Sniper Zverejnené 17. November, 2007 Zverejnené 17. November, 2007 Menšia rekapitulácia FSPF log na hlavnej stránke Fóra (striedavo sa používali 660 a 690 pixelové verzie podľa toho aké efekty sa používali): Jedno z úplne prvých log používaných na jar v r. 2006 "Veterná verzia" prvého loga Logo so zlatou insigniou, dlhodobo štandardné logo Fóra v r. 2006, používalo sa čiastočne aj v r. 2007 "Veterná verzia" zlatej insignie, táto verzia bola na Fóre len veľmi krátko "Birthday logo" logo k prvému výročiu Fóra (3.3.2007, autor Andulqa) "MDZ Logo" logo k MDŽ, na Fóre bolo niekoľko dní okolo 8. marca 2007 (autor Andulqa) "Jarné logo" na Fóre bolo počas skoro celej jari 2007 (autor Andulqa) "Hokejové logo" počas MS 2007 v hokeji (autor Andulqa) "Búrkové logo" verzia pre FreeSpace Blue skin, na Fóre bolo počas leta 2007 až po november 2007 "Búrkové logo" verzia pre FreeSpace Dark skin "Snowy Mountains at night" logo, verzia pre FreeSpace Blue skin od novembra 2007 "Snowy Mountains at night" logo, verzia pre FreeSpace Dark skin
game Zverejnené 17. November, 2007 Zverejnené 17. November, 2007 mne sa páčia ... nemám rada zmeny, ale tieto drobné zmeny pre potešenie ma vedia potešiť :)sú jemné, nenápadné, preto sú dobré ... páčia sa mi, už patria k fspf :lol:
tomassi Zverejnené 17. November, 2007 Zverejnené 17. November, 2007 jjj dobré jenie je nad kombináciu čiernej s fialovou no mali by ste začať rozmýšľať resp. pracovať na vianočnomteda tí čo to vedia, chce sa im a hlavne majú čas
aljak63 Zverejnené 24. November, 2007 Zverejnené 24. November, 2007 Tento novy zimny Dark skin je skvely :lol: a aj tie co robila Andulqa su pekne... okrem toho hokejoveho, heh - ten sa mi nechce libit :)
Andulqa Zverejnené 3. Marec, 2008 Zverejnené 3. Marec, 2008 :lol: :) :) Axel, mal by si do toho zoznamu log v prvom prispevku pridat aj to vianocne co bolo tento rok ;) a aj tie co robila Andulqa su pekne... okrem toho hokejoveho, heh - ten sa mi nechce libit ked budu najblizsie MS v hokeji tak dam jedneho slovenskeho hokejistu a jedneho finskeho? ;)
Sniper Zverejnené 17. Marec, 2008 Autor Zverejnené 17. Marec, 2008 bad to posledné je tu 3 mesiace, ale som rád že si si ho nakoniec všimol.
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2008 Autor Zverejnené 18. Marec, 2008 Logá vyrába Andulqa. Preto treba spamovať jej Súkromné správy otázkami čo je s novým logom :lol:
Andulqa Zverejnené 25. Marec, 2008 Zverejnené 25. Marec, 2008 nemam inspiraciu ani dobre obrazky :lol:
Sniper Zverejnené 25. Marec, 2008 Autor Zverejnené 25. Marec, 2008 Ale prosím ťa. Do Google dám vyhľadať obrázky Spring Nature a pozri koľko obrázkov mi vyhodilo :lol:
game Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 toto by ako náznak jari stačilo, s kúskom zelene, len tak do ľavého kútika ... :lol:
Nokia Zverejnené 6. Apríl, 2008 Zverejnené 6. Apríl, 2008 musim uznat toto logo je fakt pekneakurat ten zlaty znak cez kvetinku to trosku kazi
Andulqa Zverejnené 6. Apríl, 2008 Zverejnené 6. Apríl, 2008 vdaka, snazila som sa :lol: nooo, len to logo patri k foru, tak tam musi byt, teda neviem, co by axel povedal keby to bolo bez loga :) ale nie je problem to upravit este, pripadne zosvetlit alebo neviem, len ci by zas nevadilo ak by tam to logo moc zanikalo :)
game Zverejnené 6. Apríl, 2008 Zverejnené 6. Apríl, 2008 zdá sa mi to dobré aj s tým znakom ... farbou zapadne, nie je príliš výrazné, ani na čistom logu nie je príliš vidieť, je tak akurát
valcik Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 aj mne sa jarné logo páči, všimol som si ho už včera a potešilo ma. :lol: FreeSpace symbol je tam dobrý, tak akurát. kto si naň potrpí ten ho tam i nájde, a kto nie, toho tam neruší.
Sniper Zverejnené 7. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 7. Apríl, 2008 akurat ten zlaty znak cez kvetinku to trosku kaziJe aj modrá verzia loga, ale rozhodol som sa, že s Andulqou sme sa dohodli na zlatej verzii :lol: Samozrejme ak sa Andulqe bude chcieť tak môže čo-to vylepšiť a ja to potom vymením. Logo by tam malo byť v každom prípade, keďže je to akási značka Fóra.
aljak63 Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 Velmi pekne logo... :lol: chvalim ta Andulqa! Very Nice!
aljak63 Zverejnené 28. September, 2008 Zverejnené 28. September, 2008 No ten narcis hore uz akosi neni velmi aktualny :lol: kedy tu bude nieco jeseno-zimne? aj ked vonku je tak chladno ze to vyzera ze jesen sa tento rok nekona a z "leta" (ak sa to tak da nazvat) sme rovno skocili na zimu ...
Sniper Zverejnené 28. September, 2008 Autor Zverejnené 28. September, 2008 Logá robí Andulqa, treba jej vynadať :lol:
Andulqa Zverejnené 28. September, 2008 Zverejnené 28. September, 2008 hej hej uz som o tom rozmyslala :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz