Skočiť na obsah

Orál

cizy

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Oral je vec ktorá k sexu patri a bez neho by som to asi neprezil :lol:

Zverejnené

"chut muza a zeny" rovnaka??? :lol:

kdeze....o tom by som musela vediet ... muz je "slansi" zena ani nie ze sladsia, ale skor tak neutralna, neviem popisat tu chut

takze zhoda urcite nie.....

ak tak rozmyslam, nikdy som sa nezamyslala nad tym, co odtial vsetko ide....ked mam proste chut /a ta je vacsinou vzdy :) / tak to jednoducho spravim....

Zverejnené

Ja si tú chuť onedlho overím, potom poviem.

EDIT: ženskú (aby cizy nemal zas blbé reči :lol: :) )

Zverejnené

mám taký pocit, že by som si to mala znova skúsiť, lebo je tu tá možnosť, že sa mýlim... :) alebo mi ide o niečo iné.. :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Zistil som že ten orál je ešte lepší a krajší ako som si doteraz myslel že je :lol: Ten posledný bol asi najviac podľa mojich predstáv.

Zverejnené

to mi vysvetli...to si ako doteraz robil zle /ci tebe bolo robene zle/?? :lol:

Zverejnené

Nie robil som to dobre (snáď) a bolo to robené tiež dobre. Ale vieš, každý raz stretne nakoniec to najlepšie.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

ako ja nechcem hovorit ale kazdy lekar by povedal ze to ma kovovu chut ako batteria

Pridavam sa tiez na nazor LEGa :lol:

Zverejnené

ako ja nechcem hovorit ale kazdy lekar by povedal ze to ma kovovu chut ako batteria

ako batéria?! tak to musím overiť... :lol: :) :)

Zverejnené

ja som ešte nechutnala kovovú batériu, takže neviem :lol:

Zverejnené

ako batéria?! tak to musím overiť... :lol: :) :)

Mne batéria nechutí tak buď pokojná ;)
Zverejnené

Od Oralu az ku kovovej chuti kundicky :)

No s5 k oralu :lol:

Takze ja Oral rad........a hlavne sa rad zakusujem....pekne pohrat s klitakom a prstiiiiicka k tomu.

ODPORUCANIE!!!!!!

Behat ukazovakom a strednym prstikom okolo celej buchticky :)Cize na hranici....tak aby ste sa jej ani nedotkli!!! To privedie zenu do takeho vzrusenia, ze sex uz hned :) ;) ;)

• Pred 4 rokmi...
Zverejnené

Hele cem sa opytat ze ci praktizujete niekto z dievcat na fore oral zena muzovi ? A ak ano tak nechate nech sa Vas milovanej spravi do ust alebo aspon na tvar ci to nemate radi? Kedze u nas sa praktizuje obojstranne oral a je to fakt super. Akurat ked to na mna ide tak jej poviem mojko uz to ide a nech to strieka radsej do tricka ako jej do ust/ na tvar. Ale priznam sa uz dlhsiu dobu mam chut aby to skor slo do ust alebo jej an tvat alebo hoci aj na prsia. Ale bojim sa jej opytat, ze ako by zareagovala.

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 2
Zverejnené

To je prave ten problem. Treba sa opytať jej a nie dam tu na fore. Bez toho sa nikam nepohneš. Každa ma k tomu iny postoj.

Zverejnené

Jovzin, do tricka? :)

ehm, ryan spravne poznamenal...jednu moze oral pohorsovat, inej pride normalne aj do ust, takze opytaj sa svojej drahej, nejak tak pocas toho celeho, ... mozno to chce aj ona, len sa boji ako by si reagoval..

Zverejnené

prípadne mu povie, že si myslela, že jemu to vadí ...

alebo ho pošle do teplých krajín aj s nápadom ...

to tričko je také ... ale nuž radšej ako do paplóna :)

jovzin, asi ti fakt nezostane iné, len sa jej spýtať, ale bez spýtania radšej nee :)

Zverejnené

jovzin

žiadne vypytovanie sa

šak si chlap, nie?

proste ju prekvap

Zverejnené

najblizsie jej povedz "draha, a nie je skoda spinit to tricko?" .. slaka, vsak bud trocha spontanny a nechystaj sa na to rok na fore :)

Zverejnené

Akurat ked to na mna ide tak jej poviem mojko uz to ide a nech to strieka radsej do tricka ako jej do ust/ na tvar. Ale priznam sa uz dlhsiu dobu mam chut aby to skor slo do ust alebo jej an tvat alebo hoci aj na prsia. Ale bojim sa jej opytat, ze ako by zareagovala.

Na akeho certa ma na sebe este nejake tricko ?  :)

Zverejnené

Pri tom som sa tiez zarazil. Ale to, ze to este aj davas do toho tricka, to je uz uplna nehanebnost.

Zverejnené

ale chlapi ... chlapi

to tričko je tam pohodené, vedľa, akože. účelovo.

vy ste nejakí nechápaví :)

Zverejnené

jasne, akoze ...

a kedze si to mojko v zapale cinnosti to mozno ucelovo akoze nevsimne, tak pre istotu dostane od jovzina akoze mozno ucelovo priamy pokyn, ze "hen tricko ..."

preco jej do toho vlastne pinda, sak su to jej usta a moze jej nechat volnost ako a kam s tym nalozi

no nie ?

alebo nech sa potom nestazuje, ze by chcel inam, ked jej to vlastne nakazuje ... to to tak potom dopada, ked sa pri sexe vela, a zbytocne, recni ...

oral je sice z latinskych ust, ale vola sa to podla dacoho ineho, ako rozpravanie :)

Zverejnené

povedz jej ze sa pokazila pracka, ze "vyprazdnovanie" ( :) ehm ) musite riesit inak

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov