Skočiť na obsah

Orál

cizy

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Aky mate celkovy vztah k oralu? Robite ho radi, ste radi ked ho robia vam, lebo som sa uz stretol s nazorom, ze to je ponizujuce a zbytocne.

Vadi vam bozkavanie po orale?

Zverejnené

bozkavanie po mi nevadi.. :)

robim ho rada,... takisto aj prijimam :) :lol:

netusim, co na tom moze byt ponizujuce, ked je to prejavom lasky (neratam vynimky...)

Zverejnené

zas by som ho neporovnavala so samotnym sexom.... nehovor, ze by ti nechybal :lol:

to si sa este nespytal na detailnejsie veci....ehm...kam s "tym" atd.. :)

Zverejnené

aha no jasne ako som mohol zabudnut :)

no najdokonalejsie to je ked to holka pekne spapa :lol:

Zverejnené

doplnujuca otazka na ziadost malinkej :

malinka papkaaas? :lol: :)

Zverejnené

.... :) by si chcel vediet...

ja sa pytam tuto inych.... nemala byt otazka smerovana na mna :lol:

ale tak ked sa pytam, tak asi ze..... :)

neviem si velmi dobre predstavit, ze by som s tym bezala na wc...pripadne to tam zacala vypluvat do servitky :)

Zverejnené

Ano mám rád orál, niet nad jemnú, vyholenú a mokrú mušlu, to ma dokáže zabaviť na celé hodiny.

Zverejnené

oral prijimat a davat u mna no problemo

a ci papam? zalezi "komu"

ak ide o rychlovku, s nejakym typkom...vypluvam /samo ked nemam frajera/

ak ide o partnera, frajera...papam, a nasledne este jazyckom oblizujem pery pred partnerom :lol:

osobne papam iba kvoli partnerovi...nie preto,ze by mi to chutilo ci nieco podobne /btw,nechuti/

no a bozkavanie po orale? tiez ziadny problem

Zverejnené

papam, a nasledne este jazyckom oblizujem pery pred partnerom

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :) :) :lol:

Zverejnené

ak ide o rychlovku, s nejakym typkom...vypluvam /samo ked nemam frajera/

a máš ešte frajera? :lol:
Zverejnené

No tak to je vrchol. Také nechutnosti tu prezentujete... To Vám klasika nestačí? Orál, kto to len vymyslel...

Zverejnené

Bronto ty si asi ešte dobre roztečenú mušlu nelízal. No čo, nie každý skúsi všetko :lol: :)

Zverejnené

Axel Wers

Jasné že nelízal. Ty áno? Povedz, akú má taká dobre roztečená mušľa chuť?

Zverejnené

Ako ktorá, ale globálne mierne sladkú. Či to chceš úplne do detailov?

Zverejnené

Myslím že v tomto prípade je lepšie raz lízať ako 10x čítať :lol:

Fakt by si to mal skúsiť. Potom sa zastav na kus reči :)

Zverejnené

Fakt by si to mal skúsiť.

Kde a ako? Hm? Ale mohol by si to trošku popísať, aby som vedel, do čoho idem.
Zverejnené

Z baby stiahneš nohavičky (ako na to, to asi netreba písať), a prstami jej jemne budeš masírovať mušlu. Ono je dobré keď je vyholená úplne, potom cíti každý tvôj aj ten najjemnejší dotyk, a aj pri orále je to príjemné. No ale aby som nepredbiehal, prstami ju jemne dráždiš, môžeš si pomôcť aj tak že si nasliníš prsty, lepšie to potom ide. Prstami jej krúž okolo kliťáku, môžeš trochu zájsť aj do dierky, ale nie príliš hlboko. Postupne cítiš ako vlhne, to už môžeš zapojiť aj ústa s jazykom. Perami a špičkou jazyka jej najprv krúž po Venušinom pahorku, postupne prechádzaj nižšie, jazykom jej lížeš pysky, až zájdeš medzi ne a začneš krúžiť okolo kliťáku. Môžeš ho zovrieť aj perami a cmúlať. To je už žena morká úplne a od slasti vzdychá. Jazykom môžeš zájsť aj do dierky v ktorej budeš krúžiť dookola ako jej to bude vyhovovať.

Tak to by bolo zhruba stručne popísané, ale aj tak si myslím že si robíš prdel :lol: :) Či nie?

Zverejnené

:lol: Axel nechcem ti kazit radost, ale ten "kliťák", co tak rad cmulas je v skutocnosti atrofovany a zakrpateny zensky penis

Zverejnené

Leg, ako by si ho nechcel, lizat. Uz Ta vidim...

Si pred hisham, stahujes jej suknu, a zrazu si pomyslis ze aaa zakrpateny penis, fuj co to robim!! :-DDDDDDDDDDDDDD

Zverejnené

LEG no mal by si už ty začať konečne. Potom si z toho nebudeš robiť prdel :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov