RoSo Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 Dnes som dostal takýto mail: Varovanie od firmy AGEM !!! Prosím, pošlite túto správu každému, kto má prístup k internetu. Môžete dostať na prvý pohľad neškodný e-mail s prezentáciou v Power Pointe pod názvom "Life is beautiful". ("život je krásny") Pokiaľ ju obdržíte, za žiadnu cenu prezentáciu NEOTVÁRAJTEa okamžite ju vymažte. Pokiaľ ju otvoríte, na vašej obrazovke sa ukáže správa : "It is too late now, your life is no longer beautiful." ("Už je príliš neskoro, teraz váš život už nie je krásny") Následne STRATÍTE VŠETKO vo vašom PC a osoba, ktorá vám toto zaslala, získa prístup k vášmu menu, emailu a heslu. Toto je nový vírus, ktorý vstúpil do obehu v sobotu poobede. AOL už potvrdil, že je to vážne a že antivirové programy nie sú schopné tento vírus zničiť. Vírus bol vyrobený hackerom, ktorý si hovorí "life owner". Prosím, pošlite túto správu všetkým vašim priateľom a požiadajte ich, aby ju čo najrýchlejšie poslali ďalej. Aký je váš názor?
Hellé Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 ked vidim niečo podobné , tak zvyknem kliknut na http://www.hoax.cz/cze/index.php?action=ho...etail&id=91 a zistujem wo co go :lol: podobné somariny zásadne nepreposielam..som lenivá..u mna koncia všetky reťazové maily.... :)
Sniper Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 hoax.cz e-mailom málokedy príde niečo čo je myslené vážne. Hellé!!! Neštvi ma! :lol:
RoSo Zverejnené 7. August, 2006 Autor Zverejnené 7. August, 2006 Vďaka. Nerozumiem, prečo ľudia rozposielajú takéto maily. Na čo je im to dobré?
Darkman Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 co robim? viem co mozne je a viem co mozne nieje. napr: Varovanie od firmy AGEM !!! Agem je velkosklad PC komponentov, neviem si predstavit, ze by upozornoval o virusoch.... To je ako keby ta predajca aut upozornoval o cestnych obmedzeniach. Následne STRATÍTE VŠETKO vo vašom PC a osoba, ktorá vám toto zaslala, získa prístup k vášmu menu, emailu a heslu. Ako? Vie ake je zabezpecenie hesla v mojom e-mail klientovy??? A to "Stratite Vsetko"... pokial neziska prava administratora, tak na NTFS zmaze len to, co dany uzivatel moze :lol: (a pokial niekto leze na net pod admin uctom, tak si koleduje o pruser :) )
Nokia Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 kazdy mail v ktorom sa nachadza text v zmysle posli to co najviac ludom okamzite mazem :lol: jedina vynimka je ked to je pozvanie niekam na chatu, aby o tom vedelo co najviac ludi :)
Ignatius Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Ja si prečítam, že čo za haluz zrovna chodí, ak je obsah pekný (aj to sa stáva), tak si mail nechám a ak je naozaj pekný, tak odstránim to "Pošli to x ľuďom inak ťa stihne nešťastie" a pošlem niektorým... Ak by som tomu veril, tak dopadnem ako ten chlapík, čo vravel, že už 3568 krát mal smolu a 67 krát zomrel a to všetko len preto, že takéto maily neposielal ďalej :) Inak u mňa zatiaľ vedie ten, kde po poslaní mal človek získať peniaze od Billa Gatesa :) Na tom sa človek aspoň zasmial pri mazaní... :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz