ slnka po prebdenej a prekecanej noci s priateľmiuznanie po tvrdej práciobjatie v nečakanej chvílidobrý nákup v kníhkupectve/antikvariáteúsmev venovaný mnekvety ako darček toto je pár vecí, ktoré mi dokážu vyvolať úsmev na tvári
cizy Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 nic ma nenapada asi sa mi take nieco este nestalo
pralinka Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 -pohlad na male babatko, ako si lezi v kociku, nozicky ma vylozene niekde vysoko, usmev od ucha k uchu, no kto sa ma lepsie? :)-ked prestane prsat, vyjde slnko a na oblohe je duha-ked ma niekto pochvali, za hocico, asi som este poriadne nedospela, ale vazne ma vie potesit, ak ma rodicia pochvalia za hocijaku blbostku :lol: stoji mi to za to urobit, len kvoli tomu, aby mali radost -ked na Vianoce snezi :) a tak dalej
cizy Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 spomenul som si ked som bol v anglicku, isli sme s kamosom do agentrury cez pesiu zonu a taky mlady chalan tam sedel na ulici oprety o mur s gitarou a hral Damiena Rice-a a uplne dobre to hral, haluz
Ajk Zverejnené 11. August, 2006 Zverejnené 11. August, 2006 - silny teply dazd v tropicky den a nasledna vona asfaltu- vona zeleznice na stanici- snehove vlocky v odraze poulicnych lamp, ked idem v zime rano do skoly a vsade je kopec cerstveho neposypaneho a neodhrabanho sneho + to ticho co to sprevadza- pocutie nejakeho songu v situacii, kvoli ktorej si ten song zapamatam- smutne jesenne dni maju tiez svoje caro a mam ich rad- slovenska hymna po hokejovom zapase :lol:
chorche Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 1. stretnutie s kamoskou (...kamosom)2. Mail alebo SMS od kamosky3. Pohlad na nocnu oblohu plnu hviezd4. Vitazstvo oblubeneho muzstva5. pocutie oblubenej skladby.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 ked citim nasledovne : 1. ked otvaram vrecko s instantnou polievkou a tesne po otvoreni mozem vdychnut ten zavan 2. ked rozbalim novucicku vonnu sviecku, ktora este nie je vydychana zoschnuta a zosuverena 3. ked ma mama otvoreny odlakovac a mozem sa motat okolo a dychat 4. ked idem po ulici a zacitim vonu spaleneho nizkooctanoveho benzinu zo starej skody 5. ked som v knihkupectve a mozem dychat cerstve knihy
Andulqa Zverejnené 14. August, 2006 Zverejnené 14. August, 2006 -vona dazda a pokosenej travy -ked na Vianoce snezi a ked kracam po snehu a on mi vrzga pod nohami -ked sa rano zobudim a vedla mna lezi moj drahy a ja sa k nemu mozem hned zrana schulit, skoda ze tych prilezitosti je zatial len par do roka -ked ma niekto pochvali -ked vidim male babo a este lepsie ked ho mozem vziat na ruky, pohladit, pritulit :lol: a vela dalsich veci, potesi hocijaka malickost, teraz ma ale nejak nic nenapada :)
arwiel Zverejnené 15. August, 2006 Zverejnené 15. August, 2006 telefonát, SMS, mail, správa cez ICQ, SSka, správa cez Skype od priateľov objatie keď to človek najviac potrebuje letný dážď a potom vdychovanie výparov zo zeme nočné rozhovory za svetla mesiaca a hviezd no najviac: stretnutie s priateľmi
Wittmann Zverejnené 15. August, 2006 Zverejnené 15. August, 2006 1. zbožnujem hudbu - dokáže upokojiť a aj vyhecovať2. ked sneží a nočná obloha je do orančova3. príjemný letný dážd, vôňa a čerstvý vzduch po ňom4. ked vyhraje moje mužstvo HC Steelers Smolenice5. úsmev
hisham Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 Keď si na mňa niekto nečakane spomenieKeď sa s niekým môžem naozaj porozprávať Keď ma niekto pochváli (to milujem)Keď sa premôžem a idem aspoň na 3 hodiny niekam ďaleko so psomKeď môžem niekomu spraviť naozaj radosť
Wink Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 Mne den rozjasni aj to ked sa nahodou potknem na zastavke ( ako napriklad minule :lol: ) alebo ked sa mi podari si nestastne roztrhnut tasku ( ako napriklad dnes :) ) Co uz vsak na sebe sa da zasmiat najlepsie :)
weirdo Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 vcera mi rozjasnilo den, ze som sa po takmer dvoch rokoch skontaktoval s jednou holkou, ktora pre mna napriek tomu, ze sme o sebe dlho nic nevedeli, stale dost znamena
hisham Zverejnené 20. September, 2006 Zverejnené 20. September, 2006 Vôňa kníh a vôňa kávy :lol: mmh.
gowinda Zverejnené 28. Jún, 2007 Zverejnené 28. Jún, 2007 ranný sex :lol: potom lamictal a hudba na nečakanom mieste :) a najlepšie všetky tri dokopy :)
indiana Zverejnené 4. Júl, 2007 Zverejnené 4. Júl, 2007 Keď ponorím nos do vlasov mojej dcérky a ešte stále voňajú takou tou neopakovateľnou detskou vôňou.Keď mi môj extra pubertálny syn dá pusu, alebo sa inak milo zachová ( bez papuľovania a machrovania).Krásne je hľadieť do plameňov táboráka, sedieť len tak v tichu alebo spievať:...jak dřív bylo líp...(ach, kde sú tie časy...)
Cactales Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 keď niekto uzná, že moja námaha mala skutočne zmysel keď stretnem starých priateľovkeď ma niekto nečakane poriadne rozosmejekeď si kúpim niečo, čo som mal už nejaký čas v pláneniekedy aj ranná prechádzka lesomkeď sú všetci okolo mňa dobre naladení a dokážu to preniesť aj na mňakeď ja dokážem niekomu zlepšiť náladu... 1
doll Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 maznanie...sexik :lol: to by som na rozjasnenie velmi potrebovala.....
game Zverejnené 29. September, 2007 Autor Zverejnené 29. September, 2007 ako dávno už som nezastala na ceste pohrať sa s nájdeným kamienkom ... či zdvihnúť jesenný list krásnej farby veľmi by som potrebovala rozjasniť svoje posledné dni stačilo by, aby ma neustále nebolela hlava ... 1
cheki Zverejnené 23. November, 2007 Zverejnené 23. November, 2007 Vela toho co mi rozjasni den ste uz spomenuli...ale teraz mam zdravotne problemi tak mam take tmave dni...a jeden s najtmavejsych som mal nedavno....bola sobota a mal som mat stuzkovu, lenze som lezal v nemocnic...stala sa vec ktora mi ten den uplne rozjasnila..ale nie len den asi aj mesiac...nakoniec ma na stuzkovu z nemocnice pustili, sice som s nej nemal nic...ale ked som tam dosiel na poslednu chvilu a vsetci spoluziaci a spoluziacky brutalne dobre obleceny ma zbadal boli radi, stastni a zacali tlieskat...to mi nie ze den ale fakt cely mesaic rozjasnil...len skoda ze som si to nemohol vychutnat...ale som za to vdacny :lol:
arwiel Zverejnené 24. November, 2008 Zverejnené 24. November, 2008 dnes mi deň rozjasnil sneh... :lol: keď som išla zo školy, boli pri rieke asi 3cm... a pri rieke je chodník z dlaždičiek, dobre sa na tom dalo šmýkať...deň mi ale rozjasnilo, i keď v podstate už bol večer a všade tma, že som mohla šúchať nohami a mohla som robiť pohyby podobné korčuľovaniu a som sa tak cítila...jáj, rada by som sa šla korčuľovať.... :)
littlewitch Zverejnené 30. November, 2008 Zverejnené 30. November, 2008 Ked sa mi na nete ohlasi priatelKed si pustim tu svoju hudbuKed niekoho hned rano potesim nejakou drobnostouKed zacitim vonu vonnej tycinky a mozem len tak meditovat
lopata555 Zverejnené 30. November, 2008 Zverejnené 30. November, 2008 Keď sa zobudím vyspinkaný a plný sily do ďalšieho dňa :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz