cizy Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 Aky mate celkovy vztah k oralu? Robite ho radi, ste radi ked ho robia vam, lebo som sa uz stretol s nazorom, ze to je ponizujuce a zbytocne. Vadi vam bozkavanie po orale?
pralinka Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 bozkavanie po mi nevadi.. :) robim ho rada,... takisto aj prijimam :) :lol: netusim, co na tom moze byt ponizujuce, ked je to prejavom lasky (neratam vynimky...)
pralinka Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 zas by som ho neporovnavala so samotnym sexom.... nehovor, ze by ti nechybal :lol: to si sa este nespytal na detailnejsie veci....ehm...kam s "tym" atd.. :)
cizy Zverejnené 8. August, 2006 Autor Zverejnené 8. August, 2006 aha no jasne ako som mohol zabudnut :) no najdokonalejsie to je ked to holka pekne spapa :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 doplnujuca otazka na ziadost malinkej : malinka papkaaas? :lol: :)
pralinka Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 .... :) by si chcel vediet... ja sa pytam tuto inych.... nemala byt otazka smerovana na mna :lol: ale tak ked sa pytam, tak asi ze..... :) neviem si velmi dobre predstavit, ze by som s tym bezala na wc...pripadne to tam zacala vypluvat do servitky :)
Sniper Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Ano mám rád orál, niet nad jemnú, vyholenú a mokrú mušlu, to ma dokáže zabaviť na celé hodiny.
doll Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 oral prijimat a davat u mna no problemo a ci papam? zalezi "komu"ak ide o rychlovku, s nejakym typkom...vypluvam /samo ked nemam frajera/ak ide o partnera, frajera...papam, a nasledne este jazyckom oblizujem pery pred partnerom :lol: osobne papam iba kvoli partnerovi...nie preto,ze by mi to chutilo ci nieco podobne /btw,nechuti/ no a bozkavanie po orale? tiez ziadny problem
cizy Zverejnené 10. August, 2006 Autor Zverejnené 10. August, 2006 papam, a nasledne este jazyckom oblizujem pery pred partnerom AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :) :) :lol:
Sniper Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 ak ide o rychlovku, s nejakym typkom...vypluvam /samo ked nemam frajera/a máš ešte frajera? :lol:
arwiel Zverejnené 12. August, 2006 Zverejnené 12. August, 2006 Mne je teda oral moc moc smiešny... :lol:
Bronto Zverejnené 12. August, 2006 Zverejnené 12. August, 2006 No tak to je vrchol. Také nechutnosti tu prezentujete... To Vám klasika nestačí? Orál, kto to len vymyslel...
Sniper Zverejnené 12. August, 2006 Zverejnené 12. August, 2006 Bronto ty si asi ešte dobre roztečenú mušlu nelízal. No čo, nie každý skúsi všetko :lol: :)
Bronto Zverejnené 12. August, 2006 Zverejnené 12. August, 2006 Axel Wers Jasné že nelízal. Ty áno? Povedz, akú má taká dobre roztečená mušľa chuť?
Sniper Zverejnené 12. August, 2006 Zverejnené 12. August, 2006 Ako ktorá, ale globálne mierne sladkú. Či to chceš úplne do detailov?
Sniper Zverejnené 12. August, 2006 Zverejnené 12. August, 2006 Myslím že v tomto prípade je lepšie raz lízať ako 10x čítať :lol: Fakt by si to mal skúsiť. Potom sa zastav na kus reči :)
Bronto Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 Fakt by si to mal skúsiť.Kde a ako? Hm? Ale mohol by si to trošku popísať, aby som vedel, do čoho idem.
Sniper Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 Z baby stiahneš nohavičky (ako na to, to asi netreba písať), a prstami jej jemne budeš masírovať mušlu. Ono je dobré keď je vyholená úplne, potom cíti každý tvôj aj ten najjemnejší dotyk, a aj pri orále je to príjemné. No ale aby som nepredbiehal, prstami ju jemne dráždiš, môžeš si pomôcť aj tak že si nasliníš prsty, lepšie to potom ide. Prstami jej krúž okolo kliťáku, môžeš trochu zájsť aj do dierky, ale nie príliš hlboko. Postupne cítiš ako vlhne, to už môžeš zapojiť aj ústa s jazykom. Perami a špičkou jazyka jej najprv krúž po Venušinom pahorku, postupne prechádzaj nižšie, jazykom jej lížeš pysky, až zájdeš medzi ne a začneš krúžiť okolo kliťáku. Môžeš ho zovrieť aj perami a cmúlať. To je už žena morká úplne a od slasti vzdychá. Jazykom môžeš zájsť aj do dierky v ktorej budeš krúžiť dookola ako jej to bude vyhovovať. Tak to by bolo zhruba stručne popísané, ale aj tak si myslím že si robíš prdel :lol: :) Či nie?
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 :lol: Axel nechcem ti kazit radost, ale ten "kliťák", co tak rad cmulas je v skutocnosti atrofovany a zakrpateny zensky penis
havarka Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 Leg, ako by si ho nechcel, lizat. Uz Ta vidim... Si pred hisham, stahujes jej suknu, a zrazu si pomyslis ze aaa zakrpateny penis, fuj co to robim!! :-DDDDDDDDDDDDDD
Sniper Zverejnené 13. August, 2006 Zverejnené 13. August, 2006 LEG no mal by si už ty začať konečne. Potom si z toho nebudeš robiť prdel :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz