game Zverejnené 16. November, 2007 Zverejnené 16. November, 2007 potešilo nové zasnešené logo fóra :) :lol:
tomassi Zverejnené 17. November, 2007 Zverejnené 17. November, 2007 dokonca je iné aj na dark skinea tu sa mi páči viac
Sniper Zverejnené 17. November, 2007 Zverejnené 17. November, 2007 Keďže zakaždým keď sa aktualizuje nové logo tak sa rozprúdi nejaká diskusia, tak všetky tieto diskusie smerujte odteraz sem (ale nič do tej témy z predošlých diskusií) nekopírujte.
phersu Zverejnené 17. November, 2007 Zverejnené 17. November, 2007 Bol som obsluhovat na stuzkovej. Pokecal s mojimi byvalymi ucitelmi, potykal som si s riaditelom, skoro sa mi podarilo zbalit ucitelku ale nakoniec mi zdrhla a naviac som sa este dobre najedol zarobil a ani som moc nerobil
Proteus Zverejnené 17. November, 2007 Zverejnené 17. November, 2007 Najnovšia knižka od Matkina - Miluj ma ironicky. Už sa na ňu teším. :lol:
Nokia Zverejnené 18. November, 2007 Zverejnené 18. November, 2007 konecne mi dali fukat :lol:po piatich rokoch za volantom som dnes prvy krat fukal :)
arwiel Zverejnené 18. November, 2007 Zverejnené 18. November, 2007 včera podvečer som sa jednoducho zobrala von a išla pozrieť malého... sedkal mi na kolenách a drahý nás fotil... príjemne strávený večer... :lol: ...kým sa neposral...
Sniper Zverejnené 18. November, 2007 Zverejnené 18. November, 2007 Víkend s mojou love u nej doma :lol:
phersu Zverejnené 19. November, 2007 Zverejnené 19. November, 2007 Kúpil som si Plútarchove životopisy slavných grékov a rímanov ;) ;) ;) :lol: :) Síce oficialne budú moje az o dva tyzdne ale to vobec nevadi uz len pocit ma naplna nevyslovnym stastim. Ja se z toho asi poseru :)
weirdo Zverejnené 20. November, 2007 Zverejnené 20. November, 2007 uvedomil som si, aku mam SUPER sestru ..
tomassi Zverejnené 21. November, 2007 Zverejnené 21. November, 2007 SPORT1 dnes dáva Anglánov s Chorvátmi o 21:00síce telku nemáme, ale Ajriš, resp. Zbrojnoš to istia
game Zverejnené 23. November, 2007 Zverejnené 23. November, 2007 ťažko vyboxované dva dni dovolenky ...
Aikaterine Zverejnené 23. November, 2007 Zverejnené 23. November, 2007 Konečne piatoooooook....... :lol:
Tom182 Zverejnené 25. November, 2007 Zverejnené 25. November, 2007 dnes som konecne zohnal prvu slovinsku euromincu do zbierky....paradicka :lol:
cizy Zverejnené 26. November, 2007 Zverejnené 26. November, 2007 konecne po necelych 6 hodinach mam hotovu seminarku zasranu
doll Zverejnené 26. November, 2007 Zverejnené 26. November, 2007 joj, prezila som weekend... :lol: 600 km precestovanych v autena dvakrat do skoly, vstavanie o pol piatej rano, navraty vecersobota, takmer 10 hodin pocuvania profesorkyv nedelu prezentovanie vyhod, resp nevyhod vstupu slovenska do eurozony /neznasam referovanie s mikrofonom v ruke pred stovkou ludi :) /
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 dnes vecer idem na u nas jedno z najprestiznejsich spolocenskych podujati roka - Beaniu Fakulty Managementu. este aj listky som zohnal lacno vdaka tomu, ze sa poznam s jednym z organizatorov. skoda len, ze tam nemozem ist s hisham (sice este by ju tam pre vek beztak nemali pustit .. :lol: , ale ja som tam bol prvykrat este zo ŠUS tiez ako gymnazista, a nie ako riadny student /lat. stūdens, -ntis/). tak idem zase so spoluziakmi. uz sa tesim, ako tam budeme vsetci dobre vyzerat, obleky, kravaty, vsetko, baby v satach, ako budeme popijat drinky, cajikovat, ocumovat pri bare, cakat na zaverecny striptease a gratulovat si navzajom k tomu, aki sme nehorazne dobri a aki sme vsetci kruti riaditelia :) jach jach
Nokia Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 dnes vecer idem na u nas jedno z najprestiznejsich spolocenskych podujati roka - Beaniu Fakulty Managementu. sorry ale ked si spomeniem pominule roky ako to tam vyzeralo, vsetci pod obraz bozi opiti jak dogy tak tomu sa hovori prestizne spolocenske podujatie :lol:
hisham Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 Na zajtra nám skrátili vyučko - máme 5 hodín a každá trvá polhodiny, no nekúp to :lol: A čo ja viem jednička z angliny a tak :)
phersu Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 profak mi odobril zmenu zadania :lol:
nutrinka Zverejnené 30. November, 2007 Zverejnené 30. November, 2007 juuu dneska stretávka zo strednej, ide sa kaliť na karaoke show a oldies :lol: :) hehe, to keď kamarátka začne spievať, tak aj drinky budú zdarma, aby prestala :)
Odporúčané príspevky