Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Keďže zakaždým keď sa aktualizuje nové logo tak sa rozprúdi nejaká diskusia, tak všetky tieto diskusie smerujte odteraz sem (ale nič do tej témy z predošlých diskusií) nekopírujte.

Zverejnené

Bol som obsluhovat na stuzkovej. Pokecal s mojimi byvalymi ucitelmi, potykal som si s riaditelom, skoro sa mi podarilo zbalit ucitelku ale nakoniec mi zdrhla a naviac som sa este dobre najedol zarobil a ani som moc nerobil

Zverejnené

Najnovšia knižka od Matkina - Miluj ma ironicky. Už sa na ňu teším. :lol:

Zverejnené

konecne mi dali fukat :lol:

po piatich rokoch za volantom som dnes prvy krat fukal :)

Zverejnené

včera podvečer som sa jednoducho zobrala von a išla pozrieť malého... sedkal mi na kolenách a drahý nás fotil...

príjemne strávený večer... :lol:

...kým sa neposral...

Zverejnené

Kúpil som si Plútarchove životopisy slavných grékov a rímanov ;) ;) ;) :lol: :)

Síce oficialne budú moje az o dva tyzdne ale to vobec nevadi uz len pocit ma naplna nevyslovnym stastim. Ja se z toho asi poseru :)

Zverejnené

SPORT1 dnes dáva Anglánov s Chorvátmi o 21:00

síce telku nemáme, ale Ajriš, resp. Zbrojnoš to istia

Zverejnené

dnes som konecne zohnal prvu slovinsku euromincu do zbierky....paradicka :lol:

Zverejnené

joj, prezila som weekend... :lol:

600 km precestovanych v aute

na dvakrat do skoly, vstavanie o pol piatej rano, navraty vecer

sobota, takmer 10 hodin pocuvania profesorky

v nedelu prezentovanie vyhod, resp nevyhod vstupu slovenska do eurozony /neznasam referovanie s mikrofonom v ruke pred stovkou ludi :) /

Zverejnené

dnes vecer idem na u nas jedno z najprestiznejsich spolocenskych podujati roka - Beaniu Fakulty Managementu. este aj listky som zohnal lacno vdaka tomu, ze sa poznam s jednym z organizatorov. skoda len, ze tam nemozem ist s hisham (sice este by ju tam pre vek beztak nemali pustit .. :lol: , ale ja som tam bol prvykrat este zo ŠUS tiez ako gymnazista, a nie ako riadny student /lat. stūdens, -ntis/). tak idem zase so spoluziakmi. uz sa tesim, ako tam budeme vsetci dobre vyzerat, obleky, kravaty, vsetko, baby v satach, ako budeme popijat drinky, cajikovat, ocumovat pri bare, cakat na zaverecny striptease a gratulovat si navzajom k tomu, aki sme nehorazne dobri a aki sme vsetci kruti riaditelia :) jach jach

Zverejnené

dnes vecer idem na u nas jedno z najprestiznejsich spolocenskych podujati roka - Beaniu Fakulty Managementu.

sorry ale ked si spomeniem pominule roky ako to tam vyzeralo, vsetci pod obraz bozi opiti jak dogy tak tomu sa hovori prestizne spolocenske podujatie :lol:

Zverejnené

Na zajtra nám skrátili vyučko - máme 5 hodín a každá trvá polhodiny, no nekúp to :lol:

A čo ja viem jednička z angliny a tak :)

Zverejnené

juuu dneska stretávka zo strednej, ide sa kaliť na karaoke show a oldies :lol: :)

hehe, to keď kamarátka začne spievať, tak aj drinky budú zdarma, aby prestala :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov