Skočiť na obsah

Veci, ktoré rozjasnia deň

Odporúčané príspevky

Zverejnené

L.E.G.von Trips založil tému o 5 hlavných veciach v našom živote

možno to bolo niekomu hneď jasné, niekomu sa možno ťažšie vyberalo ... priority sa časom trochu menia, čo je prirodzené...

no ... okrem tých "veľkých" vecí sú menšie, alebo úplne "bezvýznamné" maličkosti, ktoré nečakane prinesú radosť, rozjasnia deň, či jednoducho sa nad nimi pousmejeme a zabudneme, alebo sa na nejakú maličkosť pamätáme roky a je nám pri tom dobre ...

stalo sa mi, že som mala na ulici problém s bicyklom, jedna úplne neznáma žena prešla z druhej strany, aby mi pomohla :)

padol predo mnou zo stromu gaštan a rozlúpol sa ... vykukol krásny lesklý , a ja som pri ňom stála uprostred ulice a snažila sa ho vyslobodiť :lol:

že zbieram jesenné listy, keď ma niečím upútajú ...

takéto drobnosti ... môže to byť milovanie sa, pri ktorom som si poriadne buchla hlavu a bolo to smiešne a krásne

že som našla náhodou jednu pokazenú brošňu, ktorá mala krásny kamienok, a na ulici som sa s ním hrala, ako nádherne láme svetlo ... ;)

tieto ma teraz len tak napadli ... vaše drobné úsmevy sú určite krajšie ... :)

drobnosti, ktoré nám rozjasnia deň ;)

Zverejnené

Keď kamarátovi padla osa do piva. Mal som z toho ohromnú radosť.

Keď som na automatoch vyhral 400 Sk (hral som raz v živote, aby si niekto nemyslel) a kamarát nič (ale to iný, to nie ten čo mu osa padla do piva).

Zverejnené

východ slnka po prebdenej a prekecanej noci s priateľmi

uznanie po tvrdej práci

objatie v nečakanej chvíli

dobrý nákup v kníhkupectve/antikvariáte

úsmev venovaný mne

kvety ako darček

toto je pár vecí, ktoré mi dokážu vyvolať úsmev na tvári

Zverejnené

-pohlad na male babatko, ako si lezi v kociku, nozicky ma vylozene niekde vysoko, usmev od ucha k uchu, no kto sa ma lepsie? :)

-ked prestane prsat, vyjde slnko a na oblohe je duha

-ked ma niekto pochvali, za hocico, asi som este poriadne nedospela, ale vazne ma vie potesit, ak ma rodicia pochvalia za hocijaku blbostku :lol: stoji mi to za to urobit, len kvoli tomu, aby mali radost

-ked na Vianoce snezi :)

a tak dalej

Zverejnené

spomenul som si

ked som bol v anglicku, isli sme s kamosom do agentrury cez pesiu zonu a taky mlady chalan tam sedel na ulici oprety o mur s gitarou a hral Damiena Rice-a a uplne dobre to hral, haluz

Zverejnené

- silny teply dazd v tropicky den a nasledna vona asfaltu

- vona zeleznice na stanici

- snehove vlocky v odraze poulicnych lamp, ked idem v zime rano do skoly a vsade je kopec cerstveho neposypaneho a neodhrabanho sneho + to ticho co to sprevadza

- pocutie nejakeho songu v situacii, kvoli ktorej si ten song zapamatam

- smutne jesenne dni maju tiez svoje caro a mam ich rad

- slovenska hymna po hokejovom zapase :lol:

Zverejnené

1. stretnutie s kamoskou (...kamosom)

2. Mail alebo SMS od kamosky

3. Pohlad na nocnu oblohu plnu hviezd

4. Vitazstvo oblubeneho muzstva

5. pocutie oblubenej skladby.

Zverejnené

ked citim nasledovne :

1. ked otvaram vrecko s instantnou polievkou a tesne po otvoreni mozem vdychnut ten zavan

2. ked rozbalim novucicku vonnu sviecku, ktora este nie je vydychana zoschnuta a zosuverena

3. ked ma mama otvoreny odlakovac a mozem sa motat okolo a dychat

4. ked idem po ulici a zacitim vonu spaleneho nizkooctanoveho benzinu zo starej skody

5. ked som v knihkupectve a mozem dychat cerstve knihy

Zverejnené

-vona dazda a pokosenej travy

-ked na Vianoce snezi a ked kracam po snehu a on mi vrzga pod nohami

-ked sa rano zobudim a vedla mna lezi moj drahy a ja sa k nemu mozem hned zrana schulit, skoda ze tych prilezitosti je zatial len par do roka

-ked ma niekto pochvali

-ked vidim male babo a este lepsie ked ho mozem vziat na ruky, pohladit, pritulit :lol:

a vela dalsich veci, potesi hocijaka malickost, teraz ma ale nejak nic nenapada :)

Zverejnené

telefonát, SMS, mail, správa cez ICQ, SSka, správa cez Skype od priateľov

objatie keď to človek najviac potrebuje

letný dážď a potom vdychovanie výparov zo zeme

nočné rozhovory za svetla mesiaca a hviezd

no najviac: stretnutie s priateľmi

Zverejnené

1. zbožnujem hudbu - dokáže upokojiť a aj vyhecovať

2. ked sneží a nočná obloha je do orančova

3. príjemný letný dážd, vôňa a čerstvý vzduch po ňom

4. ked vyhraje moje mužstvo HC Steelers Smolenice

5. úsmev

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

Keď si na mňa niekto nečakane spomenie

Keď sa s niekým môžem naozaj porozprávať

Keď ma niekto pochváli (to milujem)

Keď sa premôžem a idem aspoň na 3 hodiny niekam ďaleko so psom

Keď môžem niekomu spraviť naozaj radosť

Zverejnené

Mne den rozjasni aj to ked sa nahodou potknem na zastavke ( ako napriklad minule :lol: ) alebo ked sa mi podari si nestastne roztrhnut tasku ( ako napriklad dnes :) ) Co uz vsak na sebe sa da zasmiat najlepsie :)

Zverejnené

vcera mi rozjasnilo den, ze som sa po takmer dvoch rokoch skontaktoval s jednou holkou, ktora pre mna napriek tomu, ze sme o sebe dlho nic nevedeli, stale dost znamena

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené
ranný sex :lol: potom lamictal a hudba na nečakanom mieste :) a najlepšie všetky tri dokopy :)
Zverejnené

Keď ponorím nos do vlasov mojej dcérky a ešte stále voňajú takou tou neopakovateľnou detskou vôňou.

Keď mi môj extra pubertálny syn dá pusu, alebo sa inak milo zachová ( bez papuľovania a machrovania).

Krásne je hľadieť do plameňov táboráka, sedieť len tak v tichu alebo spievať:...jak dřív bylo líp...(ach, kde sú tie časy...)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

keď niekto uzná, že moja námaha mala skutočne zmysel

keď stretnem starých priateľov

keď ma niekto nečakane poriadne rozosmeje

keď si kúpim niečo, čo som mal už nejaký čas v pláne

niekedy aj ranná prechádzka lesom

keď sú všetci okolo mňa dobre naladení a dokážu to preniesť aj na mňa

keď ja dokážem niekomu zlepšiť náladu...

• Pridať bod 1
Zverejnené

maznanie...sexik :lol:

to by som na rozjasnenie velmi potrebovala.....

Zverejnené

ako dávno už som nezastala na ceste pohrať sa s nájdeným kamienkom ... či zdvihnúť jesenný list krásnej farby

veľmi by som potrebovala rozjasniť svoje posledné dni

stačilo by, aby ma neustále nebolela hlava ...

• Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Vela toho co mi rozjasni den ste uz spomenuli...ale teraz mam zdravotne problemi tak mam take tmave dni...a jeden s najtmavejsych som mal nedavno....bola sobota a mal som mat stuzkovu, lenze som lezal v nemocnic...stala sa vec ktora mi ten den uplne rozjasnila..ale nie len den asi aj mesiac...nakoniec ma na stuzkovu z nemocnice pustili, sice som s nej nemal nic...ale ked som tam dosiel na poslednu chvilu a vsetci spoluziaci a spoluziacky brutalne dobre obleceny ma zbadal boli radi, stastni a zacali tlieskat...to mi nie ze den ale fakt cely mesaic rozjasnil...len skoda ze som si to nemohol vychutnat...ale som za to vdacny :lol:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

dnes mi deň rozjasnil sneh... :lol:

keď som išla zo školy, boli pri rieke asi 3cm... a pri rieke je chodník z dlaždičiek, dobre sa na tom dalo šmýkať...

deň mi ale rozjasnilo, i keď v podstate už bol večer a všade tma, že som mohla šúchať nohami a mohla som robiť pohyby podobné korčuľovaniu a som sa tak cítila...

jáj, rada by som sa šla korčuľovať.... :)

Zverejnené

Ked sa mi na nete ohlasi priatel

Ked si pustim tu svoju hudbu

Ked niekoho hned rano potesim nejakou drobnostou

Ked zacitim vonu vonnej tycinky a mozem len tak meditovat

Zverejnené

Keď sa zobudím vyspinkaný a plný sily do ďalšieho dňa :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov